Sommerudsalg: Spar op til 60% - Køb nu

Store Kondomer

Er du mere veludstyret end gennemsnittet? Så tag et kig på vores store king size kondomer. Du kan finde dem alle lige her.

De er specielt beregnet til dig, der ikke kan passe regular kondomer. De store kondomer fås i forskellige slags, og de er alle med glidecreme på.

Mest populære
Filter
Pris
På tilbud
Brand
Beppy (1)
Durex (1)
EXS (2)
Fair Squared (1)
Glyde (1)
Lelo (1)
My-Size (1)
Pasante (2)
Protex (1)
RFSU (1)
Skins (3)
Vis alle
Vis alle 16 produkter

Store kondomer til store fyre

Har du brug for mere plads til penis

Så er du nok en af de der fyre som alle andre ser op til eller misunder ganske uvidende. Og så er du nok en af dem som kvinderne drømmer om uanset hvordan og hvorledes dit udseende ellers ser ud. Kvinder vil have diamanter og så vil de have en lille ting mere som ikke er helt så lille og det er en stor penis mellem benene på deres mand. Her kan det blive nødvendigt med et stort kondom til at sørge for at alt spiller når man går i gang med det der lagengymnastik.

Store drenge og mænd der gerne vil beskytte sig selv eller deres partner skal selvfølgelig have mulighed for det. Derfor har vi her ved Sinful oprettet en speciel kategori for kondomer. Nemlig store kondomer til jer der fylder lidt ekstra i landskabet og gerne vil have lidt ekstra plads at gøre med. Så er du som fyr på udkig efter et king size kondom til din mand så er det her du finder det. Er du derimod som mand på udkig så kan du også finde dem her. De store kondomer kommer i æsker fra alle de kendte mærker og vi leverer dem diskret hjem til dig og kæresten. Så hop ind på kategorien store kondomer og vælg dine næste.

Hvad skal jeg vælge af XL kondomer

Det kan være svært at vælge mellem XL og XXL kondomer når man skal vælge størrelsen på sine gummidrenge. Det kan især være vanskeligt hvis man ikke kender sin størrelse og ja, vi har en størrelse - selvom mange ikke ved det. Det kan være svært når man bruger store kondomer, men her må man tage en chance. Vores grundholdning er dog at man hellere må købe for stort et kondom en omvendt, da man risikerer ikke at kunne få det på lige inden det for alvor bliver sjovt med hende derhjemme. 

Så egentlig kan det være svært at vælge mellem de mange store kondomer, men det vi kommer frem til er, at hvis du vælger et større kondom end det du tror du skal bruge, så er du langt mere sikker på at komme til at dyrke sex den aften, fremfor hvis du vælger et kondom som du ikke kan få på. Blandt de mange firmaer som sælger disse XL kondomer og XXL kondomer finder vi blandt andet Pasante og Protex som er førende. Ellers er der også RFSU med deres Grande kondomer. Alt sammen er samlet under kategorien store kondomer her på webshoppen hvor du handler online.

 

Kan jeg vælge mellem flere størrelser?

Ja, det kan du. Faktisk så er hvert mærke forskellige i størrelsen, så fortvivl ikke. Det handler om at prøve sig frem og det vil din partner nok synes meget godt om. Skat, vi er nødt til at dyrke sex igen og igen fordi jeg tester store kondomer lige for tiden og jeg er ikke sikker på min størrelse. Det vil han eller hun helt sikkert være med på og hvor er det bare dejligt hvis man kan samles om noget så smukt som sex og intimitet. Nå men hvis du er i tvivl om størrelsen så tag endelig fat i vores kvalificerede kundeservice og bed dem om råd til hvilken størrelse af de store kondomer du skal have fat i.

Til den særligt veludrustede skal der selvfølgelig nogle lidt større gummier til og her hjælper Sinful dig med at komme helt i mål. Det kan være svært at finde hoved og hale i, men hvis du kigger hvert enkelt produkt igennem før du tager en beslutning vil du være rigtig godt stillet. Tag evt. din partner med på råd og kig på det sammen. Det plejer at fungere rigtigt godt hvis man taler om det og så er det sjovt at sidde og kigge på store kondomer sammen en stille og rolig aften når børnene er puttet. Pas på med at spørge din date til råds da det nogen gange bare skræmmer dem væk.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk