TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 499 kr
  • TickVi er e-mærket

Almindelige Kondomer

Ingen smag, ingen riller. Bare helt naturlige! Det er kendetegnet ved almindelige kondomer. Vi har et stort udvalg af kendte og populære mærker. Er du nysgerrig på mulighederne, kan du tage et kig på vores brede udvalg af kondomer.

Almindelige kondomer til almindelige mænd

Når du ikke behøver en masse lir

Er du typen, der faktisk bare gerne vil have nogle helt almindelige kondomer, der virker som de skal, uden en masse palaver, er du kommet til det helt rette sted. I denne kategori finder du nemlig ikke andet end kondomer af den helt normale slags. Her er der ikke nogen kondomer med smag eller andre typer af special kondomer. Nej, du finder simpelthen kun de ganske normale af slagsen, som passer til dig, der har en penis, der har en helt almindelig størrelse.

Sex kan hurtigt blive blæst op til at være en kæmpe stor ting. Og det er det også nogle gange. Men andre gange skal det bare gå hurtigt, og man vil faktisk helst bare være fri for at skulle tænke alt for meget over, hvad det er for en scene, der skal til at udspille sig mellem en selv og ens partner. Det skal bare være nemt, og det skal være hurtigt. Derfor er et helt almindeligt kondom klart den nemmeste løsning for dig, hvis du går med disse tanker. Så kan du gemme de mere avancerede modeller til andre tidspunkter.

Vælg den rigtige variant

Hvorfor gøre det sværere end det er? Nogle gange kan det nemt blive for meget, når man har alt for mange valgmuligheder at vælge mellem. Skal det være ekstra tynde kondomer, skal de have mønstre eller måske noget helt tredje? Kunsten at vælge det helt rigtige kondom kan hurtigt blive helt uoverskuelig. Derfor finder du her i kategorien det sikre valg, som både du og din partner vil kunne nyde godt af, når I skal have beskyttet sex.

Faktisk er kondomet den eneste måde, hvorpå du kan beskytte dig selv mod seksuelt overførte sygdomme. Derfor er det altid en god idé at have nogle almindelige kondomer på sig i tilfælde af, at man pludselig skulle stå i en situation og mangle det. Det viser nemlig, at du tænker over at beskytte dig selv, lige såvel som at beskytte din partner, når du kan hive en knaldhætte frem fra lommen. Husk på, det er sejt at bruge kondom!

Brug almindelige kondomer med sexlegetøj

Når du skal eksperimentere med forskellige sexlegetøj enten alene eller sammen med din partner, kan almindelige kondomer faktisk også sagtens være en stor hjælp. Hvis du eksempelvis skal dele en dildo med en partner, kan et kondom være med til at sikre, at I ikke nødvendigvis behøver at rengøre dildoen, inden den anden af jer bruger den. Sæt et kondom på, inden I begynder at bruge dildoen, og skift så kondomet ud, når den næste af jer, skal bruge den til at blive tilfredsstillet med. På den måde er I sikre på, at det foregår hygiejnisk uden en masse bøvl.

Nogle mænd foretrækker også at bruge et kondom, når de eksempelvis bruger deres Fleshlight, sådan at der ikke kommer sæd ind i fleshlighten. På den måde bliver den også meget nemmere at gøre ren, når man er færdig med at bruge den. Hos Sinful kan du finde et bredt udvalg af forskelligt sexlegetøj og erotisk tilbehør, der alt sammen kan gøre din seksuelle oplevelse endnu mere nydelsesfuld.

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS