Dobbelt Strap-on

Dobbelt op på nydelse med dobbelt op på din strap on. En dobbelt strap-on penetrerer begge parter og giver jer en ekstra fræk og stimulerende sexoplevelse. I vores store udvalg finder I harness-fri dobbelt strap-ons, som hun sætter op i vagina. I kan også vælge en med harness, hvor der er fastmonteret en dildo både indvendigt og udvendigt på harnesset.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Indførbar længde
Diameter
Egenskaber
Batteridrevet (12)
Fjernbetjent (7)
Inflatable (1)
Justerbar (1)
Opladelig (7)
Passer i harness (11)
Realistic (4)
Rejselås (1)
Vandtæt (12)
Vibrating (13)
Materiale
Latex (1)
Nylon (1)
PVC (5)
Silikone (17)
TPE (1)
TPR (1)
Mærke
Doc Johnson (1)
Fetish Fantasy Series (4)
Fun Factory (1)
Spareparts (1)
SpareParts (1)
Strap U (6)
Strap-on-Me (4)
Strap-On-Me (3)
Tantus (3)
Vixen Creations (2)
You2Toys (4)
Vis alle 26 produkter

Dobbelt strap-on - maksimer jeres fælles nydelse

Nyd følelsen af at penetrere hinanden samtidig

I mange parforhold forholder det sig sådan, at det kun er den ene part, der kan penetrere, og den anden part, der kun kan blive penetreret. Det er som oftest tilfældet i heteroseksuelle forhold, hvor det kun er manden, der penetrerer kvinden med sin penis. Som i alle andre forhold sker der ofte det, at den ene part får rollen som modtager og den anden får rollen som giver, og I nogle parforhold afviger man slet ikke fra dette. Det kan resultere i, at sexlivet bliver ensartet og kedeligt, og mange vender derfor blikket mod erotisk legetøj, der kan hjælpe med at give sexlivet et friskt pust.

En af favoritterne blandt mange par er en dobbelt strap-on, der også findes i vibrerende udgaver. En “enkel” strap-on består ofte af en dildo, der er fastgjort i en sele, og som så bruges til at penetrere én partner af gangen. Fordelen ved en dobbelt strap-on er, at begge parter kan blive penetreret på samme tid, og dermed opnå nydelse uden at skulle skelne mellem, hvem der er giver, og hvem der er modtager. De fleste dobbelt strap-ons er udstyret med en dildo og en prostata stimulator, og de er derfor gode til heteroseksuelle par, men kan naturligvis også nydes af andre.

Få dobbelt så meget nydelse med en dobbelt strap-on

Der findes også versioner af det populære sexlegetøj med en dildo og et analplug - til glæde for både heteroseksuelle og homoseksuelle par. Til lesbiske og heteroseksuelle kan man desuden få en dobbelt strap-on med en dildo og to plugs, der gør det muligt at stimulere i hele tre åbninger på en gang. Der findes også versioner af det populære legetøj, som består af to dildoer og derfor er ideel til lesbiske par. En dobbelt strap-on med to dildoer, som er placeret ved siden af hinanden er derimod ideel til singler. De to dildoer kan bruges til at penetrere enten begge åbninger eller den ene åbning, hvilket kan give en utroligt udfyldt og tilfredsstillende følelse.

Uanset hvilken variant I foretrækker at lege med, vil I kunne opleve en ny verden af nydelse, når I bliver penetreret samtidig. Hvis I alligevel ønsker at tilføje en ekstra dimension til nydelsen, kan I prøve en dobbelt strap-on med vibrator. På den måde får penetreringen en dejlig, vibrerende følelse, som kan give jer endnu mere intense fælles orgasmer. Men uanset hvilken type dobbelt strap-on I vælger, er det fælles for dem alle, at de vil give jer dobbelt så meget nydelse som andre strap-ons.

Strapless strap-on til frække lege uden sele

Selvom der findes strap-ons med seler, er de fleste dobbelt-strap ons uden sele. såsom Fun Factorys Share Strap-on. En såkaldt “strapless strap-on”, som holdes på plads ved hjælp af bækkenbundsmuskulaturen, og skal derfor ikke spændes fast med seler omkring livet eller hofterne. Mange par foretrækker en dobbelt strap-on, fordi den giver en penetrering, der føles mere intens på grund af spændingen i bækkenbunden. En variant med sele kan derimod være et godt udgangspunkt for et par, der ikke har prøvet det før og som måske ikke har så stærk en bækkenbund.

For at gøre strap-on legene endnu frækkere, anbefaler vi, at I påfører en god mængde glidecreme på alle delene af legetøjet, som bliver brugt til penetration. På den måde kan I bedre mærke den penetrerende bevægelse og skabe en endnu mere pirrende oplevelse. Husk, at vælge en vandbaseret variant, hvis I har lyst til at bruge et legetøj lavet i silikone. Når I er færdige med at lege, anbefaler vi også, at I anvender en form for sexlegetøjs rengøring til at gøre legetøjet ren med, så det er klar til jeres næste frække leg.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk