Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

Smerte & Sanseleg

Vil du gerne tilføre en pirrende og kinky dimension til sexlegen? Her på siden har vi masser af produkter til smerte og sanseleg. Prøv et af de varmende lys, der giver en let svie, når det smelter og rammer huden. Eller hvad med et Wartenberg hjul, du kører over huden og derved efterlade den ekstra sensitiv. Vi har helt sikkert et produkt til jeres smerte og sanseleg.

Smerte og sanseleg tilføjer en ekstra kinky dimension til sexlivet

Smerte og sanseleg - til dig der tænder på lidt ekstra

Der findes mange fordomme om den del af BDSM-universet, som byder på smerte og sanseleg. I mange år har BDSM og fetish legetøj været anset, som sygeligt og nogle har sågar ment, at det var en måde at takle underliggende traumer og overgreb på. Det er dog langt fra tilfældet, og heldigvis for det. Hvis du tager dig tiden til at undersøge, hvad denne del af BDSM-universet handler om - altså dykker helt ned i de forskellige beskrivelser af, hvad smerte og sanseleg går ud på, så finder du hurtigt ud af, at det blot er en verden fuld af kinky og forførende oplevelser, som gør sexlegen ekstra fræk.

Forspil går ofte ud på at stimulere hinandens erogene zoner. Det kan være ved at lade hænderne vandre ned over ryggen og lårene, kysse brysterne for derefter at bevæge sig nærmere mod kønsorganet. Men har du nogensinde prøvet at dvæle lidt ved denne fase? Har du prøvet, hvordan det føles, når du fører en isterning hen over din partners krop eller bruger neglene til at rive hende eller ham ned af ryggen? Er du en af dem, der tænder på dette, så bør du læse videre. Så findes der nemlig mange flere frække muligheder for dig.

Hjulet der tester din sensitivitet

Har du hørt om Wartenberg-hjulet? Som navnet antyder, så blev det opfundet af Robert Wartenberg, men det havde egentlig et neurologisk formål. Hjulet, som har meget spidse pigge, blev ført hen over kroppen i et bestemt mønster for at teste, hvor sensitiv huden er. Selvom det stadig bruges til dette formål, så er Wartenberg-hjulet også et redskab, som man i dag bruger inden for sexlegetøj i den kinky BDSM-verden. Det er yderst populært og det bruges især af de personer, der tænder på smerte og sanseleg. Det er nemlig med til at skabe en sansemæssig stimulering, som kan være utrolig pirrende - både for den der styrer redskabet, men især også for modtageren, som bare må ligge og tage imod.

Hvis du ikke tidligere har stiftet bekendtskab med det populære Wartenberg-hjul, så kan det være en god idé at starte med en af de modeller, der har korte pigge. Det gælder især også, hvis du er helt ny inden for smerte og sanseleg. I starten er det desuden en god idé at teste hjulet på din egen arm, før du bruger det på din partner. På den måde kan du selv få en følelse af, hvor hørt du skal trykke.

Sexlegetøj til de sensitive nerver i urinrøret

Er du klar på noget lidt mere udfordrende end Wartenberg-hjulet? Hvis du har masser af erfaring med denne type BDSM-legetøj, så har vi heldigvis også masser af produkter til dig. I denne kategori finder du nemlig masser af sexlegetøj, som du kan bruge til din smerte og sanseleg.

Du finder blandt andet sexlegetøj til penis, som ikke kun giver nydelse, men også en fræk og til tider ydmygende oplevelse. Det kunne for eksempel være en penis plug eller spermstopper, der føres ind i urinrøret og forhindrer sæden i at komme ud ved udløsning. Denne type produkter giver en ekstra kinky sexoplevelse, hvis man tænder på urinrørs stimulation.

Urinrøret indeholder faktisk mange sensitive nervetråde, der egner sig specielt godt til smerte og sanselege. Prøv dig frem, enten alene eller sammen med en partner, og oplev hvordan smerte, kontrol, ydmygelse og dominans åbner for en helt ny verden af nydelse og pirrende oplevelser. Rigtig god fornøjelse med dit sexlegetøj til jeres sanse og smerteleg.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsmail

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS