Penis Plugs

En penis plug er et lille og effektivt stykke sexlegetøj, der er designet til at blive indsat i urinrøret på penis. Det kan være en pirrende, smertefuld og ydmygende oplevelse, men det kan samtidig tage din nydelse til et helt nyt niveau.

Penis plug - Perfekt til eksperimenterende urinrørslege

Hvad er en penis plug?

Hvis du aldrig er stødt på disse produkter før, så sidder du nok tilbage med et ret åbenlyst spørgsmål: Hvad er en penis plug? Det er kort sagt et lille stykke sexlegetøj, der er designet til at blive sat ind i urinrøret på penis, hvorfra den effektivt forhindrer alle former for udløsning. Mange bruger dette sexlegetøj til at udforske deres seksuelle oplevelser og opnå nye niveauer af nydelse. En penis plug giver nemlig en helt særlig og pirrende følelse, som også kan være både smertefuld og ydmygende, hvis man ønsker det.

En penis plug bliver ofte brugt i forbindelse med BDSM og eksperimenterende urinrørslege, men mange nyder også at bruge dem i forbindelse med onani og almindelig vaniljesex. Så du bestemmer altså selv, om der skal leges rollespil derhjemme - eller om sexlegetøjet bare skal inkluderes som et ekstra lille element i din/jeres leg. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser.

Som du måske allerede har spottet, så kan dette sexlegetøj se ud på mange forskellige måder - og så kan de samtidig være lavet af forskellige slags materialer. Hvis du er nysgerrig på at vide mere, så læs endelig videre, hvor vi kigger lidt nærmere på dine muligheder.

Hvordan ser en penisplug ud?

En penisplug er typisk fremstillet i rustfrit stål, da dette materiale er nemmest at sterilisere - og dermed også det sikreste at bruge til denne form for leg. Du kan dog også finde nogle varianter i fleksibel og glat silikone, hvis du er mere til denne form for materiale. De er stadig sikre at bruge, så længe du husker at sterilisere dem inden brug. Hvis vi skal kigge lidt nærmere på selve udseendet, så er de typisk helt glatte og let tilspidset, men der findes selvfølgelig også nogle med mere komplekse designs.

Hvis du gerne vil udfordre dig selv (efter lidt træning) og øge din seksuelle ophidselse, så kan du prøve en penisplug med en anderledes tekstur eller et fleksibelt skaft. Du kan også prøve nogle af de varianter, som har en ring til at gå rundt om penis eller måske en af dem, der kan vibrere.

Til sidst skal vi måske lige nævne, at nogle varianter har et hul igennem midten, som lader komme af med kropsvæsker, som urin og sæd uden at skulle fjerne pluggen. De har typisk en lille kugle på toppen, som du kan fjerne og derefter sætte på igen.

Er du blevet nysgerrig?

Nu har du læst lidt om, hvordan du kan bruge dette sexlegetøj, hvordan de ser ud og hvilke forskellige designs, du kan vælge mellem. Er du blevet mere nysgerrig på denne type sexlegetøj? Hvis du er, så skal du endelig bare gå på opdagelse her på siden, hvor vi har samlet hele vores udvalg. Hvem ved, måske bliver du endnu mere tændt på tanken om det her lille stykke sexlegetøj, når du får kigget lidt mere på dine muligheder. Hvert produkt har en uddybende beskrivelse, hvor du kan læse lidt mere. Det kan være meget rart - især, hvis det er første gang du skal købe denne type sexlegetøj.

Hvis du stadig sidder tilbage med nogle spørgsmål, når du har kigget produkterne igennem, så er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. De sidder nemlig klar til at besvare alle dine spørgsmål. Og det gælder selvfølgelig uanset om dit spørgsmål handler om et specifikt produkt, eller om det er mere generelt i forhold til denne type sexlegetøj.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk