Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Vixen Creations Outlaw VixSkin Dildo 24 cm var 1

Vixen Creations Outlaw VixSkin Dildo 24 cm

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
1.295,00 kr.1.100,75 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Drømmer du om at opleve en ekstra stor og fyldig stimulation, så er Vixen Creations Outlaw VixSkin et godt valg.

Den håndlavede dildo fra det kendte brand Vixen er lavet af silikone af den højeste kvalitet. Outlaw er blandt de største dildoer i Vixens sortiment, og den er idéel til dig, der ønsker ekstra længde og tykkelse.

Dildoen har et realistisk og detaljeret udseende med et markeret penishoved, fine årer langs skaftet og et sæt vellignende testikler. Den har en fast kerne, men en blød overflade der bidrager til den autentiske oplevelse.

Vixen Creations Outlaw VixSkin er fremstillet i USA. Den kan føres hele 21,5 cm ind og har en diameter på fulde 5 cm på den bredeste del. Dildoen kan både bruges solo og i et harness.

MærkeVixen Creations
Produktvægt (g)553
Fuld Længde (cm)24
Indførbar Længde (cm)21.5
Diameter (cm)5
Primært MaterialeSilikone
FarveNude
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberTil Strap On-Brug, Realistisk
SprogEngelsk
SKU15572
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Stor dildo af hųj kvalitet
Legetųjskasse - 22. sep. 2019
Dette er en absolut dejlig, tilpas spęndstig dildo. Jeg har også en Vixen Maverick og en Johnny. De er buede g-punkts dildoer. Johnny og denne er nogenlunde lige så modstandsdygtige. Maverick er klart blųdere, isęr med sit store tykke hoved. Ud af disse bruger jeg mest Outlaw. Den er slet ikke for stor til mig, men jeg har fųdt to gange. Virkelig nem at holde ren. Den rammer virkelig på det rigtige A-punkt, mens dens blųde hoved ikke gųr ondt i livmoderhalsen. Pungen giver et godt greb til at skubbe. Den eneste ulempe er dens udseende. En realistisk udseende, dųdsbleg dildo med en pung er ikke ęstetisk smuk, men jeg ser ikke rigtig på den, mens jeg onanerer. Forhåbentlig vil Sinful lancere en Vixen Randy i andre farver. Den ville jeg gerne have, men ikke en anden hudfarve.
0
Meget tilfreds!
Anonymous - 1. jan. 2022
Min partner bruger den kun vaginalt på mig. Den er bred og lang. Lidt ekstra bredde ville ikke have været af vejen ;) men "fylde"-effekten er virkelig tilfredsstillende. På grund af dens lige form behøver du ikke at lede efter præcis stimulering af G-punktet (eller P-punktet). Alle væggene bliver alligevel stimuleret, og når den trænger ind i dig, er fornemmelsen bare wow! Materialet er af høj kvalitet, ikke-porøst og meget realistisk (endnu mere, når det er smurt). Manglen på en sugekop er ikke et problem for os. Den er ikke for alle, men den er prisen værd med hensyn til kvalitet og følelse. Den er nem at rengøre med sæbevand eller en særlig sexlegetøjsrens, og den kan endda steriliseres. Den er bedst forbeholdt dem med en sød tand, uanset om det er vaginalt eller analt, for det er alligevel et dejligt stykke. Glem ikke den vandbaserede glidecreme for at gøre det lettere at komme ind, selvom dens materiale, vixskin, gør indføringen meget lettere. Efter min mening er det vigtigt.
Maskinoversat fra sinful.fr
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS