Selvsiddende strømper

Mangler du den sidste detalje, der kan fuldende et forførende look? I så fald bør du overveje et par selvsiddende strømper, der for eksempel kan bruges sammen med forførende kjoler, et sæt frækt undertøj eller et sexy kostume. Du kan også læse vores ultimative guide til sexet undertøj, som fører dig igennem de mange muligheder, der findes inden for frækt lingeri.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Mærke
Baci (2)
Cottelli Collection (13)
Dreamgirl (2)
expired_Seven til Midnight (3)
Late X (1)
Le Désir (1)
Leg Avenue (4)
NO:XQSE (1)
Noir Handmade (3)
Nortie (11)
Obsessive (3)
Passion (3)
Rimba (6)
Seven 'til Midnight (3)
Materiale
Latex (1)
Nylon (20)
Polyamid (34)
Polyester (2)
Polyurethan (1)
Størrelse
2XL (3)
3XL (3)
4XL (2)
L (15)
L/XL (7)
M (11)
One Size (17)
Queen Size (7)
S (20)
S/M (7)
XL (12)
XS (5)
Vis alle 55 produkter
Du har set 48 af 55 produkter
Hent flere

Selvsiddende strømper til nem forførelse

Forfør din partner med frække strømper

Skal du have din partner forført i aften, måske med en god middag, lidt god musik og så ellers bare forære ham godterne? Så vil du nok blive nødt til at købe dig selv nogle selvsiddende strømper til at forføre ham med. Skal de være ekstra kinky, så er vi ude i bundløse strømpebukser, som er stilede og klassiske, men med det frække twist at være bundløse. Lige meget hvilken variant, du vælger, så er fælles for dem alle, at du ikke behøver tage dem af, når I dyrker sex. Og der kan mænd ikke sige så meget andet end, at det er godkendt. De elsker det sådan set og opfordrer dig til at være bundløse hele tiden.

Som mand er der ikke noget mere frækt, end hvis man ved, at kvinden går bundløs omkring. Hjernen er dermed opmærksom på, at der er kortere vej til sex, og derfor bliver man automatisk også mere liderlige ved tanken om kvinden i et sæt selvsiddende strømper.

 

 

Hvilken model er din favorit?

Hvad end du er mest til et sæt frække strømpebukser eller et sæt frække strømper, så er der rigeligt at vælge mellem hos Sinful. VI fører et bredt udvalg af forskellige modeller, der kan være med til at fuldende dit frække outfit. Ved at tilføre et sæt strømper af den mere frække slags, vil du straks føle dig ekstra sexet. Det er ikke bare noget, som du selv vil føle. Din partner vil også straks kunne se, at du føler dig mere sexet. At vide, at ens kvinde finder sig selv sexet eller fræk er et kæmpe turn-on for de fleste mænd. Der er nemlig ikke noget, der er meget mere sexet end en høj selvtillid. Din mand vil nemt kunne mærke, om du er godt tilpas i dit outfit.

Derfor finder du her på siden et bredt sortiment af forskellige typer af frække strømper, strømper til hofteholder, selvsiddende strømper og frække strømpebukser, der med garanti kan få pulsen til at stige hos enhver.

Find strømper til hofteholder online

Er du på udkig efter et par selvsiddende strømper til en kinky datenight, kan du med fordel tage et kig rundt i kategorien her og blive inspireret. Hvad end du er på jagt efter et sæt strømper til hofteholder eller noget helt andet, kan du finde det hos Sinful. Det betyder altså, at du også kan finde et frækt sæt lingeri, der kan være med til at fuldføre det frække look.

Det kan sådan set næsten være ligegyldigt hvilke par selvsiddende strømper, du vælger at putte i kurven, for du får udelukkende kvalitet for pengene. Vi går meget op i at kvaliteten af vores produkter er bedre end gennemsnittet, og derfor bliver alt også testet og gennemprøvet inden det kommer til salg på shoppen. Dette sikrer, at vi ved, hvordan produkterne og lingeriet opfører sig, når det kommer på kroppen. Det er vigtigt for os, at alt vores lingeri bliver testet og prøvet på, så vi ved, hvad der eventuelt kan være af lækre og frække detaljer. Vi sørger for, at vi har et frækt og forførende udvalg, der kan være med til at gøre din kæresteaften helt perfekt.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk