Sexjulekalender

Nu kan du gøre december til årets frækkeste måned med en sexjulekalender fra Sinful. Du får 24 erotiske produkter, som du kan nyde sammen med din partner gennem hele julemåneden. Oplev spændingen og bliv overrasket, når I hver dag frem til juleaften skal åbne en låge i jeres helt egen sexjulekalender. Du finder hele vores spændende udvalg her på siden.

Sexjulekalender – gør december endnu frækkere med sexlegetøj

Prøv en julekalender med sexlegetøj

Overrask din partner med en sexjulekalender, hvor der bag hver eneste låge gemmer sig et frækt stykke sexlegetøj, som I kan bruge sammen. En erotisk julekalender med sexlegetøj er til de par, der vil skabe mere intimitet i parforholdet og gøre december til en måned fyldt med overraskelser, nydelse og dejlig sex.

Når du køber en sexjulekalender, kan du være helt sikker på, at indholdet rummer en masse forskelligt sexlegetøj, som I kan nyde sammen hver eneste dag i december – og lang tid derefter. I får nemlig 24 forskellige produkter, der både indeholder lækkerier til hende, ham og par.

Vi vil naturligvis ikke røbe, hvilke gaver I finder bag lågerne i vores udvalg her på siden, men vi lover jer, at hvis I gerne vil have en varmere december , så er det her på siden I finder jeres muligheder. Hele vores udvalg af sexjulekalendere findes i et begrænset antal. Så spørgsmålet er egentlig, hvor længe I tør vente med at købe jeres? Vi er sikre på, I ikke vil fortryde det.

Få spænding og overraskelser med en sexet julekalender

Julen er en fantastisk tid, hvor der er fokus på gaver, overraskelser og hjemlig hygge. Alle tre dele kan en sexjulekalender være med til at give jer i hele december. Voksne mennesker er ofte vant til at være i kontrol med mange områder af vores liv. Det betyder, at vi sjældent bliver overrasket i vores hverdag, men heldigvis kan 24 erotiske gaver være med til at ændre det.

Køber I en julekalender med sexlegetøj får I en lille gave hver dag, der overrasker og sætter lidt ekstra krydderi på dagligdagen. Ingen af jer ved, hvad dagens låge indeholder og den spænding har I sammen fra den 1. december og helt frem til juleaften. I bestemmer selv, om jeres sexjulekalender skal gemmes væk og være en privat lille hemmelighed eller om I vil have den stående fremme i hjemmet. De mange flotte design giver jer nemlig mulighed for at gøre begge dele.

Du kan købe de 24 overraskelser til din partner eller I kan købe den sammen, som en fælles gave til hinanden. Læs vores blog, og få nærmere viden om hvorfor Sinful julekalenderene er den perfekte til ham og hendeVoksenjulekalenderen indeholder nemlig sexlegetøj for enhver smag og giver lejlighed til gode samtaler om fantasier og personlige præferencer. En sexjulekalender kan altså hjælpe jer med at komme endnu tættere på hinanden – både i og uden for soveværelset.

Hvilken sexjulekalender skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige sexjulekalendere, og det kan derfor være svært at vælge, hvilken udgave, der passer bedre til jeres parforhold. Hos Sinful har vi sammensat to udgaver, der begge indeholder en lang række frække gaver til hende, ham og par. Hvis du ikke ved, hvilken udgave du skal vælge, kan du læse mere om Sinfuls egne herunder.

Til de par, der ikke er øvet inden for sexlegetøj, men ønsker at udforske sexlivet og komme tættere på hinanden, vil vi anbefale Sinful Classic Julekalender. Denne udgave indeholder 24 frække produkter, hvor I finder alt fra sexlegetøj og erotiske accessories til blide bondage til det uøvede par.

Har I lidt eller nogen erfaring med sexlegetøj, vil vi i stedet anbefale jer at prøve Sinful Deluxe Julekalender. Denne luksuriøse sexjulekalender fra Sinful indeholder produkter i den bedste kvalitet fra nogle af de mest kendte sexlegetøjsbrands. Vil I gerne have mulighed for at udfordre jeres erotiske leg, er denne udgave det rette valg for jer.

Om du køber Sinfuls Classic eller Deluxe udgave, medfølger en gratis Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme, som I kan bruge med jeres nye sexlegetøj. Begge julekalendere findes desuden kun begrænset antal, så I skal ikke vente for længe med at gøre jeres december endnu mere intim.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk