Sådan bruger du en penisring

En almindelig penisring kan påføres inden erektionen eller når penis er erigeret. Du skal gøre det, som virker bedst for dig og som ikke ødelægger "stemningen".

Hvis du bruger en ring, der skal sidde både omkring din penis og pung, anbefaler Sinful, at du påfører ringen inden erektionen, da den ellers kan være temmelig svær at få ordentlig på plads.

Det kan være en fordel at bruge glidecreme inden du sætter ringen på, da det kan gøre påføringen mere behagelig og glidende. Hvis du bruger en almindelig penisring, skal ringen sidde ved roden af din penis. Hvis du bruger en penisring til både penis og pungen, skal ringen forsigtigt føres ned over penis og under pungen, så den til sidst sidder placeret ved penisroden og bag pungen.

Du kan bruge en penisring så længe, det er behageligt for dig at have den på, men som tommelfingerregel bør den ikke sidde mere end cirka 20 minutter.

Den nemmeste måde, du kan finde ud af, hvor længe du kan have penisringen på, er ved at prøve dig frem. Nogen vænner sig til følelsen af ringen med det samme, mens andre skal prøve ringen et par gange, før de har vænnet sig til at have den på.

Oplever du det mindste ubehag, mens du har penisringen på, skal du omgående tage den af. 

Husk at rengøre din penisring efter brug. Rengør den med varmt vand og brug evt. en sexlegetøjs rengøring for et endnu bedre resultat.

Har du brug for mere hjælp?

Kontakt vores kundeservice på tlf. 70 77 70 70 eller på service@sinful.dk, hvis du har brug for råd og vejledning. 

Alle Produkter

Filter

2 vare(r)

2 vare(r)