Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

Chemiser & Babydolls

Vores sortiment af sexede chemiser og babydolls sikrer dig en god nat søvn, men bliv ikke overrasket, hvis nætterne bliver længere og mere erotiske. Vi har det lækreste udvalg af satin, bløde blonder og frække detaljer, som vil vise din krop fra sin mest sensuelle side og øge din selvtillid i soveværelset. Vælg mellem babydolls med indbygget BH, eller bløde chemiser med en komfortabel pasform.

Chemiser og babydolls - forførende og frække kjoler til soveværelset

Hvad er en chemise?

Chemiser er og bliver en sexet og klassisk genstand, som hører sig til i enhver kvindes lingeri-garderobe. Men indrømmet; det kræver sin kvinde (og mand) at finde rundt i den store, frække undertøjs-jungle. Og for at gøre ondt værre, så er det heller ikke særligt nemt at vide, hvad de mange forskellige designs og styles hedder - og hvordan de adskiller sig fra hinanden. Det vil vi forsøge at råde bod på nu. En chemise er en beklædningsgenstand med en temmelig lang historie på bagen. Oprindeligt den nemlig brugt som en slags underkjole, der skulle beskytte korsetter mod snavs og vand. I dag finder chemisen mange anvendelsesmuligheder og udtryk. Ikke mindst som et smukt og sensuelt indslag i soveværelset, som alternativ gå-i-byen-top eller som undertrøje under gennemsigtige bluser. Nogle chemiser er korte og tætsiddende med body shape effekt, nogle er mellemlange og fremstillet i mesh og transparent chiffon, mens en tredje variant er gulvlang, løstsiddende og fremstillet i silke eller satin som en klassisk natkjole. Uanset hvilken slags chemise du er på udkig efter, så finder du med garanti noget, der passer til både smag og anledning på Sinful.dk.

Hvad er en babydoll?

Babydoll kjolen er lige som chemisen en klassisk beklædningsgenstand, som har været en del af modebilledet (også det i soveværelset) i flere årtier. Helt siden 1960’erne, for at være præcis. Babydolls kendes bedst på sin løse A-facon med højt skåret snit lige under eller midt på brystet. Dens popularitet hænger uden tvivl sammen med mikset mellem det søde og sexede, uskyldige og forførende. Babydolls som lingeri er typisk designet i en længde, der skærer midt på låret eller hoften, og for det meste er kjolerne designet i blonder eller transparente stoffer som mesh eller chiffon, der giver frækt kig til det, der er indenunder. Nogle babydolls er åbne fortil og bindes med en sød sløjfe, nogle ligner figursyede natkjoler, mens andre minder mere om en BH med løstsiddende langt skørt til. Ligesom chemisen er baby doll’en en vaskeægte must-have i garderobeskabet, hvis man godt kan lide at føle sig lækker, sofistikeret og elegant fra inderst til yderst, eller gerne vil skrue temperaturen i soveværelset et par grader op. Begge lingeri-genstande er naturligvis også oplagte som bløde, sensuelle pakker under træet til jul, som fødselsdags- eller morgengaver.

Køb frække kjoler på Sinful

Hvis du er på udkig efter lækkert lingeri og frække kjoler til at pifte garderoben eller parforholdet op, så finder du Danmarks absolut største og bedste udvalg af forførende chemiser og babydolls i størrelse x-small til plus size hos os. På samtlige produktsider finder du udførlige størrelsesguides, der hjælper dig med at vælge lingeri, som passer både i skål, omkreds, talje og hoftemål. Skulle du få problemer med at finde den helt rigtige størrelse, eller vil du gerne vide mere om vores sortiment, så er du altid velkommen til at kontakte vores søde og kompetente kundeservice, som sidder klar hver mandag til fredag fra 8.00 - 19.00 til at besvare dine spørgsmål. Alle vores medarbejdere besidder et indgående indblik i branchen, og kan vejlede og rådgive dig om alt, der vedrører erotisk lingeri, legetøj og tilbehør. Vi sætter nemlig en ære i at guide dig kyndigt og sikkert gennem din købsproces, så du får så hurtig, nem og bekvem en oplevelse som muligt. Husk, at vi tilbyder lynhurtig dag-til-dag levering, hvis du bestiller på en hverdag inden kl. 21, og at vi sender alle produkter i diskrete pakker. Det er bare nogle af grundene til, at over 250.000 tilfredse kunder har givet os topscore på Trustpilot.
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS