TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr

Sex pisk

Er du eller din partner til smæk og svirp bagi, er en sex pisk det rette stykke sexlegetøj for jer. Udlev jeres frække fetish fantasier med en BDSM pisk, der kan sende jer i smertefuld ekstase blot med et enkelt slag.

Sex pisk - Perfekt til frække fetish fantasier

Udlev din indre dominante med en SM pisk

Hvad enten du er mand eller kvinde, kan en SM pisk være det helt rette stykke sexlegetøj for dig. Det smarte ved denne form for legetøj er nemlig, at det er et, som begge køn kan få rigtig god glæde af, hvis de er friske på at udforske SM miljøet på stille og rolig vis. Med en sex pisk kan man skiftes til at give hinanden alt fra små kærlige klap bagi til større rap, der laver røde mærker på tværs af balderne eller andre steder på kroppen, alt efter hvordan man vælger at benytte pisken.

En sex pisk er det ultimative legetøj til jer, der har lyst til at begive jer ud i et dominant/submissivt sexspil, hvor den ene af jer er herre over pisken og bestemmer, hvordan den skal svinges over den submissive. Det kan skabe en utroligt intens stemning mellem jer, hvor det er jeres sexuelle fantasier, der får lov til at være i absolut fokus.

En sex pisk kan bruges af alle

Lige meget om man er helt ny inden for fetish eller BDSM kan man finde ud af at bruge en sex pisk. Det er blot et spørgsmål om at finde den helt rigtige teknik til, hvordan det bedst fungerer for en - og ikke mindst hvordan ens partner foretrækker at blive pisket på. Det er nemlig muligt at bruge pisken på forskellige måder, alt efter hvad det er, man foretrækker. Det vil sige, at du både kan bruge den som en pirrende og kildende rekvisit til jeres forspil, hvor modtageren aldrig ved, hvornår du vælger at lade pisken smælde mod deres hud.

Du kan naturligvis også vælge at bruge den til hardcore piskning af din partner, hvor deres hud ved gløde som følge af de mange slag. Vær dog altid sikker på, at du på forhånd har afklaret med din partner, hvornår de ikke ønsker at blive pisket mere, sådan at I ikke ender i en uheldig situation, hvor I ikke er på samme spor.

Få en god sexoplevelse med en BDSM pisk

Det kan være rigtig fint at introducere en BDSM pisk til jeres sexliv, da den kan være med til at åbne op for en helt ny side af jeres sexliv. Det kan være, at den er vejen til at udvide sortimentet af sexlegetøj til et lidt vildere niveau end I tidligere har givet jer i kast med. Den kan også fungere som en rigtig god måde at starte samtalen om, hvad det er man tænder på, og hvad det er man har lyst til at prøve af sammen med hinanden.

Hvis I har brug for flere rekvisitter til jeres frække sexlege, kan I finde et stor udvalg af forskelligt fetish sexlegetøj hos Sinful. Måske legen skal spices op med et frækt kostume, der rigtig kan sætte gang i fantasierne, eller også er et sæt sexet undertøj det eneste der skal til for at sende din partner i den syvende himmel. Hvad end du er til den ene eller den anden slags legetøj, kan du finde et stort og varieret udvalg, der kan være med til at give jer et endnu bedre sexliv.

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS