Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

Justerbar Penisring

En justerbar penisring er nem at anvende og passer til alle penisstørrelser. Den kan justeres, så den strammer præcis lige så meget, som du ønsker. Vil du gerne have en hårdere og længerevarende erektion? Så skal du have en justerbar penisring. Forlæng din sexoplevelse, og udnyt dit fulde potentiale med hjælp fra et lille stykke sexlegetøj.

Justerbar penisring til alle størrelser

Få en længerevarende erektion med en justerbar penisring

Har du problemer med at opretholde en erektion kan en justerbar penisring være en rigtig god løsning. Den sætter du ved roden af din penis, hvorefter du kan stramme den til, sådan at den sidder så stramt, som du foretrækker det. Ved at stramme omkring dit lem sørger du for, at blodet, der er pumpet ud i penis bliver der, og derved vil du også opleve en hårdere og mere længerevarende erektion. Noget som både du og kæresten med garanti vil sætte pris på.

Her på siden finder du vores udvalg af justerbare penisringe, der kan være med til at give dig en helt anden oplevelse af det at have samleje. Ved at anvende en justerbare penisring kan du nemmere slippe bekymringerne om ikke at slå til i sengen og derved skuffe din kæreste. Du kan betegne den som din lille hjælper, der kan være med til at gøre sex til en succesoplevelse for dig, og samtidig gøre det sjovere at have sex.

Passer alle størrelser

Det smarte ved en justerbar penisring er, at den er lavet til at passe alle typer af peniser. Den kan passe både dem, der er under gennemsnittet og dem, der ligger et godt stykke over den gennemsnitlige penisstørrelse. De fleste typer bliver nemlig lavet i en type af snor, der har en glidende lås på sig, som man så kan løsne eller stramme til alt efter størrelse. På den måde skal man heller ikke kæmpe med at få en penisring på, der er alt for stram, hvilket for nogle mænd kan være super ubehageligt.

Vil du gerne have, at det skal være lidt kinky kan du her i kategorien også finde nogle, der er lavet i læder med trykknapper eller velcro. Med trykknapperne følger et kinky nitte-look, der kan være rigtig sexet sammen med andre beklædningsgenstande, hvis I skal bevæge jer ud i en mere kinky sexleg. Det er kun jeres fantasier, der sætter grænsen for, hvad der kan lade sig gøre.

Mange at vælge imellem

Er det ikke lige en justerbar penisring, du er på udkig efter, kan du naturligvis også finde et væld af andre typer inde på Sinful.dk. Vi tør godt sige, at vi har lidt for enhver smag.

Det er nemlig værd at huske på, at en penisring også kan bringe meget glæde til din kvindelige partner. Ikke bare fordi, den får dig til at holde dig hård ekstra længe, men også fordi du kan finde dem med mulighed for at sætte en vibrator fast, der kan stimulere hendes klitoris, når du støder op i hende. Vibrationerne er derudover også utroligt stimulerende for dig. Læs meget mere om de forskellige muligheder i vores guide til penisringe.

Tag dig et kig omkring efter den helt rigtige af slagsen til dig. Måske du endda skal have lidt ekstra med i din bestilling fra en af de mange andre kategorier. Du finder et bredt udvalg af eksklusivt sexlegetøj og tilbehør, der kan være med til at gøre jeres sexliv ekstra spændende og intimt. Tag din kæreste med på råd og find sammen frem til det legetøj, I har mest lyst til at teste sammen og find frem til jeres absolutte favoritter.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsmail

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS