Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

Speculums & Anuskoper

Speculums og anuskoper er ikke kun et nødvendigt redskab på et lægekontor, men også effektivt og kinky sexlegetøj, der kan give intens nydelse. Med et spekulum eller et anuskop kan du nyde den pirrende følelse af at være helt sårbar overfor din partner, der har fri udsigt til din inderste kerne og rig mulighed for at gøre præcis, hvad han/hun vil med dig.

Hvem siger at speculums og anuskoper kun er forbeholdt læger?

Nu kan I lege læge derhjemme

Der var ingen der sagde, at lægeudstyr kun skulle være forbeholdt lægerne og de professionelle. Det har vi her ved Sinful gjort op med, og derfor tilbyder vi at vores kunder kan købe både speculum og anuskop til lægelegen derhjemme.

Vi kender alle historien og manuskriptet på en kvinde, der kommer til lægen og så bliver der leget. I hvert fald hvis man skal følge fantasien og det gør vi altså her. Til en sådan fantasi skal man bruge et spekulum eller anuskop. Og gæt engang, det har vi her hos Sinful.

Gynækologen bruger ofte speculums for at kunne komme til oppe i kvinden, men hvorfor skulle man ikke også kunne bruge disse instrumenter til sexlege? Her hos SInful tror vi meget på, at alle er forskellige, og vi støtter de forskellige seksualiteter. Derfor synes vi også, at vi vil tilbyde vores kunder at kunne købe spekulum til at udleve deres fantasier.

Der sker et eller andet, når man ligger der helt åben og sårbar og ved, at man i princippet kan gøre med en hvad han vil. Det er en utrolig sårbar følelse, men med den rette partner bliver det en god følelse.

Spekulum eller anuskop?

Er du mest til spekulum eller anuskop, kunne man fristes til at spørge. Det er forskelligt, hvad folk kalder disse produkter, og derfor kan det være svært at sige, at man er mest til enten det ene eller det andet.

Hvis man skal prøve at dele dem op, så kan det meget hurtigt konstateres at det ene af instrumenterne, nemlig spekulum er mere velegnet til at åbne en skede og vagina op. Derfor anbefaler vi også langt de fleste kvinder at købe sig en såda variant, hvis det skal anvendes til vagina.

Omvendt findes der anuskoper, som er velegnede til anus og kan benyttes af både kvinder og mænd. Derfor er der også mange par, som finder dem sjove og gerne vil bruge dem til at udforske lidt mere af deres partner.

Hvordan bruges et anuskop? Et anuskop er egentlig såre simpel at anvende. Det føres op i åbningen af anus og sættes godt til, og så spænder man egentlig bare ud. Husk at bruge en god glidecreme, så det glider bedre.

Hvordan kommer jeg i gang med det?

Det kan være svært og udmattende at gå og gemme på sine fantasier overfor sin partner. Frygten for, at ens partner ikke er på samme side kan fortære en og være årsagen til, at man ikke får spurgt. Det er en skam.

Vores erfaringer beror på, at man skal tale om sex og fantasier med sin partner. Så hvis du har lyst til betragte din partner nedefra, er vores anbefaling, at du åbner samtalen op og spørger ham eller hende, om det var noget han eller hun kunne have lyst til at udforske sammen med dig.

Vi har altså kun gode erfaringer med, at man som par taler åbent og ærligt omkring fantasier og lyster. Det er ingen skam at nævne, at man har nogle fantasier, og hvis ikke man nævner det, så vil det måske aldrig komme frem i dagens lys. Vi her hos Sinful kan i hvert fald kun varmt anbefale, at I taler åbent og ærligt om sex - og om brugen af eksempelvis et spekulum eller anuskop, hvis det virkelig er lægefantasien der tiltaler dig. Måske din partner deler denne fantasi. Hvem ved?

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsmail

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS