Clean Stream Double Bulb Anal Douche

Klik på billederne for at forstørre dem

Clean Stream Double Bulb Anal Douche

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

679,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Få mere ud af din anal leg med Clean Stream Double Bulb Anal Douche.

  Du bestemmer selv, hvor fyldig douchen skal føles. Via slangen i midten kan I tilføre væsker til den frække leg.

  De oppustelige bolde sikrer, at væsken bliver, hvor den skal.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Nu kan I få endnu mere ud af de anale eksperimenter med Clean Stream Double Bulb Anal Douche.

  Via slangen i midten kan I tilføre forskellige pirrende væsker til den anale leg, for rengøring eller for en pirrende trykkende fornemmelse. 

  Før den første bold indenfor og lad den lille blive ude. De oppustelige bolde sikrer, at væsken bliver, hvor den skal indtil I bestemmer, at legen er forbi.

  Den store bold kan indeholde optil 750 cm3 luft, mens den lille bold kan rumme optil 250 cm3.

  Detaljer

  MATERIALE: Silikone bolde, latex pumper, krombelagte messing ventiler.
  FULD LÆNGDE: 53 cm.
  INDFØRBAR LÆNGDE: 15 cm (1 bold).
  OPPUSTELIG: Ja.
  STOR BOLD: 750 cc luft.
  LILLE BOLD: 250 cc luft.
  PUMPEMETODE: 2 separate håndpumper.
  VÆSKE: Tilføres eksempelvis via egen tragt.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Fint produkt, men med få problemer Produktet virker. Jeg har læst mange anmeldelser af lige netop dette produkt på blandt andet Amazon, og rigtigt mange har sagt at de har oplevet, at "ballonerne" er utætte eller hurtigt går i stykker. Jeg har endnu ikke oplevet det endnu. Jeg har også læst, at pumperne er af dårlig kvalitet og er svære at bruge. Jeg synes ellers de fungerer helt fint og meget intuitivt, og de kan nemt skiftes hvis man alligevel ønsker det.

  Generelt er produktet godt. Slangen mellem de to balloner er forstærket så man ikke kan komme til at lukke for gennemstrømningen ved at klemme sammen med ringmusklen. Der følger ikke en "connecter" med, men det var heller ikke nødvendigt for mig. Slangen er så bred, at en standard enema slange passede lige ind i den uden problemer. Pumperne har to indstillinger: "Lukket" hvor luft kan trænge ind i ballonerne ved at trykke på pumpen, og hvor luft ikke kan komme ud igen. Og "åben" hvor luften fiser ud af ballonerne, som så derfor heller ikke kan pustes op. Hvis ballonerne ikke kan pustes op, så drej på metalknappen på pumpen da du nok er på den "forkerte indstilling".

  Det dejlige ved dette produkt er, at man kan slappe mere af under en enema. Man skal ikke hele tiden klemme sammen for at holde vandet inde. Og hvis man er lidt fræk, så kan man jo give kontrollen til en anden, som bestemmer hvornår man får lov til at lukke vandet ud. Så længe ballonen er pustet op, så kan der nemlig ikke rigtigt komme vand ud igen. Vær dog forsigtig: Hvis man virkeligt prøver at presse ballonen ud mens den er pustet op, så kan man sikkert godt gøre det, eller måske endda sprænge den.

  Produktet har ikke nogen dårlig lugt, skarpe kanter eller andre ubehagelige ting.

  Problemer:
  1: Produktets kvalitet er ikke helt i top. Der var meget små brune misfarvninger nogle steder "out of the box", og helt op for enden hvor vandet kommer ud, der var udskæringen ikke lavet helt ordentligt. Der var ingen skarpe kanter, men inde i slangen var der noget overskydende silikone som ikke var fjernet helt.

  2: Produktet er rimeligt stort. Jeg kan kun lige akkurat indføre den øverste ballon, og så kan produktet faktisk ikke komme længere. Derudover er de to balloner en smule for langt fra hinanden synes jeg, og disse to problemer samlet betyder, at ballonerne ikke slutter helt tæt meget af tiden. Næsten alt arbejdet gøres af den indre ballon, hvorimod den ydre ballon hænger en hel centimeter fra anus og gør absolut intet. Nogle positioner hjælper dog på dette, fx på knæ med hovedet nedad.

  3: Som følge af at produktet er rimeligt stort, så er jeg nødt til at bruge glidecreme for at kunne indføre det forsigtigt. Jeg kan sagtens gøre det uden glidecreme, men så er jeg bange for at komme til at forvolde skade på ballonerne.
  5 4 1

  Du anmelder: Clean Stream Double Bulb Anal Douche

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Du synes måske også godt om: