TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr

Bedøvende Kondomer

Forlæng din seksuelle udholdenhed og få endnu mere ud af sexoplevelsen med din partner med bedøvende kondomer.  Kondomerne giver dig mulighed for at udnytte dit potentiale fuldt ud, så du får endnu mere nydelse at nedsætte hverken lysten eller oplevelsen.

Hold længere med kondomer, der bedøver

Kondomer der bedøver, så du holder længere

Kender du følelsen af, som fyr, at være beruset, måske efter en bytur, og så går du med en pige hjem, og så kan du bare holde i evigheder. Måske det er fordi du er fuld, måske det er fordi du er ligeglad, eller måske er det fordi du bruger et bedøvende kondom. Ingen ved det med sikkerhed. I hvert fald er der noget om snakken i forhold til det med at holde længere, når du bruger bedøvende kondomer. Derfor har Sinful, som er Danmarks største sexshop, også et stort udvalg, som du kan gå på opdagelse i.

Vi har alt inden for kondomer, både de almindelige kondomer, kondomer uden latex, og bedøvende kondomer, der forsinker orgasme. Det er bare at kigge nærmere i kategorien og få bestilt i dag.

Nedsæt følelsen og udskyd din orgasme

Det kan være rigtigt svært at skulle udskyde at få orgasme, når man har sex med sin dejlige kæreste. Derfor findes der bedøvende kondomer til netop dette formål.

Vi mænd har ikke altid haft det bedste ry i forhold til at komme samtidig i mål. Det skal det nu være slut med, og derfor findes disse forsinkende gummier, som kan købes her på sinful.dk. Ikke nok med, at vi altid har haft dette dårlige rygte, så er der jo faktisk noget om sagen, og derfor må vi også glædes over at det nu findes.

Kondomet virker på den måde, at det er smurt ind i en meget tynd glidecreme, som vi kender det fra normale kondomer, men denne glidecreme påvirker penis så længe, det er i kontakt med huden og nedsætter følelsen en lille smule i penis. Cremen fra de bedøvende kondomer går simpelthen ind og gør penis mindre følsom, og derfor vil manden ikke opleve friktionen på samme måde. Dette resulterer i, at han vil kunne holde længere. Noget som en del kvinder vil kunne få gavn af under samleje.

Hvor køber jeg bedøvende kondomer?

Det kan du gøre lige her på Sinful. Men du kan selvfølgelig få det mange steder. Fordelen ved at købe sine kondomer online er, at man slipper for at skulle ned på apoteket eller i supermarkedet efter dem og skal stå foran en masse mennesker, man ikke kender. En anden fordel er også, at vi leverer ganske hurtigt. Hvis du bestiller inden klokken passerer 22.30 på hverdage, så får du leveret din pakke dagen efter. Selvfølgelig altid i diskret emballage, så ingen kan se, hvad du har købt og hvorfra.

Så hvis du synes. at du døjer lidt med at holde længe nok i sengen, eller måske har fået en enkelt klage fra en partner, så var det måske en idé at prøve bedøvende kondomer til at udsætte orgasmen en smule. Du kan både vælge mellem Pasante og Durex, som er førende på kondom-markedet. Uanset hvad du vælger, så vil din partner takke dig. 

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS