Billige Kondomer

Nedenunder finder du gode tilbud på billige kondomer i større mængder - helt op til 500 stk. pr. pakke. Vi har diskret dag-til-dag levering.

På Sinful.dk har vi kondomer i alle prisklasser. Både dyre og billige kondomer. Jo flere kondomer du køber, jo billigere bliver de.

Mest populære
Filter
Pris
På tilbud
Brand
Durex (3)
EXS (1)
Pasante (1)
Sinful (2)
Skins (1)
Vis alle 8 produkter

Billige kondomer til enhver lejlighed

Hvorfor købe billige kondomer?

Som det ofte er med mange produkter, kan det typisk svare sig at købe i større mængder for at spare flere penge. Dette gælder også kondomer. På denne side har vi samlet de billigste kondomer fra de bedste brands. Selv om priserne er meget lave, går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Derfor kan du være sikker på at få kondomer som opfylder dine behov. Du kan købe helt op til 500 kondomer i en pakke, men også nøjes med mindre.

 

Bare fordi man køber mange kondomer på én gang, betyder det ikke man er afhængig af sex. Det kan også betyde, at man er økonomisk bevidst. Det er vi klar over hos Sinful. Derfor har vi samlet forskellige billige kondomer på denne side, for at gøre det nemt og bekvemt for dig at finde de bedste priser på kondomer. Vores egne Sinful kondomer er blandt de billigste på markedet. Dog betyder det ikke, at det går ud over kvaliteten. Alle vores kondomer er testet og godkendt til brug. Derfor er det bare at vælge din favorit.

 

Køb billige kondomer med rigtig pasform

At finde den rigtige størrelse på kondomer kan være svært. Derfor skal du være opmærksom på omkredsen af penis, når du skal købe nye kondomer. Mange tror det handler om længden, men tykkelsen er vigtigere, da et for lille kondom ikke kan komme over en stor penis. En tommelfingerregel siger, at medium kondomer passer til en penis som er mellem 12-14 cm i erigeret tilstand. Hvis penis har større omkreds, skal du vælge et større kondom, men hvis det er mindre, bør du vælge et mindre kondom. Dog skal man vide, at alle er forskellige, og derfor kan der være forskellige meninger om, hvad man mener har den bedste pasform. Nogen foretrækker et kondom, som sidder meget stramt, mens andre gerne vil have det lidt løsere.

Uanset hvad du foretrækker, har vi har billige kondomer i alle størrelser, så om du har brug for store kondomer, små kondomer eller tynde kondomer har vi udvalget til dig. Når du bestiller hos Sinful, vil du altid modtage i diskret indpakning, så ingen kan se, hvad den indeholder. Det er vigtigt for os, at du kan føle dig tryg ved at handle hos os.

 

Kondomer til lave priser

Selv om priserne på vores kondomer er i bund, er alle kondomer CE mærket, hvilket betyder at de overholder alle krav, der er for at sælge kondomer i Danmark. Det er nemlig vigtigt for os, at du får kondomer, som lever op til standarden. Billige kondomer er oftest lige så gode som dyre kondomer. Derfor skal du ikke være urolig for, at kondomet springer, når du er i gang med din partner. Så længe de er CE mærket, kan du være sikker på, de lever op til kravene. Hvis du gerne vil se dine andre muligheder for køb af kondommer, så se vores brede sortiment hos SInful. 

 

Det som kan gøre visse kondomer billigere end andre, kan være hvor de produceres henne i verdenen, da der er forskellige omkostninger. Endvidere vil kondomer som leveres i løsvægt, det vil sige uden produktindpakning, være billigere, end hvis de kom i en flot æske. Dette har dog ikke betydning for selve kondomet. Hvis du skulle være i tvivl om, hvilke billige kondomer du skal vælge, er vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig på mail eller over telefon.

 

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk