Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
 • Hurtig og diskret levering
 • Fri fragt ved køb over 599 kr
 • Vi er e-mærket
Nærbillede af diverse sexlegetøj på et spejlNærbillede af diverse sexlegetøj på et spejl
Guides
Sexual Wellness Specialist
Sidst opdateret:22/04/2022

Dobbelt op på nydelse

Der findes mange forskellige orgasmer. Du har måske hørt om klitorisorgasmer, G-punktsorgasmer, sprøjteorgasmer og analorgasmer.

Men har du også hørt om blandede orgasmer?

Det er nemlig en ting. En ret så skøn ting, skulle jeg hilse og sige. Og vejen til at opleve en blandet orgasme er også en ret så nydelsesfuld tur.

Kom med og find ud af, hvilket sexlegetøj, du skal pakke til turen.

Lyserødt sexlegetøj til kvinder ovenpå et spejl

Den blandede orgasme

Den blandede orgasme er en orgasme, som kan opstå, når du stimulerer flere erogene zoner på samme tid. Det vil typisk være din klitoris og inde i skeden.

Rigtig mange kvinder oplever, at de ikke får orgasmer ved vaginal stimulation. Faktisk op mod 80 procent – det er mange af os. Vi har simpelthen behov for at få stimuleret klitoris også for at nå klimaks.

Hvordan får jeg en blandet orgasme?

Du kan stimulere din vagina der, hvor du synes, det er dejligst (de fleste foretrækker det lidt svampede område ca. 2-5 cm inde i skeden, hvor du rent faktisk stimulerer bagsiden af klitoris), men du kan også prøve, om du er mere følsom andre steder i skeden.

Prøv så at kombinere den stimulation med forkælelse af klitoris.

Måske oplever du, at din orgasme bliver mere intens, varer længere og føles dybere, end når du “bare” stimulerer klitoris.

Tillykke – du har fået en dejlig blandet orgasme!

Forskelligt sexlegetøj til kvinder på små spejle

Flere muligheder

Der er ikke én rigtig måde at få orgasme på, så hvis du er nysgerrig, kan du kaste dig ud i andre måder at eksperimentere på.

Måske er du vild med at stimulere anus også, og det giver dig endnu en erogen zone at forkæle.

Du kan stimulere anus og skeden eller anus og klitoris - eller alle tre zoner på samme tid, hvis du virkelig vil se stjerner.

Findes der sexlegetøj til blandede orgasmer?

OMG ja, er du vimmer, der gør!

Lad mig vise dig nogle af de allerbedste til formålet.

P.S. Det er helt OK, hvis du foretrækker at bruge klør fem, bruseren eller noget helt tredje. Gør det, der virker.

Den populære rabbit vibrator

En rabbit vibrator som Amaysin Curvy er en dobbelt vibrator og ekspert i blandede orgasmer. Det er måske derfor, at netop den type sexlegetøj er blevet nærmest fast inventar i natskufferne rundt omkring.

Rabbit vibratoren har et kurvet skaft, som fylder din vagina ud og stimulerer dig med vibrationer. Kurven på netop denne model er rigtig god, hvis du især gerne vil have stimuli på skedevæggen fortil.

Den udvendige vibrator falder på plads på dit klitorisområde, som også pirres af de svimlende vibrationer.

Du kan holde vibratoren stille, når du finder den helt rigtige vinkel eller du kan bevæge den i rytmiske bevægelser alt efter, hvad der fungerer bedst for dig.

Jeg skulle hilse og sige, at oplevelsen kun bliver bedre, hvis du bruge en god vandbaseret glidecreme på både den indvendige og udvendige del.

Lilla rabbit vibrator ovenpå spejle

Et sæt til ude og inde

Det stilrene, sorte Sinful 2-i-1 Love Æg og Klitoris Vibrator lader dig også stimulere både vagina og klitoris på samme tid.

Du kan nemlig føre ægget op i skeden, mens du står, sidder eller ligger og forkæler dig selv med klitorisvibratoren - som også fungerer som fjernbetjening til ægget.

Se, det er smart!

Et sæt som dette er desuden det oplagte sexlegetøj til par, så har du en partner, kan du snildt invitere ham eller hende til eksempelvis at styre vibrationerne for dig.

Sort sexlegetøj til kvinder ovenpå spejle

Klassisk med et twist

Nu bliver det sjovt!

Med Baseks Anal Rabbit Vibrator får du nemlig noget, der ved første øjekast ligner en helt klassisk rabbit vibrator. Men i stedet for en udvendig vibrator til at stimulere klitoris, så får du i stedet et lille, blødt skaft, som kan pirre dig analt.

Brug masser af anal glidecreme til at hjælpe det bløde skaft indenfor i anus eller lad det hvile på mellemkød og åbningen, mens det andet skaft stimulerer dig i skeden. Der er vibrationer i begge dele, så du får masser af skøn stimulation.

 

Lilla sexlegetøj ovenpå spejle

Det perfekte sexlegetøj findes ikk… nej vent!

Sidder du også klar ved tasterne, hver gang, der er en ny klitorisstimulator på markedet, så er LELO Enigma måske din nye bedste ven, når det kommer til blandede orgasmer.

Ikke nok med, at Enigma er gudesmuk - den er også en gavmild elsker.

Det kurvede skaft føres ind i vagina og pirrer med himmelske vibrationer. Når det er på plads, kan du placere sugehovedet over din klitoris og nyde de pirrende trykbølger.

Det er NÆSTEN opskriften på en blandet orgasme.

Lyserødt sexlegetøj til kvinder ovenpå et spejl

Sinful Triple Teaser Fjernbetjent Vibrator

Hvis du gerne vil have stimuleret anus, klitoris og vagina på én og samme tid, så er det den fjernbetjente Sinful Triple Teaser, du skal have fingrene i.

Den lille sorte sag har et kurvet skaft, som føres op i skeden og en mindre hale, som du kan indføre i anus.

Når de to dele er placeret, falder forstykket på plads nær dit klitorisområde og hele herligheden pirrer dig med vibrationer.

Du får altså masser af stimulation til nogle af kroppens mest følsomme steder, og det kan resultere i skønne, dybe orgasmer.

Sort sexlegetøj til kvinder oven på et spejl

Alle orgasmer er gode orgasmer

Der findes ikke én rigtig måde at få orgasme på. Og de skal ikke føles på én bestemt måde.

En blandet orgasme er en fantastisk oplevelse, men det er en klitorisorgasme altså også.

Mit bedste (og måske uopfordrede) råd er at tage imod alle de orgasmer, du kan få og jage nydelsen i stedet for the big O.

Lignende blogindlæg

  Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

  Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

  Hurtig og diskret levering
  Fri fragt ved køb over 599 kr
  Vi er e-mærket

  Levering

  Sikker betaling

  Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

  Alle modeller er over 18.

  Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS