Varmende Glidecreme

En pirrende glidecreme vil give jer endnu mere hed sex! Den giver ekstra stimulation, så snart det rammer huden og kan give en varmende eller kølende fornemmelse, som giver ekstra nydelse. Langt de fleste af vores pirrende glidecremer er vandbaserede og derfor perfekt til brug sammen med sexlegetøj.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Mærke
Bijoux Indiscrets (1)
Bodyfun (1)
Durex (1)
Intimate Earth (2)
Pink (1)
pjur (1)
Shots Toys (1)
Shunga (1)
Sliquid (1)
System JO (2)
Wicked (2)
YesforLov (2)
Vis alle 19 produkter

Varmende glidecreme kan gøre legen bedre

Brug en anderledes glidecreme

De fleste har efterhånden en glidecreme i deres arsenal af sexlegetøj derhjemme. Faktisk behøver man slet ikke at bruge glidecreme, udelukkende når man bruger sexlegetøj. Det kan være en utroligt lækker og ekstra stimulerende del af helt almindelig sex også. De fleste har nok en vandbaseret variant derhjemme og måske også en, der er silikonebaseret, hvis det skal være lidt ekstra vildt.

Men hvorfor ikke prøve en anderledes variant? Her på siden finder du vores udvalg af varmende glidecreme, der kan være med til at gøre den seksuelle oplevelse endnu bedre og endnu mere pirrende, end hvad du tidligere har været vant til. Er de varmende cremer ikke lige din kop te, findes der også nogle med en kølende effekt, hvis det passer bedre til dine lyster. Dyk ned i det store udvalg, og skynd dig at klikke din absolutte favorit hjem.

Udnyt dine sanser

Når vi har sex handler det om, at vi bliver stimuleret. Denne stimuli kan tage mange forskellige former, hvorfor det klart er værd at udfordre vores sanser på flere forskellige måder, når vi er sammen på så intimt et niveau. For nogle handler det om, at de vælger at fjerne en eller flere af sanserne, når de har sex. Det kan eksempelvis være ved at give sin partner et blindfold på, inden man giver sig i kast med at forkæle dem med alverdens lækre ting.

Ved at fjerne eksempelvis synssansen, vil de andre sanser også helt automatisk blive styrket. Det er derfor, at noget så let som en kildefjer kan gøre en helt euforisk, når man mærker de bløde fjer mod ens hud. Ens følesans bliver nemlig endnu bedre, end hvad den plejer at være. Forestil dig så, hvordan det må føles, når huden bliver ramt af en varmende glidecreme. Ikke dårligt, vel?

Brug en varmende glidecreme til solo leg

Da menneskets hud på forhånd er varm, når man rør vil den, vil du måske ikke mærke den varmende glidecreme så tydeligt, når du bruger den med din partner. Men forestil dig så, hvordan det føles, når du bruger det sammen med dit favorit sexlegetøj til en omgang solo leg? Med et vil det være en helt anden fornemmelse, du oplever, når først du lader hæmningerne slippe og giver dig hen til nydelsen. Den varmende fornemmelse vil du kunne mærke i hele kroppen, og den er med til at give dig et ekstra nydelsesfuldt element til din private leg.

Hos Sinful kan du finde et bredt udvalg af forskelligt sexlegetøj, som du kan bruge både alene og sammen med din partner. Tag et kig rundt i de mange forskellige kategorier her på siden, og bliv inspireret til, hvad der skal være dit næste køb. Vi har noget for enhver smag, så hvad end du er på udkig efter en lækker dildo, du kan bruge sammen med en varmende glidecreme, eller om det nærmere er et sæt super sexet undertøj, kan du med garanti finde det helt rigtige lige her. Vi lover dig, at du ikke vil blive skuffet.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk