Sådan bruger du en penisring

En penisring er en let og hurtig vej til en mere fast og længerevarende rejsning.

De fleste bruger en penisring om roden af penis.  Du bestemmer selv, om du vil sætte den på i slap tilstand eller når penis er erigeret.

Du kan også sætte ringen rundt om både penis og kugler. I så fald er det lettest at gøre, inden du får erektion. Før ringen forsigtigt føres ned over penis og under pungen, så den til sidst sidder placeret ved penisroden og bag pungen.

Hvis det er svært at sætte ringen på, kan du bruge lidt glidecreme. 

Du kan bruge en penisring så længe, det er behageligt for dig at have den på, men som tommelfingerregel bør den ikke sidde mere end cirka 20 minutter.

Den nemmeste måde, du kan finde ud af, hvor længe du kan have penisringen på, er ved at prøve dig frem. Nogen vænner sig til følelsen af ringen med det samme, mens andre skal prøve ringen et par gange, før de har vænnet sig til at have den på.

Oplever du det mindste ubehag, mens du har penisringen på, skal du omgående tage den af. 

Husk at rengøre din penisring efter brug. Rengør den med varmt vand og brug evt. en sexlegetøjs rengøring for et endnu bedre resultat.

 

Alle produkter

Filter

34 vare(r)

34 vare(r)

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af sexlegetøj og erotisk tilbehør samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.