TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 499 kr
  • TickVi er e-mærket

Waterglide

Waterglide er et brand med et stort udvalg af vandbaseret glidecreme, som bliver fremstillet i overensstemmelse med tyske kvalitetsstandarder. Bliv inspireret her på siden og få sexlivet til at glide endnu bedre.

Waterglide - Få sexlivet til at glide

Hvad kan Waterglide tilbyde?

Hvis man stadig skulle være i tvivl efter at have læst navnet, så bruger Waterglide alt deres energi på at fremstille glidecreme, hvor størstedelen af det er vandbaseret - og vi kan allerede nu afsløre, at det gør de ganske godt. Så er du tilfældigvis på udkig efter noget glidecreme, som du kan bruge sammen med din partner eller et stykke sexlegetøj, så er du landet det helt rette sted. Og det gælder altså uanset om den skal være vandbaseret eller silikone, om den skal bruges sammen med sexlegetøj eller kondomer, vaginalt eller analt. Waterglide har nemlig forskellige varianter, der passer til alle behov.

Som nævnt i starten, så er størstedelen af den glidecreme, som Waterglide fremstiller, altså vandbaseret - og det har sine klare fordele. Denne type smøremiddel (sammen med den silikonebaseret) kan nemlig uden problemer bruges sammen med latex kondomer. Så der er altså ingen grund til ikke, at beskytte sig selv og sin partner, hvis man samtidig gerne vil have sexlivet til at glide lidt nemmere.

Som du måske allerede har spottet, så er udvalget ret stort hos dette brand - og det er på grund af, de kun fremstiller smøremiddel, som du kan bruge i forbindelse med sex og onani. De forskellige muligheder går vi i dybden med lige om lidt.

Waterglide glidecreme

Som lovet, så skal vi da lige kigge lidt nærmere på de forskellige muligheder, som du har inden for Waterglide glidecreme. Vi har allerede slået det fast et par gange efterhånden, men brandet her er altså super stærke inden for de vandbaseret varianter - og dem findes der rigtig mange af. Nu ser vi lidt på dine forskellige muligheder.

Udvalget byder blandt andet på en glidecreme, der er vandbaseret og udviklet til at give dig de bedste betingelser til analsex. Den kan nemlig bruges sammen med både kondomer af latex og sammen med sexlegetøj af alle materialer - så der er altså rig mulighed for at få maksimal nydelse med denne smørrelse.

Er du ikke så meget til analsex, men vil du gerne forkæle din partner med en lækker omgang oralsex? Så skal du ikke snyde dig selv for at prøve en af de vandbasert varainter med smag. Du kan for eksempel få en Waterglide glidecreme med smag af vanilje eller jordbær. De er perfekte som supplement til oralsex og jeres andre frække parlege. Derudover er de selvfølgelig sikre at bruge med kondom og kan ligeledes nydes sammen med sexlegetøj i alle materialer. Foruden de to nævnte muligheder, så finder der også mere stimulerende smørelse samt massage gel, som vi også skal kigge lidt mere på.

Har du prøvet Waterglide gel?

Foruden de forskellige muligheder, som vi allerede har været igennem, så findes der også en Waterglide gel, som kan meget mere end de andre varainter fra brandet her. Her får man nemlig et 2-i-1 produkt, da smørelsen både kan bruges som massagegel og glidecreme. Det giver dig altså mulighed for at komme endnu tættere på din partner i én og samme leg. Kort sagt, så er denne gel den helt oplagte løsning, hvis du gerne vil forkæle din partner (eller selv blive forkælet) under et langt og frækt forspil.

Vi har nu været vidt omkring dette vidunderlige brand og vi håber du har fået øjnene op for de mange muligheder, som du får ved at vælge en af deres produkter. Hvis du stadig sidder tilbage med nogle spørgsmål, som du mangler svar på, så skal du endelig ikke tøve med at kontakte vores kundeservice, som sidder klar til at svare på dine spørgsmål. Og det gælder selvfølgelig også, hvis det drejer sig om andre brands, produkter eller noget helt andet.

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS