Sådan vælger du den rigtige penisring

Saadan vaelger du den rigtige penisringEn penisring er en ring, der sættes ved roden af penis, hvor den hjælper med at holde blodet i penis i længere tid, og dermed giver en mere fyldig og hård erektion. Ved at bruge en penisring er der også mulighed for, at du kan holde længere og det kan derfor være en fordel at bruge penisringe, hvis du lider af for tidlig sædafgang.

Ringen fungerer ved at stramme omkring penis og derfor er det vigtigt at finde en penisring der hverken er for stor eller for lille. Er den for stor, vil den ikke have effekt. Og er den for lille vil den stramme alt for meget og gøre oplevelsen ubehagelig.

Der findes penisringe i både fleksible og hårde materialer. Uanset hvilken type du foretrækker skal den selvfølgelig passe til dig, men hvis du vælger en i hårdt materiale er det særligt vigtigt at du finder den rette størrelse.

Du finder lettest den rigtige størrelse ved at bruge et målebånd eller en snor og måle omkredsen af roden af din penis, når den er stiv. Det skal være tilpas stramt til at det stadig er behageligt og det må ikke gøre ondt. Ønsker du en ring, der kan bruges omkring både din penis og pung, er det naturligvis her du skal måle i stedet.

Det tal du får frem dividerer du med 3,14 så du får diameteren og kan sammenligne med det tal, der står under 'Detaljer' på produktsiderne. Hvis din diameter ikke passer præcist med det tal, der står under produktet anbefaler vi, at du runder tallet op.

Hvis du oplever gener af nogen art, når du bruger penisringen, skal du omgående fjerne den, da ringen så ikke har den rette størrelse.

3 forskellige typer penisringe

Overordnet set findes der tre forskellige typer penisringe, som du kan vælge imellem. Penisringe, der sættes om både penis og pungen er velegnet til jer, der i forvejen har erfaring med penisringe.

Sinful Penisring Sæt 3 stk

Klassisk penisring

Der findes den klassiske og enkle penisring uden vibrator

Sinful Double Grip Vibrerende Penisring

Penisring til penis og kugler

Sidst, men ikke mindst, findes der penisringe til både penis og punge

Sinful Powerful Vibrerende Love Ring

Penisring med vibrator

Der findes også penisringe med vibrator, til glæde for både dig og din partner.


Alle tre typer penisringe kan bruges til onani så vel som til samleje.

Har du brug for mere hjælp til at finde den rigtige penisring?

Kontakt vores kundeservice på tlf. 70 77 70 70 eller på service@sinful.dk, hvis du har brug for råd og vejledning, når du skal finde den penisring, der passer dig bedst.

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Mærke
Amaysin (2)
baseks (10)
CalExotics (1)
Doc Johnson (1)
Dorcel (1)
Durex (1)
Hot Octopuss (1)
Je Joue (1)
Malesation (1)
Mr. Membr (7)
Nexus (1)
OhMiBod (1)
Oxballs (1)
Satisfyer (2)
Screaming O (3)
Sinful (19)
Tantus (1)
Velve (1)
We-Vibe (1)
Vis alle 60 produkter
Du har set 48 af 60 produkter
Hent flere
Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk