Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

Gagballs

Fuldend jeres mest frække og kinky dominanslege med gagballs af den bedste kvalitet. Her på siden finder du et stort udvalg af forskellige varianter, der alle er fremstillet i diverse materialer med adskillige designs og former, så der er noget for enhver smag. Alle varianter er fremstillet i den bedste kvalitet, så dig og din partner får den ultimative oplevelse med jeres nye gags.

Gagballs til eksperimenterende dominanslege

Prøv en fræk mundknebel

Elsker du også pirrende og kinky dominanslege, hvor du kan dominere din sexpartner og få fuldstændig kontrol over hans eller hendes nydelse? Så kender du sikkert allerede til gagballs. Hvis ikke, så er det på tide, du finder ud af det, for de er et af de bedste stykker sexlegetøj til fetish og dominanslege.

En gag ball spændes om munden og bindes med en rem i nakken. På mange gags er kneblen formet som en kugle og derfor kaldes de for gagballs. Med en mundknebel er det helt umuligt at sige noget og derfor indgår de ofte i dominanslege, hvor man bare skal adlyde sin partner uden at sige noget.

Der er mange, der tænder på bondage, fordi man får mulighed for at tage eller miste kontrollen fuldstændig. Med en gagball mister du ikke alene evnen til at snakke, men du får også frataget en af dine sanser. Man mister også kontrollen over sit mundvand og kommer til at savle, hvilket er et kæmpe turn-on for mange inden for denne fetish verden.

Gag balls til forskellige behov

Uanset hvor meget erfaring du har, kan du få en gagball, der passer perfekt til dit behov. Der findes både varianter til nybegyndere, til de let øvede og til eksperterne, der ikke kan få det kinky nok. Alt afhængig af, hvilket niveau du er på, så varierer intensiteten af de forskellige gagballs.

Hvis du er nybegynder, kan det være en god ide at få en forholdsvis blød udgave med huller, så du lettere kan ånde gennem den. Hvis du derimod har masser af erfaring med med dette frække legetøj, kan du prøve en oppustelig variant eller måske en dildogag for en ekstra kinky og fyldig stimulation.

Du kan få gags i alle former, farver og størrelser. Den mest populære type er gagballs, der fylder din mund helt ud og gør det umuligt for dig at lukke den igen. Men der findes også masser af andre slags, som du kan se her på siden. Fælles for alle varianter er, at det bliver umuligt for dig at tale, når du har den på, så din dominant eller dominatrix kan sige lige, hvad han eller hun vil til dig, og du kan ikke gøre andet end at parere ordrer. Og det er en yderst fræk oplevelse for mange.

Find den perfekte gagball til jeres fantasier

Nogle vil måske mene at tale er sølv, mens tavshed er guld. Har du det også sådan i soveværelset, så kan det være du skal anskaffe dig en gag ball til de frække lege i dobbeltsengen. Vores udvalg af kinky mundgags og mundknebler varierer meget, og vi er derfor helt sikre på, at vi også har noget, der fanger din interesse.

Det store udvalg af gagballs indeholder nemlig noget for enhver smag - og det er uanset om du har erfaring eller er nybegynder inden for disse eksperimenterende lege. Fælles for hele udvalget på siden er, at du kun finder varianter, der lever op til vores høje standard hvad angår kvalitet, design og funktionalitet.

Hvis du har spørgsmål til nogle af de produkter, som du finder her på siden, eller andet steder i vores store sortiment, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. Her sidder kompetente medarbejdere klar til at svare på alle dine spørgsmål i forhold til specifikke produkter, anbefalinger og meget andet.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsmail

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS