Gagballs

Fuldend jeres mest frække og kinky dominanslege med gagballs af den bedste kvalitet. Her på siden finder du et stort udvalg af forskellige varianter, der alle er fremstillet i diverse materialer med adskillige designs og former, så der er noget for enhver smag. Alle varianter er fremstillet i den bedste kvalitet, så dig og din partner får den ultimative oplevelse med jeres nye sexlegetøj.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Diameter
Materiale
Cork (1)
Gummi (2)
Lak (1)
Latex (3)
Læder (3)
Plastik (1)
Polyester (1)
Polyurethan (2)
PU (4)
PU Læder (2)
Rustfrit Stål (4)
Silikone (10)
Spaltet Læder (1)
Stål (1)
TPE (1)
TPR (2)
Mærke
baseks (2)
CalExotics (2)
Fetish Fantasy Extreme (2)
Fetish Fantasy Series (1)
Fifty Shades of Grey (2)
Kiotos (4)
Master Series (6)
Mister B (2)
Obaie (3)
Ouch! (1)
Pumped (2)
Quickie (2)
Rimba (1)
Sex & Mischief (1)
Sportsheets (2)
Strict (1)
Strict Leather (1)
Vegan Fetish (1)
XX-DreamsToys (2)
Zado (1)
Vis alle 38 produkter
Du har set 38 af 38 produkter

Gagballs til eksperimenterende lege

Prøv en fræk mundknebel

Elsker du også pirrende og kinky dominanslege, hvor du kan dominere din sexpartner og få fuldstændig kontrol over hans eller hendes nydelse? Så kender du sikkert allerede til gagballs. Hvis ikke, så er det på tide, du finder ud af det, for mundgags er et af de bedste (og sjoveste) stykker sexlegetøj til fetish og dominanslege.

En mundknebel spændes om munden og bindes med en rem i nakken. På mange gags er kneblen formet som en kugle og derfor kaldes de for gagballs. Med en mundknebel er det helt umuligt at sige noget og derfor indgår de ofte i dominanslege, hvor man bare skal adlyde sin partner uden at sige noget.

Der er mange, der tænder på bondage, fordi man får mulighed for at tage eller miste kontrollen fuldstændig. Med en gagball mister du ikke alene evnen til at snakke, men du får også frataget en af dine sanser. Man mister også kontrollen over sit mundvand og kommer til at savle, hvilket er et kæmpe turn-on for mange inden for denne fetish verden.

Mundgags i forskellige variationer

Uanset hvor meget erfaring du har, kan du få en gagball, der passer perfekt til dit behov. Der findes både varianter til nybegyndere, til de let øvede og til eksperterne, der ikke kan få det kinky nok. Alt afhængig af, hvilket niveau du er på, så varierer intensiteten af de forskellige gagballs. Hvis du er nybegynder, kan det være en god ide at få en forholdsvis blød udgave med huller, så du lettere kan ånde gennem den. Hvis du derimod har masser af erfaring med med dette frække legetøj, kan du prøve en oppustelig variant eller måske en dildogag for en ekstra kinky og fyldig stimulation.

Du kan få mundgags i alle former, farver og størrelser. Den mest populære type er gagballs, der fylder din mund helt ud og gør det umuligt for dig at lukke den igen. Men der findes også masser af andre slags, som du kan se her på siden. Fælles for alle varianter er, at det bliver umuligt for dig at tale, når du har den på, så din dominant eller dominatrix kan sige lige, hvad han eller hun vil til dig, og du kan ikke gøre andet end at parere ordre. Og det er en yderst fræk oplevelse for mange.

Find den perfekte gagball

Nogle vil måske mene at tale er sølv, mens tavshed er guld. Har du det også sådan i soveværelset, så kan det være du skal anskaffe dig en gagball til de frække lege i dobbeltsengen. Vores udvalg af kinky mundgags og mundknebler varierer meget og vi er derfor helt sikre på, at vi også har noget, der fanger din interesse.

Det store udvalg af gagballs indeholder nemlig noget for enhver smag - og det er uanset om du har erfaring eller er nybegynder inden for disse eksperimenterende lege. Fælles for hele udvalget hele på siden er, at du kun finder varianter, der lever op til vores høje standard, hvad angår kvalitet, design og funktionalitet.

Hvis du har spørgsmål til nogle af de produkter, som du finder her på siden, eller andet steder i vores store sortiment, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. Her sidder kompetente medarbejdere klar til at svare på alle dine spørgsmål i forhold til specifikke produkter, anbefalinger og meget andet.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk