Latexfri Kondomer

Vil du gerne have et allergivenligt alternativ til almindelige kondomer? Så skal du vælge latexfri kondomer. Lad ikke din allergi holde dig fra at dyrke sikker sex, men prøv i stedet nogle latexfri kondomer.

Latexfri kondomer er ideelle til dig, der ikke kan tåle almindelige kondomer, men de kan bruges af alle, der gerne vil have et tyndere kondom for en ekstra intim sexoplevelse.

Mest populære
Filter
Pris
På tilbud
Brand
Durex (1)
Manix (2)
Pasante (1)
RFSU (1)
Vis alle 5 produkter

Latexfri kondomer er allergivenlige

Et latexfri kondom er et sundere kondom

Det kan være svært at vælge imellem de mange forskellige typer af kondomer. Så er der ekstra tykke, ekstra tynde, latex fri, allergivenlige og kondomer med smag. På denne kategori fokuserer vi på de latexfri kondomer som både er ekstra tynde og så er de også allergivenlige til dem der stadig foretrækker kondomet som deres primære prævention, men som måske også er en smule følsom overfor latex. Det gør vi op med med denne type af kondomer. Et latex fri kondom kan købes i pakker med minimum 6 kondomer i eller helt op til vores maxi pakke på 72 stk.

Et tyndere kondom er ikke nødvendigvis et sundere kondom, men det kan det være og det er det som oftest også. Deraf overskriften. Måden det skal forstås på er ved at kigge nærmere på gummiet. Et tyndere gummi er nemlig næsten altid ensbetydende med at der ikke er latex i produktet, men derimod Sensoprene som er det foretrukne materiale til disse kondomer uden latex. Der findes vel heller ikke noget værre end at dyrke sex med et kondom som man ved er skadeligt for en selv. Derfor er vi glade for at kunne udbyde disse kondomer online.

Allergivenlige kondomer

Grundet at disse kondomer er uden latex så vil du også være bedre beskyttet hvis du for eksempel er allergisk overfor latex eller andre materialer. Der kan være mange årsager til at du slår ud, men en af de hyppigste er at huden bliver irriteret af latex materialet og derfor fremkalder en allergisk reaktion. Virkningerne kan være mange og måske hæver du op, måske kommer der lidt røde prikker eller måske er det minimalt hvad du vil opleve. Vigtigst er det dog bare at være opmærksom på det så man ikke udfordrer skæbnen.

Løsningen på dette problem er, at købe latexfri kondomer som er meget allergivenlige. Pasform og måden de føres på er meget lig den normale og i nogle tilfælde også bedre. Derfor vil du og kæresten ikke fortryde at I har købt allergivenlige kondomer hos Sinful. Vi forhandler selvfølgelig alle de kendte mærker, såsom RFSU, Durex, Pasante og Manix som er førende indenfor latex fri kondomer til mænd. Hvis du har brug for mere vejledning i forhold til hvilke kondomer der passer dig så tag fat i vores dygtige kundeservice som sidder klar til at hjælpe med vejledning.

Køb latexfri kondomer i dag og tag dem på i morgen

Ja det er rigtigt nok. Hvis du køber i dag og husker at købe inden klokken ni i aften, så sender vi pakken samme dag og du vil højst sandsynligt have den i hånden dagen efter til brug om aftenen hvis det er der du synes at den skal afprøves. I hvert fald så bestræber vi os på at betjene dig bedst muligt og sørge for at pakkerne kommer hurtigt frem da vi godt selv ved hvor meget man kan glæde sig til at åbne pakken med de allergivenlige latexfri eller andre varianter af kondomer. Så bare hop ind på Danmarks førende sexshop og bestil i dag for at få leveret i morgen.

De allergivenlige kondomer som er ekstra tynde giver en bedre følelse når du er sammen med din partner. I hvert fald hvis man er til de tynde kondomer og gerne vil have ekstra føling med hvad man laver. Det kunne også være at din partner synes det var meget rart at man næsten ikke kunne mærke kondomet under samlejet. Det er i hvert fald det vores erfaringer siger os, at det er meget rart at man kan mærke hinanden og samtidig være sikker i sin prævention og ikke risikere en allergisk reaktion.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk