Sådan vælger I trådløst sexlegetøj

Trådløst sexlegetøj er særligt godt til frække parlege til jer, der ikke vil begrænses af ledninger. Og netop fordi der ingen ledninger er, kan det trådløse sexlegetøj bruges meget diskret - enten hjemme eller offentligt - uden at andre finder ud af det. Når I skal vælge trådløst sexlegetøj er der nogle ting I bør overveje:

Anvendelsesområde

Hvor på kroppen vil I gerne bruge det trådløse sexlegetøj? Skal det bruges til udvendigt, til stimulation af klitoris eller penis, eller til indvendig vaginal eller anal stimulation? Det kan også være at det skal stimulere både g-punkt og klitoris på en gang?

Lydniveau

Særligt hvis I vil bruge det trådløse sexlegetøj offentligt, er det en fordel at vælge sexlegetøj, der er lydsvagt. Meget trådløst sexlegetøj er lydsvagt så det er diskret at bruge, men tjek for en sikkerheds skyld lydniveauet på fanebladet 'Detaljer' på produktsiden.

Afstand

Rækkevidden er meget forskelligt på trådløst sexlegetøj, alt efter hvad det er lavet til. Par vibratorer, der stimulerer jer begge mens I har sex, er beregnet til at blive styret på kort afstand, da I jo er tæt på hinanden, hvor imod trådløse vibrator æg tit har en længere rækkevidde, så de kan bruges offentligt. Ligesom lydniveauet kan rækkevidden på de forskellige produkter findes under 'Detaljer' på produktsiderne.

Betjening

Det kan også være en god ide at overveje hvordan du gerne vil styre vibrationerne i det trådløse sexlegetøj - foretrækker I en manuel fjernbetjening der styres med knapper eller en med SenseMotion, der kan vibrere alt efter hvordan man vender og drejer fjernbetjeningen? Og vil I en fjernbetjening med en enkelt knap eller flere?

Tip: Trådløst sexlegetøj kan bruges næsten over alt på kroppen. Prøv f.eks. at holde vibratoren imod mandens skaft under oralsex.

Har I brug for mere hjælp?

Vores kundeservice står altid klar med råd og vejledning så I kan finde det trådløse sexlegetøj, der passer bedst til jer. Kontakt kundeservice på tlf. 70 77 70 70 eller på service@sinful.dk.

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Mærke
Adrien Lastic (1)
B Swish (1)
CalExotics (1)
Frisky (1)
Hot Octopuss (1)
Intimina (1)
Lelo (3)
LELO (3)
Love To Love (1)
Lovense (5)
Magic Motion (3)
Realov (1)
Rocks Off (1)
Satisfyer (2)
Sinful (5)
Svakom (1)
We-Vibe (12)
Womanizer (1)
Vis alle 44 produkter
Du har set 44 af 44 produkter
Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk