Fetish Tøj til Mænd

Her på siden finder du vores frække fetish tøj til mænd. Brug tøjet til en kinky aften derhjemme eller måske til en fræk udklædningsfest. I udvalget finder du bl.a. frække boxershorts, både med push-up og i læderlook. Derudover finder du flotte sleeves, som giver din penis et kinky look.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Materiale
Latex (4)
Læder (5)
Nylon (5)
Polurethan (1)
Polyamid (22)
Polyester (30)
Polyurethan (8)
Silikone (1)
Spaltet Læder (3)
Mærke
Allure Lingerie (1)
Black Level (2)
COLT (2)
Cottelli Collection (2)
Late X (4)
Male Power (2)
Mister B (5)
MM Jocks (3)
NEK (10)
Passion (6)
Rimba (1)
Sinful (1)
Strict Leather (1)
SvenJoyment (29)
Svenjoyment (30)
You2Toys (1)
Zado (3)
Vis alle 72 produkter
Du har set 48 af 72 produkter
Hent flere

Fetish tøj til mænd med stil

Gør dig klar til kink

Well, well, well… Når først du er kommet ind på denne side, så må det jo betyde en ting… Du er klar til at give dig i kast med noget, der er ekstra kinky. Nu er det nemlig slut med kedelige boxershort, der er blevet vasket et par gange eller ti for meget, eller en tarvelig trusse, der absolut ikke gør noget godt for din krop - eller for din “pakke”! Heldigvis er du landet det helt rigtige sted, hvis du leder efter frækt fetish tøj til mænd, hvor alt det frække ved din krop bliver fremhævet på allerbedste vis.

Gør dig klar til at udforske nye og spændende looks, der kan lægge op til nye, erotiske lege sammen med din partner. På siden her finder du et stort udvalg af forskelligt fetish tøj til mænd, der kan give dig den rette mængde selvtillid til at give din partner en oplevelse ud over det sædvanlige.

Brug fetish tøj til mænd

Fetish tøj til mænd kan være en rigtig spændende tilføjelse til din garderobe, netop fordi det giver dig mulighed for at udforske nye sider af dig selv. Fetish tøj for mænd er ikke bare noget, der er lavet til dem, der er vilde med forskellige hardcore typer af fetish. Det kan lige så godt være noget for dig, der måske aldrig har prøvet kræfter med fetish før. Måske du endda kan være heldig at opdage nogle helt nye sider af dig selv, som kan være med til at give dig skubbet ud i at prøve noget helt anderledes.

Inviter din partner med til at kigge på de forskellige styles, du finder her på siden, sådan at I måske sammen kan finde ud af, hvad det er for noget tøj, I skal bruge sammen. I kategorien her kan I nemlig finde alle mulige forskellige typer af tøj til mænd. Alt fra jockstraps til helt tætte boxershorts og frække bryst harness finder I her. Om du/I er til neopren, læder, lak tøj eller noget helt fjerde, kan I finde et udvalg af forskellige modeller her på siden.

Udforsk fantasierne

Når først du har fundet det helt rette fetish tøj til mænd, kan du se frem til at give dig i kast med at udforske nogle af de fantasier, som du måske længe har holdt lidt skjult fra omverdenen, og måske endda også skjult for din partner. Når først du vil give dig i kast med disse fantasier, bliver det kun bedre og sjovere for dig, hvis du snakker med din partner om, hvad det er du virkelig tænder på, og hvad det er, der skal kunne give dig den ypperste form for stimulering.

At have en åben og imødekommende dialog omkring ens lyster og fantasier, er noget af det, der kan være med til at forstærke et parforhold meget mere, end hvis man ikke får snakket om det. Så tag en snak med din partner om, hvad det er, du har lyst til at prøve. Måske er det at tage til et kinky fetish-party, hvor du kan få lov til at opleve flere forskellige former for fetish fantasier blive udlevet. Det kan også være, at du kunne tænke dig at eksperimentere med pegging, eller måske noget helt tredje. Der er mange forskellige muligheder for spændende eksperimenter, så det handler bare om at komme i gang.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk