Sinful Sexlegetøj Starter Kit

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Sinful Sexlegetøj Starter Kit 1
 • Sinful Sexlegetøj Starter Kit 2
 • Sinful Sexlegetøj Starter Kit 3
 • Sinful Sexlegetøj Starter Kit 4
 • Sinful Sexlegetøj Starter Kit 6
 • Sinful Sexlegetøj Starter Kit 7
 • Sinful Sexlegetøj Starter Kit 8
 • Sinful Sexlegetøj Starter Kit 9
 • Sinful Sexlegetøj Starter Kit 10
 • Sinful Sexlegetøj Starter Kit 11
 • Sinful Sexlegetøj Starter Kit 12
 • Sinful Sexlegetøj Starter Kit 13

Sinful Sexlegetøj Starter Kit

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

299,00 kr

239,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Giv jer selv den bedste start på et mere legende sexliv med Sinful Sexlegetøj Starter Kittet.

  Æsken indeholder 6 forskellige produkter, som I kan udforske hinanden med. 

  Den medfølgende A-Z guide giver jer helt konkrete informationer om, hvordan I bruger produkterne og får den bedst mulige oplevelse.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Oplev et mere legende sexliv med Sinful Sexlegetøj Starter Kit, som indeholder alt hvad du behøver for at introducere sexlegetøj i dit parforhold. Udforsk hinandens kroppe med de 6 forskellige kvalitetsprodukter og den medfølgende vandbaseret glidecreme. 

  Produkterne er nøje udvalgt til at give par en skøn begynder-oplevelse, som både er alsidig og nem at gå til. Alle produkter er nemme at bruge og fremstillet af kropssikker materiale. 

  Brug bulletvibratoren alene til udvendig stimulation af erogene zoner eller kombiner den med penisringen eller det slanke butt plug sleeve, for at prøve en helt ny oplevelse. Afprøv den klassiske dildo vibrator til pirrende vaginal stimulation eller til den følsomme klitoris. 

  Inddrag blindfoldet når hver en berøring skal føles endnu mere intens, og bind din partners håndled sammen med de forede manchetter, hvis I vil eksperimenter med blid bondage. 

  Æsken indeholder en A-Z Guide med informationer om alle produkterne og hvordan I bruger dem, så I får den bedst mulige introduktion til jeres nye sexlegetøj. Brug dem individuelt eller kombiner dem på kryds og tværs, som I synes.

  Detaljer

  INDHOLD: Bullet vibrator, penisring, anal plug, dildo vibrator, blindfold, manchetter og vandbaseret glidecreme.
  ALLERGENER: Fri for ftalaler.
  SPROG: Engelsk, dansk, finsk, norsk og svensk.

  BULLET VIBRATOR:
  - Materiale: ABS-plast.
  - Fuld længde: 5,5 cm.
  - Diameter: 1,8 cm.
  - Vibrationer. 3 niveauer og 4 mønstre.
  - Batteritype: 3 x LR44 (medfølger).

  PENISRING:
  - Materiale: Silikone.
  - Indre diameter: 3,2 cm (strækbar).

  ANAL PLUG:
  - Materiale: Silikone.
  - Fuld længde: 8 cm, heraf kan 7,5 cm indføres.
  - Diameter: 2,5 cm.
  - NOTE: Må kun bruges, når bullet vibratoren er placeret i pluggen.

  DILDO VIBRATOR:
  - Materiale: ABS-plast med PU-belægning.
  - Fuld længde: 18 cm (ca. 15 cm kan indføres).
  - Diameter: 2,6 cm.
  - Vibrationer: Multispeed.
  - Batteritype: 2 x AA-batterier (medfølger).

  BLINDFOLD:
  - Materiale: Polyester.
  - Størrelse: One size.

  MANCHETTER:
  - Materiale: Polyester, velcro og metal.
  - Omkreds: Op til 36 cm.
  - Bredde: 5,5 cm.

  GLIDECREME:
  - Indhold: Vandbaseret glidecreme.
  - Allergener: Fri for alkohol, parfume og parabener.
  - Indhold: 50 ml.
  - Kondomsikker: Ja.
  - Ingredienser: Aqua, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid, Glycerin, Potassium Sorbate og Sodium Benzoate.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Genialt kit Det funger som et startersæt, rigeligt at vælge imellem og gode muligheder.
  10/10 herfra.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Krydderi i sengen Sættet er super lækkert. Det er det ekstra krydderi. billigt sæt med masser af ting plus der er batterier med - kan bestemt anbefales
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Gennemført sæt! Købte sættet for nogle måneder siden, og har prøvet det af både alene og med partner. Alt i alt vil jeg sige at det er virkelig god value for den pris man betaler. Vi købte det samtidig med anal begynder sættet, og har siden da været mere eller mindre fuldt dækket ind til alt vi kunne tænke os. Ville klart anbefale det til folk der vil prøve lidt forskellige ting af.

  Bullet vibrator: Rigtig dejlig lille sag med flere lækre funktioner. Jeg må have været glad for den, for den er allerede løbet tør for alle sine batterier. Synes den fungere bedst i anal plug’en, hvor de forskellige pulserende settings særligt var mine yndlings
  Anal plug: Rigtig fin begynder, og føles super lækker hvis man har vibratoren i. Den er dog for midt vedkommende lidt for lille, og falder desværre nemt ud, hvis ikke man ligger helt stille. Den kan derfor ikke for mig anvendes samtidig med vaginal penetration. Det har dog ikke forhindret mig i at bruge den, hverken alene eller sammen med min partner. Den har givet mig lyst til at udforske hvad der ellers er på markedet.
  Dildo: fin størrelse og lækkert blødt materiale. Man skruer op og ned for styrken i bunden med en knap, hvilket godt kan være lidt besværgeligt. Synes personligt ikke man efter lidt tid mærker den meget hvis den er indsat vaginalt, men fungerer for mig rigtig godt som ydre stimulering. Har leget med at partneren har brugt den på mig analt, og det fungerede virkelig godt (Man skal passe på med ikke at stikke den for langt op, da den ikke har en stop klods!)
  Manchetter: På billedet synes jeg de så en anelse billige ud, men det er overhovedet ikke tilfældet når man står med dem i hånden! De er fløjlsbløde og solide, og holder godt fast trods de ”kun” er af velcro. Efter at have prøvet dem her står der flere på vores ønskeliste, så andre positioner også kan afprøves.
  Glidecreme: fungerer fuldstændig som den skal. Vi har brugt den til både anal og vaginal, og trods den initierende kulde så varmes den hurtigt op. Til anal skal man påføre mere, da den også tørrer ud efter et stykke tid.
  Blindfold: Ret generisk natmaske, som vi ikke selv har anvendt da jeg foretrækker at kunne se, men har givet den videre til en ven der blev glad for den 
  Penisring: Den var vi ikke rigtig til, da den var lidt besværlig at have med at gøre, og føltes for stram for ham. Med vibratoren i kunne jeg ikke rigtig mærke den, så vi har ikke brugt den siden de første forsøg.
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Det virker som det skal Mig og min kæreste har købt mere her inde, og det virker som det skal. Har prøvet det hele og vibratoren har en god størrelse. Den lille sølv vibrator virker godt til penisringen og anal plug. Håndjernene holder og er gode at have på. Blindfold virker og er en fræk detalje.
  God Oplevelse og synes man skal prøve det vis man ikke har prøve så meget, som par.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  God æske til at nyde og lære hinanden og en selv at kende Mange gode produkter i en god størrelse. God gave at gi både til mænd og kvinder - min kæreste finder det selv frem når han mener at jeg skal forkæles eller bare lege noget mere i forspillet og under sex
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Rigtig godt til prisen Jeg købte denne pakke i fødselsdags som en joke men også lidt som en opfordring til at prøve noget nyt. Han blev ellevild og det skulle leges med, med det samme! Og Hold da op! Det fik vi begge meget nydelse ud af.
  Pakkens indhold er generelt lige til, der er ikke så meget tvivl og usikkerhed over hvad der skal ske- men den er helt perfekt til masser af leg med tease og stimulering.
  Generelt er kvaliteten rigtig god i forhold til den billige pris og man får alligevel en del for pengene.
  Kæmpe thumps up.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Fantastisk box Mig og kæresten blev meget positivt overrasket det var helt sikkert en god oplevelse hvor man fik oplevet hinanden på en anderledes måde
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Lækkert til begyndere Virkelig lækker æske med en masse spændende ting til nybegyndere!
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Startkid Sjov pakke, men batterierne var irer og glidecremet, duet pumpen ikke. Men det fik jeg refunderet, med det samme, uden præblemer. Tak for god service sinful.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Skøn nybegynder pakke Vi har ingen erfaring med sexlegetøj og her er denne lille pakke virkelig spændende at gå igang med. Vi kan sagtens bruge hele pakken.
  Har lyst til at købe flere ting vi kan udfordre!
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Begynder sex En absolute og aldeles fantastisk mulighed for begynder sex. Troede ikke jeg ville være så glad for det anale plug men hold da op. Den er dejlig. Kan klar anbefales.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Overraskende gos Pakken kom to dage efter vi bestilte den. Indholdet var så fedt at prøve. Den lille bullet vibrator var så god at både min kæreste og jeg brugte den. Kun rosende ord her fra
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Super lækkert Da vi prøver lave en baby og kørte lidt træt i 'almindelig' sex tænkte vi at vi ville spice det lidt op med noget nyt. Og vi er yderst tilfredse med vores nye legetøj. Vi hygger os og har det sjovt pp samme tid. Udover det er det et lækkert og fint martriale. Vi er meget glade!
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Fifty shads of home Dejligt og frækt starter sæt, som for gang i ens sengelive, og for følsen af Fifty shads da hjemme. Unden tvivl den bedste sæt købt
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Giver lidt ekstra spænding i sengen Super fint sæt. Som giver anledning til lidt sexet udfordringer for nybegyndere. Er super glad for mit sæt
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  God oplevelse Min partner og jeg ville have en aften med lidt bye oplevelser. Gode produkter, som var gode stimulerende.
  5 3 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Det bedste tip! Vi er mere end taknemmelige for Sinful, og deres utroligt bemærkelsesværdige legetøj! Det startede en helt ny leg og kærlighed hjemme hos os.
  Det eneste vi var lidt triste over var, at penisringen blev alt for stram da kæresten fik erektion og legen sluttede kort efter. Vi er vildt glade for alle de andre spændende legetøj!
  Vi fik tippet om deres Starter Kit fra et vennepar, og vi har selv sendt et tip eller to videre til andre - de endte også med at købe en kasse
  5 3 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Tilfreds Rigtig god start pakke,første gang jeg prøver det. Tak hilsen fra en tilfreds førstegangs bruger
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Fantastisk oplevelse Vi har tidligere prøvet dildo købt andet sted, men jeg havde slet ikke samme oplevelse, som jeg har haft med denne dildo og vibratoren især i penisringen, det var helt igennem fantastisk. Min mand er også meget tilfreds. Det er bestemt ikke sidste gang, at vi køber fra Sinful.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Hyggetid Overraskede konen med pakken en aften, og hun og jeg fik en lidt mere hyggelig aften.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Hyggetid Det blev til en lidt mere hyggelig aften, med vores starter pakke.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Mere hygge i forholdet H
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Som forventet! Dejlig sæt med lidt af det hele.
  Jeg og min kæreste skulle prøve noget andet som kunne gøre vores sexlivet lidt mere spændene, og det virkede!
  Det er noget der kan anbefales til alle!
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Sjov lille gave Købte denne pakke som en ekstra lille adventsgave til min mand og det faldt absolut i god jord.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Tilfreds Rigtig god start pakke,første gang jeg prøver det. Tak hilsen fra en tilfreds førstegangs bruger
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Med på date Efter et par dates havde jeg besluttet at overraske ham med dette kit vores første nat sammen (-;. Det skuffede bestemt ikke, det var så nemt at bruge. Dejligt der var passene batterier med til det hele.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Helt fantastisk mega billigt sæt med masser af ting plus der er batterier med - kan bestemt anbefales
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Perfekt Et fantastisk og super sæt til at starte med.
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Fantastisk sæt til pengene Det var lige som det skulle være. Perfekt begynder sæt. Her kan alle være med.
  Den lille vibrator er bare guld værd.
  Det første køb, og nok ikke det sidste.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Fantastisk sæt Dette sæt er fantastisk og virkelig en oplevelse af de gode og gjorde oplevelsen med sex på en anderledes legende måde god og fantastisk.
  Helt klart et godt køb
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Super sortiment til begyndere Min kæreste og jeg købte dette sæt for at prøve noget nyt og mere spændende og det har helt sikkert givet pote. Vi bruger det oftere og oftere og har endnu ikke nået at prøve alle ting i kassen, men vi glæder os
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Super lækker oplevelse Noget af det fedeste man kan få fingrene i når man gerne vil udforske lidt. Det har været en virkelig god øjenåbner og mig og kæresten er glade.
  Kan kun anbefale at prøve det af hvis man er lidt nysgerrig.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Super fint sæt Super fint sæt og sætter legen i gang . Alt fungerer perfekt
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Lækker pakke Super lækker pakke til prisen. Dog lidt træls at de medfølgende batterier ikke virkede
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Perfekt første gang! Dette kit er et fantastisk køb!
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Lækkert Det er en lækker boks til par, der er bange for at prøve nye ting.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Start kits Det har givet et sex liv der var gået lidt i stå et nyt pust
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Produktet er super! Til prisen er produkter overraskende, der er noget til en hver anledning. Det giver super god stemning derhjemme, og der er både noget til manden og kvinden, derfor kan jeg ikke andet end være glad!
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Frækt Lækkert sæt som vi nyder at bruge.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Meget tilfreds Rigtigt godt begyndersæt med alt hvad der skal til for at sætte ekstra fut i sexlivet.
  Dildo vibratorens lydniveau er dog en smule høj. Bullet vibratoren er en svag summen. Kan kun anbefales alle der vil prøve noget nyt.
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Ganske tilfreds med produktet Super fint legetøj ... vi har stor glæde af det
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  FANTASTISK Tænk engang at man kan få så meget; kvalitet, produkter, glæde og nydelse for det beløb(??) Vi er mere end tilfreds, og har simpelthen haft så meget glæde af det hele! Så taknemmelig(!!) Selv batterier plus ekstra har I tilføjet :-)) Det er god service og stil! Mange tak :-)
  Vi har allerede købt jeres spil oveni!
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Fantastisk start Dette er en virkelig god måde, for par, at tage sexlivet et skridt videre. Produkterne er virkelig lækre og stimulerende, og blev nydt af begge parter.

  Den anale buttplug, er sikkert meget lækkert hvis man er til det, men personligt er det ikke lige mig.
  Udover det, levede dette kit op til alle forventninger!
  Dette var føste, men bestemt ikke sidste gang jeg har handlet hos sinful!
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Total dejligt Den var bare perfekt til os
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Fantastisk Er super tilfreds. Det er sjovt at bruge med sin partner og alene.. har ihvertfald ikke fortrudt mit køb.. det var super fint pakket og kom i en diskret pakke. Super fedt der var batterier med.. virkelig god stil :)
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Fantastisk sjov En super pakke til nybegynderens eventyrlyst, kan varmt anbefale dette start kit. Dejligt med prisbillige pakker til os der er nybegyndere. Virkelig god valuta for pengene.
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Virkeligt godt produkt En virkelig god oplevelse.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Virker vældigt fint ;-) Vi fik lyst til at prøve noget nyt, og lige præcist denne æske, dækkede fint vores ideer.
  Lad vær med at tænke så meget, bare spring ud i det.
  Det virker :-)
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Kom godt fra start Et super starter kit til dig/jer der der ikke har stort kendskab til legetøj. Flot og enkelt design, og sættet giver mulighed for masser af eksperimenter i dobbeltsengen.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Du får mere end hvad du betaler for. Starterkittet er en fantastisk og økonomisk måde at få prøvet lidt ud af hvad man kan lide! Man skal ikke forvente det dyreste og det bedste, da det nu koster en del mere. Men i forhold til hvad du betaler, så er indholdet i kassen mere værd end prisen på samme.
  Kort fortalt, man får lidt af alt til en super pris, ting man altid ville kunne bruge igen og igen.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Hygge hygge Jeg bestilte boksen meget impulsivt til min kæreste og jeg og vi vidste ikke hvad vi sprang ud i. Jeg er mega glad for boksen, fordi indholdet er gude skønt. Det er en smart med den vejledningsbog der hører med, for den giver gode ideer. Vores plan er at bestille nogle flere af de bokse i har fordi det giver et boost:)
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  VILDT SEXET HELT I TOP (BUND) OGSÅ HVIS MAN ER TIL ALENE HYGGE
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Tak for en god oplevelse Min kæreste og jeg har i lang tid overvejet lidt om vi skulle gøre noget for at “spice” vores sexliv lidt op efter børnene kom til verden. Vi bestilte denne boks til en børnefri weekend og den har helt sikkert været et friskt pust, og vi skal helt sikkert prøve mere en dag :-)
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Gode sager Jeg bestilte denne til kæresten og jeg da vi efter lidt overvejelse tænkte at prøve sexlegetøj.
  Der var gode sager til os begge, og den lille anal plug som er med, er hun faktisk helt pjattet med. Det lille blindfold er også meget fræk til hende. Kan anbefales hvis man gerne vil teste lidt forskelligt.
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Nyt univers Vi er blevet meget positivt overrasket over at kaste os ud i det ukendte. Vi var ikke rigtigt sikre på om det var noget for os, men denne boks med en række forskellige produkter, har vist sig at være et friskt pust for vores sexliv. Det var slet ikke så grænseoverskridende da vi stod i det. Måske det hænger sammen med, at det er nogle pæne produkter, som ikke fremstår sjofle. Vi er glade for at vi fik prøvet boksen, som for os har været et godt springbræt til nye oplevelser. Jeg syntes alle par skal springe ud i det :-)
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Meget tilfreds! Min kæreste havde ønsket sig et
  oplevelsesgavekort og jeg besluttede mig
  for at købe sexlegetøjsæsken. Det var hun
  HELT med på! Det er længe siden vi har
  haft så god en aften, Jeg er en MEGET
  glad og tilfreds mand
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Smagfuldt og frækt Et udemærket køb; smagfuldt design og behagelige materialer. Kvaliteten er upåklagelig, og det har inspireret til mere udforskning og leg i soveværelset. En klar anbefaling til andre som udforsker lidt mere kink i sexlivet.
  5 5 1

  Du anmelder: Sinful Sexlegetøj Starter Kit

  Hvordan vurderer du produktet? *


  Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af sexlegetøj og erotisk tilbehør samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik.