Astroglide

Astroglide har siden 1991 skabt en lang række innovative glidecremer og intimpleje produkter. Produkterne fra Astroglide bidrager til, at du kan få nydelsesfulde sexoplevelser.

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Vis alle 5 produkter

Astroglide - stort udvalg af glidecremer

Historien bag Astroglide

Den populære glidecreme fra Astroglide stammer helt tilbage fra 1977. Dengang gjorde en ung raketforsker, Daniel X. Wray, der arbejdede på Space Shuttle Enterprise, en interessant opdagelse, som senere har vist sig at have stor betydning for millioner af mennesker verden over. Mens han arbejdede på Edwards Air Force Base for at forbedre varmeoverførslen i et kølesystem, så opdagede han en løsning, der var vandopløselig, meget glat og på ingen måde giftig.

Den unge raketforsker tog noget af sin nye opdagelse, smed det på en flaske og gav til sin kollega, som en lille sjov fødselsdagsgave. Da kollegaen lidt senere kom tilbage for at få en genopfyldning, så vidste han, at han havde skabt et produkt, der kunne hjælpe folk med at udforske nye og spændende grænser med intim glæde - og så blev Astroglide født.

Daniel X. Wray eksperimenterede med over 300 forskellige versioner, inden han valgte den perfekte silkeglatte formel, som vi kender og elsker i dag. I 1982 solgte han rettighederne til en lille virksomheden og fortsatte selv i sit arbejde som raketforsker. Men da virksomheden lukkede i 1991, købte han rettighederne tilbage og startede selv virksomheden BioFilm, der fik Astroglide, som flagskibsprodukt.

Hvilken Astroglide glidecreme skal du vælge?

Brandet fremstiller forskellige typer af glidecremer, der passer til forskellige behov. Den fugtgivende sammensætning af brandets vandbaserede produkter efterligner kroppens naturlige smøremiddel, hvilket er med til at gøre dem så populære. En vandbaseret Astroglide glidecreme kan alle bruges sammen med kondomer og sexlegetøj fremstillet af alle slags materialer. Det gælder dog ikke for de olie- og silikonebaseret glidecremer, der ikke har ligeså mange anvendelsesmuligheder, men derfor er de stadig super gode.

Den silikonebaserede glidecreme kan bruges sammen med sexlegetøj, der er fremstillet i glas og metal, men ikke sammen med silikone-produkter, da det kan være med til at beskadige legetøjets overflade. Fordelen ved denne type er, at det har en meget længerevarende effekt og så afviser det vand, hvilket gør det perfekt til en hed omgang sex i badet. Hvis du ikke har en anal-variant ved hånden, så kan denne type også anvendes til analsex.

Vælger du i stedet en oliebaseret Astroglide glidecreme, så er det vigtigt, at du kun bruger det sammen med sexlegetøj af glas, stål eller træ. Denne type må ikke bruges sammen med kondomer, men ellers passer den perfekt til sex og erotisk massage - især af de mere intime områder, som gerne må få lidt ekstra kærlighed.

Hvad er hemmeligheden bag Astroglide gel?

Den helt præcise opskrift på de populære Astroglide gel er en hemmelighed, så den kan vi desværre ikke skaffe til dig. Men du kan være helt sikker på, at der blandt Astroglides produkter er en eller flere varianter, der passer til dig og dert formål, du gerne vil bruge den til.  

Alstroglide gels har desuden en langvarig effekt. Du opnår altså et højt niveau af glathed, som forbliver på huden i timevis uden at irritere eller efterlade rester. Så kan man næsten ikke ønske sig mere af disse frække produkter, kan man vel?

Nu har vi guidet dig lidt igennem de mange produkter der findes her på siden, men sidder du alligevel med nogle spørgsmål til produkterne her på siden. Det kunne for eksempel være, hvad de indeholder af ingredienser, så kan du altid kontakte vores professionelle kundeservice. Vi vil med glæde besvare alle dine spørgsmål og kan hjælpe dig med at vælge den glidecreme, som passer bedst til dig og dit behov. Du kan fange os både på mail og over telefonen.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk