TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Waterclean 2 in 1 Diskret Brusehoved Til Intimrengøring var 1

Waterclean 2 in 1 Diskret Brusehoved Til Intimrengøring

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Vil du gerne have mulighed for en hurtig og effektiv rengøring før eller efter sex, så er Waterclean 2 in 1 brusehovedet med indbygget skyller til intimrengøring et must-have.

Anal skylleren er gemt i det normale brusehoved og det er derfor både utroligt nemt og hurtigt at skifte mellem de to. Brug anal brusehovedet til intimrengøring i anus eller vagina for en ekstra høj hygiejne og ren følelse.

Brusehovedet har 3 forskellige stråleindstillinger. Den praktiske 2-i-1 bruser har et enkelt design, hvor du ikke behøver at skifte nogle dele, når du ønsker at bruge anal skylleren.

Selve brusehovedet har en diameter på 10 cm og en fuld længde på 22 cm. Det indbyggede anal brusehoved har en diameter på ca. 1,5 cm og kan føres 10 cm ind.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS