Bedøvende Kondomer

Forlæng din seksuelle udholdenhed og få endnu mere ud af sexoplevelsen med din partner med bedøvende kondomer.  De bedøvende kondomer giver dig muligheden for at udnytte dit potentiale fuldt ud, så du får endnu mere nydelse. Bedøvende kondomer har en mildt bedøvende effekt uden at nedsætte hverken lysten eller oplevelsen.

Mest populære
Filter
Pris
På tilbud
Brand
Durex (1)
Pasante (1)
Vis alle 2 produkter

Hold længere med kondomer der bedøver

Kondomer der lammer så du holder længere

Kender du følelsen af, som fyr, at være stiv, måske efter en bytur og så går du med en pige hjem og så kan du bare holde i evigheder. Måske det er fordi du er fuld, måske det er fordi du er ligeglad eller måske er det fordi du bruger et bedøvende kondom. Ingen ved det med sikkerhed. I hvert fald er der noget om snakken i forhold til det med at holde længere når du bruger bedøvende kondomer. Derfor har Sinful, som er Danmarks største sexshop, også et stort udvalg af bedøvende kondomer som du kan gå på opdagelse med.

Vi har alt lige fra kondomer der bedøver og forsinker udløsning til kondomer der forsinker orgasme. Det er bare at kigge nærmere i kategorien og få bestilt dine bedøvende kondomer i dag. Os fyre vi kender det nok godt allesammen. Vi har gået hele dagen og tænkt på kæresten og så har vi endelig fået fri fra arbejde og så skal hun bare ha’! Vi har ventet hele dagen og nu kan vi endelig tage fat i hende og give hende en ordentlig tur hen over køkkenbordet, men måske tempoet er lidt for højt eller også er hun lidt for lækker for nu kommer du.

Nedsæt følelsen af at komme og kom samtidig

Det kan være rigtigt svært at vente på at måtte komme og få orgasme når man har sex med sin dejlige kæreste. Derfor findes der bedøvende kondomer til netop dette formål. Vi mænd har ikke altid haft det bedste ry i forhold til at komme samtidig i mål. Det skal det nu være slut med og derfor findes disse forsinkende gummier, som kan købes her på sinful.dk. Ikke nok med at vi altid har haft dette dårlige rygte så er der jo faktisk noget om sagen og derfor må vi også glædes over at det nu findes - både mænd og kvinder.

Kondomet virker på den måde at det er smurt ind i en meget tynd glidecreme som vi kender det fra normale kondomer, men denne glidecreme påvirker penis så længe det er i kontakt med huden og nedsætter følelsen i penis. Cremen fra de bedøvende kondomer går simpelthen ind og gør penis mindre følsom og derfor vil manden ikke opleve friktionen på samme måde og dette resulterer i at han vil kunne holde længere. Noget som en del kvinder vi kunne få gavn af i hverdagen og weekenderne.

Hvor køber jeg bedøvende kondomer

Det kan du gøre lige her på Sinful. Men du kan selvfølgelig få det mange steder. Fordelen ved at købe sine kondommer online er at man slipper for at skulle ned på apoteket eller i føtex efter dem og skal stå foran en masse mennesker man ikke kender. En anden fordel er også at vi leverer ganske hurtigt. Hvis du bestiller inden klokken passerer 21 på hverdage, så får du leveret din pakke dagen efter og selvfølgelig altid i diskret emballage så ingen kan se hvad du har købt og hvorfra.

Så hvis du synes at du døjer lidt med at holde længe nok i sengen eller måske har fået en enkelt klage fra en partner, så var det måske en idé med nogle bedøvende kondomer til at udsætte orgasmen en smule så partneren også kan få noget ud af det. Der findes ikke noget mere pinligt end at komme for tidligt og dette kan høre op med dette produkt. Du kan både vælge mellem Pasante og Durex som er førende indenfor kondom markedet. Uanset hvad du vælger så vil din kæreste takke dig og for eftertiden kan sådan noget nemt trænes væk ved forskellige teknikker.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk