TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Vixen Creations Outlaw Brun VixSkin Dildo 24 cm var 1

Vixen Creations Outlaw Brun VixSkin Dildo 24 cm

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Den chokolade farvede Outlaw VixSkin dildo fra Vixen Creations forkæler dig med fyldige fornemmelser. Den er fremstillet af både kærlighed og silikone, og så har den en dejlig blød overflade og en hård kerne. Den føles faktisk næsten, som den ægte vare.

Hvis du er på udkig efter en voluminøs elsker, så er det Outlaw, du skal have fat i. Du bliver tilfredsstillet med en fuld længde på 24 cm og en indførbar længde på 20,3 cm. Diameteren på 5 cm fylder dig godt ud enten vaginalt eller analt, når du bruge en god vandbaseret glidecreme til at gøre indføringen behagelig.

Dildoen har en flad base med pung, som både fungerer som stopper i anale lege samt gør den velegnet at bruge i et harness med din partner. Rengør den med varmt vand og mild sæbe eller en sexlegetøj for en ekstra god hygiejne.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS