TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Dildoer og skumfiduser på en pink baggrundDildoer og skumfiduser på en pink baggrund
Guides
Copywriter
Sidst opdateret:25/01/2022

Billigt sexlegetøj - Den ultimative guide

Indholdsfortegnelse

Sexlegetøj fås i alle prisklasser og er du nybegynder, starter du sikkert med at kigge efter det med den laveste pris. Det forstår vi godt!

Det gode ved billigt sexlegetøj er, at du har råd til at eksperimentere og afprøve forskellige ting uden, det knækker dit budget. Prisen på de ting vi har udvalgt, ligger cirka mellem 49 kroner - 229 kroner.

Ved at smide et par hundrede kroner efter forskelligt billigt sexlegetøj, finder du til gengæld ud af, hvad der gør det helt rigtige for dig, og hvad for noget af det du skal opgradere til næste gang.

Du kan sagtens købe sexlegetøj billigt og i ordentlig kvalitet, men der er nogle ting, som du skal være opmærksom på. Dem udpensler vi senere.

Vi kan allerede nu afsløre, at du ikke får færre orgasmer af billigt sexlegetøj.

Se på det som bland selv slik: Du kan afprøve lidt af det hele uden at skulle købe den store pose eller håndlavet chokolade.

Til gengæld har det lidt samme effekt: Du får hurtigt lyst til at tage én af hver for tænk nu, hvis der var en ukendt favorit iblandt.

I det her blogindlæg fortæller vi dig også alt, hvad der er værd at vide om sexlegetøj til små penge, og vi kommer selvfølgelig med vores bedste anbefalinger.

Sexlegetøj i slikposer

Det skal du vide om billigt sexlegetøj

Hvor skal du starte og hvad skal du vide? Det har vi svarene på. Vi har 3 guidelines til dig, som er klar til at bruge, når du kigger efter billigt sexlegetøj.

1. Du får, hvad du betaler for

Pris og kvalitet hænger ofte sammen, det er også tilfældet her.

Billigt sexlegetøj er beregnet til at give dig en idé om, om det er noget for dig.

Dets levetid er som regel kortere (der findes naturligvis undtagelser) og er derfor en investering i at afprøve, ikke i nye yndlings produkter. Det er vigtigt at have det for øje, når du køber sexlegetøj i den prisklasse.

2. Hvornår skal du vælge billigt sexlegetøj?

Hvis du er nybegynder eller vil afprøve nye ting, kan du starte med at købe billigt sexlegetøj.

Når du finder frem til det du bedst kan lide, kan du opgradere til en højere kvalitet.

På den måde har du ikke smidt en hel måneds budget efter produkter, som alligevel ikke er noget for dig. I stedet har du afprøvet og testet sexlegetøj billigt, så du har en bedre indsigt, når du skal finde det helt rigtige.

3. Hvilke materialer kan jeg vælge mellem?

Som regel er billigt sexlegetøj fremstillet af TPE og TPR, som har en jelly-agtig konsistens. Det gælder særligt for dildoer, penisringe og butt plugs.

De materialer kræver ekstra pleje i form af et plejende pulver for at forlænge deres levetid og bevare deres smidighed. Pulveret giver en mat overflade, og den klæber mindre.

Det er også muligt at finde produkter fremstillet af det velkendte silikone, PVC eller små vibratorer i ABS-plast, der kræver mindre pleje.

Forskelligt anal sexlegetøj med farvet krymmel

Billigt sexlegetøj som du kan stole på

Nu har du basisviden på plads omkring emnet, og vi skal videre til, hvilke brands du skal kigge efter. Senere deler vi dem op i kategorier, hvor vi fortælle om vores favoritter.

baseks (ham, hende og par)

Den største og mest oplagte slikbutik at gå på opdagelse i, når du leder efter billigt sexlegetøj, er baseks. Her finder du noget til enhver, næsten uanset hvilken smag du har. Farverne spænder fra de lilla og pink nuancer og over i de sorte og klare.

Du finder produkter, der vibrerer, pirrer og masserer, som kan hjælpe dig med at finde de steder på kroppen, som giver dig den bedste oplevelse.

Det hele er brugervenligt og batteridrevet, så du slipper for at tænke på stik og opladetid, men kan komme i gang sekundet din pakke lander.

MR.MEMBR (ham)

Er du indehaver af en penis, skal du også tage et kig på MR.MEMBR.

Her finder du billigt sexlegetøj designet til at stimulere penis i form af masturbatorer, sleeves, penispumper og meget mere.

Du finder både masturbators med et livagtigt design og nogle med et neutralt udtryk, hvis du foretrækker det.

Det brand vender vi tilbage til senere i indlægget.

Billigt sexlegetøj til kvinder

Vi har udvalgt 3 af vores yndlingsprodukter til at stimulerer vulva, som vi mener, er et rigtig godt sted at starte, hvis du er ny og nysgerrig på billigt sexlegetøj.

Bulletvibrator

En bulletvibrator er altid god at have ved hånden, særligt hvis du er ved at lære din krop at kende.

Desuden er prisen sjældent skyhøj på disse produkter, så leder du efter billigt sexlegetøj, finder du ofte bulletvibratorer i god kvalitet til små priser.

De findes i et utal af farver og designet af spidsen varierer mellem spids, rund og flad. Det er forskelligt, hvor mange og hvilke former for vibrationer en bullet vibrator har.

Med et enkelt vibrationsniveau finder du hurtigt ud af, om det er noget for dig. Brug den på kroppens erogene zoner så som brystvorter, hals eller klitoris.

Vores anbefaling: baseks Blank Glamour Bullet Vibrator

Hånd holder en lilla klitorisvibrator

Dildo

Dildoer findes i mange størrelser og typer. Du kan få nogle der ser og føles realistiske, nogle med vibrationer og så er der dem, hvor eksempelvis blodårerne er tydeligt fremhævede eller der er tilføjet riller og dupper for stimuleringens skyld.

Vi har mange forskellige billige dildoer, men vi har udvalgt den model, som er yderst populær blandt vores kunder.

Den er et pletskud til nybegyndere, fordi størrelsen er ret gennemsnitlig med en indførbar længde på 14 cm og en diameter på 3,6 cm.

Den er udstyret med kugler for enden af skaftet og en sugekop, som kan sættes fast på jævne flader, så du kan nyde håndfri leg.

Vores anbefaling: baseks Jellies Realistisk Sugekop Dildo 19 cm

Hånd holder en lyserrød dildo

Lufttryksvibrator

Der findes efterhånden mange forskellige modeller af klitoris stimulatorer, og den der altid bliver fremhævet, er Satisfyer Pro 2.

Med pulserende lufttryksbølger bliver klitoris stimuleret og med 11 forskellige niveauer, kan du opbygge nydelsen i dit eget tempo.

Prisen er yderst begyndervenlig.. Det er helt klart en fordel, når du skal afprøve, om klitoris stimulatorer er noget for dig.

Er det første gang, du eksperimenterer med sexlegetøj, eller er du stadig i gang med at udforske din krop, kan en klitoris stimulator være en overvældende førstegangsoplevelse. Vi anbefaler derfor at starte med en bulletvibrator.

Har du derimod erfaring med stimulering af klitoris og vulva, kan vi på det varmeste anbefale en klitoris stimulator.

Vil du vide mere om de to mest populære brands indenfor klitoris stimulatorer, har vi skrevet et helt indlæg om dem, hvor du får al den viden, som du kunne tænke dig.

Vores anbefaling: Satisfyer Pro 2 Next Generation Klitoris Stimulator

Hånd holder en lufttryksvibrator

Billigt sexlegetøj til mænd

Der er mange muligheder til stimulering af penis, og her har vi fundet frem til 3 oplagte muligheder, så du kan finde de metoder, som giver dig den bedste nydelse.

Vi nævnte det tidligere, men vi siger det gerne igen; Leder du efter billigt sexlegetøj til mænd, er Mr. Membr brandet du skal kigge efter. Du får et bredt udvalg af produktertil en god pris.

Onani Handjobs

Det oplagte sted at starte er med et 'onani handjob', som også bliver kaldt et sleeve.

Et sleeve trækkes ned over penis og bevæges frem og tilbage, som ved et håndjob. Med et sleeve bliver stimuleringen ekstra intens.

Alle sleeves er fleksible i både længde og diameter og kan bruges af stort set alle.

Vælg mellem forskellige strukturer, så du får den stimulation, som gør det bedst for dig.

Den lave pris på sleeves skyldes, at de er designet til engangsbrug. Men selvom det er yderst billigt sexlegetøj, kan de bruges mere end en gang, hvis de bliver rengjort med sexlegetøjsrens eller vand og sæbe og opbevaret i den skal det kommer i.

Vores anbefaling: MR.MEMBR Wild Handjob

Hånd holder et onanisleeve til mænd

Pocket Pussy

Har du lyst til at prøve en kraftigere struktur end sleeves, men stadig med forskellig, indvendig stimulering, er der endnu en gren af billigt sexlegetøj at række ud efter, nemlig pocket pussys.

Indgangen er en realistisk udformning af en vagina, anus eller mund, og følelsen når du trænger ind, minder om den ægte vare.

Det er et stykke sexlegetøj, som du kan bruge igen og igen, så længe du får den rengjort ordentligt, bruger plejende pulver og opbevarer den rigtigt.

De findes både med og uden etui omkring. Vil du selv styre vakuum følelsen, skal du vælge en med et etui, hvor der er mulighed for at dreje på låget i bunden eller ved at fjerne et klistermærke.

Er du mere til selv at klemme omkring skaftet, skal du vælge en uden etui, så det er dine egne kræfter, som sørger for trykket.

Vores anbefaling: MR.MEMBR Cassandra Realistisk Pocket Pussy

Hånd holder en pocket pussy

Billigt sexlegetøj til par

Er I et parder skal udforske sammen og hinanden, har vi naturligvis også nogle idéer til hvordan I gør det bedst med billigt sexlegetøj.

Glidecreme

Et vigtigt element indenfor (billigt) sexlegetøj, som tit bliver glemt, er glidecreme. En vandbaseret glidecreme kan I bruge sammen med alt sexlegetøj og med hinanden.

Brug den som et element der tilføjer noget ekstra til jeres intime stunder, og sørger for, at det hele glider som det skal.

Vores anbefaling: Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 50 ml

Glidecreme bliver presset ud i hånden

Vibrerende Penisringe

En penisring er et godt sted at starte, når I skal lære hinanden at kende.

De er en fast del af billigt sexlegetøj sortimentet, da prisen ofte er relativt lav, og du får meget kvalitet for pengene.

Penisringe hjælper både med at forstærke og give en længerevarende erektion.

Den vi har udvalgt har en udtagelig bulletvibrator, som stimulerer begge parter undervejs.

I får derfor to-i-en, da I kan tage bulletvibratoren ud og finde de erogene zone på hinandens kroppe ved hjælp af de 7 vibrationsniveauer.

Vores anbefaling: Sinful Happy Rabbit Vibrerende Penisring

Hånd holder en penisring med vibrator

Bondage

Når I har lært hinanden bedre at kende, og der er tillid imellem jer, kan I begynde at inddrage blide bindelege.

Bondage udstyr behøver ikke at være en dyr affære - det kan snildt være en del af billigt sexlegetøj.

De første gange I afprøver ting indenfor bondage, er det vigtigste at finde ud af, hvad og hvordan I kan lide det.

Derfor kan I købe billigt sexlegetøj, hvor det handler om at afprøve noget forskelligt, inden I udvælger de ting, som I skal udforske nærmere.

Brug det udvalgte bindebånd eller manchetter til at placere løst omkring håndled eller ankler, så I får en fornemmelse af, hvordan det føles og hvordan det fungerer bedst for jer.

Tag jer god tid og hav fokus på hinanden undervejs.

Vores anbefaling: Sinful Deluxe Satin Bindebånd

Forskelligt sexlegetøj og glidecreme

Er du klar til at gå på opdagelse?

Nu har du fået et bredt indblik i billigt sexlegetøj og ved derfor, at det er et rigtig godt sted at starte, når der er noget du gerne vil udforske, men er usikker på, om det er noget for dig.

Ligesom med bland selv slik kan du prøve lidt af det hele, uden at det vælter budgettet.

Til gengæld får du afprøvet en masse forskelligt og hvem ved, måske venter der en positiv overraskelse blandt dine røverkøb.

God fornøjelse med dit billige sexlegetøj!

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS