Tynde Kondomer

Ønsker du en ekstra tæt og intim sexoplevelse med din partner? Så er tynde kondomer lige noget for dig. Med de tynde kondomer kan du næsten ikke mærke, at du har et kondom på. Tynde kondomer er lige så sikre som almindelige kondomer, men de giver dig en mere naturlig og nydelsesfuld sexoplevelse.Du kan se vores mange muligheder for valg af kondom

Mest populære
Filter
Pris
På tilbud
Brand
Billy Boy (1)
Durex (2)
EXS (2)
Glyde (1)
Manix (3)
Mister Size (1)
Mixed (1)
Pasante (4)
Protex (1)
RFSU (3)
Skins (4)
Vis alle
Vis alle 23 produkter

Tynde kondomer giver mere nydelse

Find dit tynde kondom her hos Sinful

Er du på udkig efter en anden måde at få mere ud af sex, uden at skulle af med dit kondom, så kan vi varmt anbefale tynde kondomer hvor kondomet er tyndere og derfor sikrer dig og din partner mere føling og nydelse under sex. Siden de store brands introducerede de ekstra tynde kondomer til markedet og de mange lystne mænd og kvinder har der været kæmpe stor efterspørgsel på de tynde kondomer som altså sikrer en højere nydelse fordi der er det mindre gummi mellem parterne.

Sinful har et stort udvalg af de tynde kondomer i sortimentet og hvis du mangler nogle ekstra tynde gummidrenge til pungen eller håndtasken så finder du dem her. Hvis vi skal fremhæve nogle så må det være Skins, Pasante, RFSU og Durex. Det er nogle af de store spillere på markedet og de producerer ultra tynde kondomer hvor du næsten ikke kan mærke at du har det på. Det er i hvert fald hvad flere af vores mandlige kunder beretter om. Jeg var nødt til at trække mig ud og kigge ned. Fordi de var så tynde var det næsten som om jeg ikke havde det på, men det det havde jeg.

Tynde kondomer er lige så sikre som normale

De tynde gummidrenge er mindst lige så sikre som de normale. Det er i nydelsen at forskellen ligger. De tynde kondomer sikrer at du er beskyttet og at du beskytter din partner, men de sikrer i høj grad også at du får mere ud af sex ender hvad du er vant til med normale kondomer som du sikkert kender kun alt for godt. De tynde kondomer giver den her hud mod hud følelse af at du ikke har kondomet på og det er slemt undervurderet hvis du store dele af dit voksenliv har været vant til ikke at have kondom på.

Alle vores tynde kondomer bliver selvfølgelig leveret helt diskret i emballage som ikke engang din nysgerrige nabo kan gennemskue hvor kommer fra. Ligeledes vil de flotte medarbejder fra pakke udleverings centralen heller ikke ane hvad han eller hun udleverer til dig. Når du tilmed så får fri fragt hvis du køber tynde kondomer for over 600,- så er det da bare med at få bygget det lager op så du er klar til endnu mere sikker og nydelsesfuld sex og intim tid med den partner du elsker.

Kondomer med glidecreme er standard

Du skal ikke være bekymret over dine tynde kondomer og mængden af glidecreme. Uanset hvor tynde de end er er de smurt godt ind i glidecreme så de bibeholder glideevnen og sikrer at dig og din partner har dejlig, glidende, sikker og nydelsesfuld sex med hinanden. Det er jo det der er hele idéen med de tynde kondomer. Det er at man ikke skal vide man har dem på og med en god omgang glideevne til at sørge for at den del spiller så kan man bare læne sig tilbage, hvis man da ligger nederst, og nyde det fuldt ud.

Omvendt kan man sige at hvis man er øverst så har man nu alle muligheder for at gøre det til den mest fantastiske oplevelse for sin partner. Sæt stemningen på forhånd og gør det lækkert for hinanden. Hvis den del er i orden og din partner allerede er halvtændt inden I er gået i gang, så kan det kun blive en romantisk og forførende aften for jer begge. Så det er vel i og for sig bare med at komme i gang. På med de tynde kondomer så dig og din partner kan mærke hinanden igennem den tynde gummi. Mange af vores kondomer er desuden yderst allergivenlige og latexfri.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk