Speculums & Anuskoper

Speculums og anuskoper er ikke kun et nødvendigt redskab på et lægekontor, men også effektivt og kinky sexlegetøj, der kan give intens nydelse. Med et speculum eller et anuskop kan du nyde den pirrende følelse af at være helt sårbar overfor din partner, der har fri udsigt til din inderste kerne og rig mulighed for at gøre præcis, hvad han/hun vil med dig.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Egenskaber
Suction Cup (1)
Vacuum Function (1)
Materiale
ABS-plast (2)
Akryl (1)
Rustfrit Stål (6)
Mærke
Kiotos (3)
Master Series (2)
O Products (1)
Tom of Finland (1)
You2Toys (1)
Vis alle 9 produkter

Hvem siger at speculums og anuskoper kun er forbeholdt læger

Nu kan du lege læge derhjemme

Der var ingen der sagde at lægeudstyr kun skulle være forbeholdt lægerne og de professionelle. Det har vi her ved Sinful gjort op med og derfor tilbyder vi at vores kunder kan købe speculums og anuskoper til at lægelegen derhjemme. Vi kender alle historien og manuskriptet på en kvinde der kommer til lægen og så bliver der leget. I hvert fald hvis man skal følge fantasien og det gør vi altså her. Til en sådan fantasi skal man bruge nogle speculums eller anuskoper. Og gæt engang kære kunde, det har vi her hos Sinful.

Gynækologen bruger ofte speculums for at kunne komme til oppe i kvinden, men hvorfor skulle man ikke også kunne bruge disse instrumenter til at kunne sexlege med? Her hos SInful tror vi meget på at alle er forskellige og vi støtter de forskellige seksualiteter. Derfor synes vi også at vi vil tilbyde vores kunder at kunne købe speculums til at åbne kvinden op med. Der sker et eller andet når man ligger der helt åben og sårbar og ved at man i princippet kan gøre med en hvad han vil. Det er en utrolig sårbar følelse, men med den rette partner bliver det en god følelse.

Spekulums eller anuskoper

Er du til speculums eller anuskoper kunne man fristes til at spørge. Svaret er at, det ved man jo ikke altid og derfor kan det være svært at sige enten det ene eller det andet. Hvis man skal prøve at dele dem op, så kan det meget hurtigt konstateres at det ene af instrumenterne, nemlig speculum er mere velegnet til at åbne en skede og vagina op end det andet, nemlig anuskopen er. Derfor anbefaler vi også langt de fleste kvinder at købe sig et speculum så manden kan se op og se hvad hun er for en.

Omvendt findes der anuskoper som er lidt mere velegnede til både mænd og kvinder. Det ville være forkert at sige at anuskoper kun er forbeholdt det ene køn og de kan også uden problemer benyttes af både kvinder og mænd. Derfor er der også så mange som finder dem sjove og gerne vil udforske lidt mere af deres partner med en anuskop. En anuskop er egentlig såre simpel at anvende. Den føres op i åbningen af anus og sættes godt til og så spænder man egentlig bare ud. Husk at bruge en god glidecreme så det glider bedre.

Hvordan kommer jeg i gang med det

Det kan være svært at gå og gemme på sine fantasier og frygten for at ens partner ikke er med på samme side vil næsten altid fortære en og være årsagen til at man ikke får spurgt og det er en skam. Vores erfaringer fra os selv og fra kunder, både tidligere og nuværende beror på at man skal tale åbent om tingene. Og hvis du som eksempelvis mand har lyst til at spænde din kone op og sætte et spekulum op i skeden på hende for at betragte hende nede fra. Så skal du bare spørge hende om det var noget hun kunne have lyst til at udforske sammen med dig.

Vi har altså kun gode erfaringer med at man som par taler åbent og ærligt omkring brugen af lægeudstyr og anuskoper. Det er ingen skam at nævne at man har nogle fantasier og hvis ikke man nævner det så vil det måske aldrig blive nævnt eller komme frem i dagens lys. Hvis man som mand gerne vil have at en partner kigger en op i anus og fortæller og forklarer hvad partneren kan se og man tænder på det, så skal man udforske det og snakke om det. Vi her hos Sinful kan i hvert fald kun varmt anbefale at man taler åbent og ærligt om brugen af speculums og anuskoper hvis deet virkelig er læge fantasien der tiltaler en selv og måske også sin partner. Hvem ved?

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk