Sex & Mischief BDSM Pisk
Sex & Mischief BDSM Pisk
149,00 kr
Sex & Mischief BDSM Pisk  1
Sex & Mischief BDSM Pisk  2
Sex & Mischief BDSM Pisk  3
Sex & Mischief BDSM Pisk  5

Sex & Mischief BDSM Pisk

4.9 (4)
Forventes på lager igen den 12/12/2022 - Kontakt kundeservice for at få oplyst leveringsdato.
149,00 kr
Oversigt
Beskrivelse

Er I på jagt efter en stilfuld pisk, som kan mærkes, men ikke slår alt for hårdt? Til dette er denne 81 cm lange BDSM pisk et rigtig godt valg.

Da pisken som sagt ikke slår alt for hårdt, er den ideel til jer, der gerne vil igang med at eksperimentere lidt med pirrende slag.

Den har et flot håndtag i træ polstret med flot rødt og sort kunstlæder materiale. I begge ender af håndtaget er et sort bånd fastsat med metalnitter.

Pisken består af selve håndtaget og så en masse kunstlæder-snore, som giver den en flot bondage-look. I enden af håndtaget sidder en strop, således at pisken kan hænges på f.eks. en krog eller i bæltet.

Denne sexlegetøj pisk er en del af Sex & Mischief's serie af produkter, som er specielt designet til jer, der gerne vil i gang med at eksperimentere med bondage eller BDSM.

Detaljer

MATERIALE: Vinyl/kunstlæder og træ.
TOTALLÆNDGE: 81 cm.
LÆNGDE HÅNDTAG: 16 cm.
SPROG: Engelsk.

VARENUMMER: 12958.
Anmeldelser
4.9
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (4)
Pisk

Et rigtig fint supplement til pølse, selvom køkkentingene ikke passer godt

-
5 5 1
Super lækker pisk

Mega god pisk til pengene. Meget tilfreds

-
5 5 1
God debut

Det er den første pisk min kone og jeg har investeret i og var spændte på at prøve den. Uden at kunne sammenligne med andre, var det en god debut. Den virker ikke voldsom eller skræmmende at få i hånden og man føler jeg hurtig tilpas med den. Så hvis man, ligesom os, vil købe en pisk for første gang er det her et rigtig godt bud. Godfornøjelse. Læs mere

-
5 5 1
god begynder pisk

Pisken er en god begynder pisk, den er god og varme op med, og er en rigtig fin pisk til et begynder par. Den kan bruges med bløde slag, men kan også sagtens lave striber og varme røde baller, hvis man slå til. Vi anbefaler gerne denne pisk. Læs mere

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk