Kropsudsmykning

Erotisk kropsudsmykning er perfekt til at forføre, forkæle og friste din partner. Du kan pynte din krop med flot og farverig brystudsmykning, eller vælge nogle der er lidt mere diskrete, som skjuler brystvorterne under dit sæt frække undertøj, dit catsuit eller din bodystocking. Se vores mange muligheder her på siden. Uanset hvilken erotisk kropsudsmykning du vælger, så kommer du med garanti til at føle dig ekstra fræk og sexet.

Mest solgte produkter

Pris
0
Filter
Pris
På tilbud
Mærke
baseks (3)
Bijoux Indiscrets (3)
Bye Bra (2)
CalExotics (1)
Cottelli Collection (4)
Eye Candy (5)
Le Désir (3)
Leg Avenue (2)
Obsessive (2)
Ouch! (1)
Rimba (2)
Materiale
ABS-plast (1)
Bomuld (1)
Jern (1)
Nylon (1)
Paper (10)
Polyester (5)
Polypropylen (1)
PVC (2)
Resin (2)
Silikone (1)
Turkey Feather (1)
Vis alle 29 produkter

Erotisk kropsudsmykning sætter kronen på værket

Hvad er erotisk kropsudsmykning?

Når man siger erotisk kropsudsmykning, så tænker mange måske på tatoveringer og piercinger. Det er selvfølgelig heller ikke er helt forkert, men det ligger nok mere i den ekstreme ende af skalaen. Det er langt fra alle, som har det lyst til at få permanente markeringer, men nogle vil måske gerne have lyst til at pynte kroppen lidt alligevel.

Og det er her erotisk kropsudsmykning kommer ind i billedet. Det handler nemlig om at dekorere kroppen på forskellige måder, så man kommer til at føle sig ekstra lækker til en speciel anledning.

Almindelige smykker er selvfølgelig den mest naturlige vej at gå, når man gerne vil gøre lidt mere ud af sig selv. Et par smukke, nye øreringe eller en flot halskæde kan pifte de fleste outfits op, mens ens tøj og tilbehør også kan være en form for ekstra pynt. Hvis du for eksempel tilføjer et lille tørklæde, et stort sjal, en taske eller en tiara med diamanter, så kan du nemt få en unik og personlig dresscode.

Så selvom du ikke har lyst til at få tatoveret et dekorativt mønster, en blomst eller noget andet på kroppen, så kan du sagtens finde masser af andre former for erotisk kropsudsmykning, der vil give din stil et personligt præg.

Sexet brystudsmykning

En gang imellem må det hele gerne være lidt mere intimt og sexet. Al respekt til sexet undertøj og frækt lingeri, men hvis du gerne vil sætte prikken over i’et, så skal der andre midler til - og det er her brystudsmykning kommer ind i billedet. Der findes nemlig varianter af de selvklæbende dekorationsmønstre, som er lavet specifikt til de mere intime og erogene zoner.

Her er piercinger for eksempel et alternativ, men hvis du ikke har nogle i forvejen, og du gerne vil starte stille ud, så er de mange muligheder for brystudsmykning et godt alternativ. Mange vil måske tænke, at klistermærker ikke er specielt frækt, men ligesom med så meget andet, så handler det mere om placeringen af den selvklæbende dekoration.

Normalt placeres den erotiske kropsudsmykning forskellige steder på kroppen. Et af de meget populære valg er brystudsmykning, som placeres rundt om eller direkte på brystvorterne. Nogle varianter findes desuden med glimmer, så opmærksomheden automatisk drages mod dine smukke bryster, der dækkes eller omkranses af den indbydende brystudsmykning. Du vælger selv om du vil bære dem som de er, eller om du vil kombinere dem med en gennemsigtig bodystocking, en sød lille babydoll, eller måske et par sexede strømper.

Fra burlesque til natklubben

Som vi allerede har beskrevet, så kan erotisk kropsudsmykning være mange forskellige ting, og du kan selv bestemme, hvilket niveau du vil være med på. Du kan gå all in og iklæde dig i et sæt frækt undertøj med forførende brystudsmykning under en sexet kjole - og så er du klar til dit helt eget burlesque show hjemme i soveværelset. I den moderne Neo Burlesque findes der en stor tradition med erotiske kropsudsmykninger, så der kan du altid hente noget inspiration, hvis du mangler det.

Men erotiske kropsudsmykninger kan selvfølgelig også bæres som din egen lille hemmelighed. Ligesom hofteholdere, som du tager på under kjolen, så kan du også have de frække, selvklæbende dekorationer på under en helt almindelig BH, som kun du kender til. Det gør turen på natklubben lidt frækkere. Og hvem ved, måske får du lov til at fremvise kunstværket sidst på aftenen - nemt, hurtigt og meget sexet.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk