TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 499 kr
  • TickVi er e-mærket

Spredestænger

Tag total kontrol over din partners krop og nydelse med en spredestang. Spredestænger gør det muligt at fæstne og binde din partners ben eller arme i en spredt stilling, så du kan gøre præcis, hvad du vil med ham/hende. Spredestænger er ideelle som en del af en kinky dominansleg, hvor I enten fæstner fødderne, hænderne eller måske begge dele i en spredt stilling.

Spredestang - gå på opdagelse hos din partner

Udforsk kinky dominanslege med en spredestang

For mange kan det måske virke skræmmende at begive sig ud i dominanslege i parforholdet. Det kan være et stort skridt fra et liv fyldt med vaniljesex, hvor man er vant til at begge parter er lige dominerende i sengen, men sådan behøver det ikke at være. I vælger helt selv spillereglerne - hvem er den dominerende, hvad må man gerne og hvilket kodeord skal vi bruge, når legen går for vidt? På den måde bliver overgangen ikke så stor og I får samtidig mulighed for at opleve en helt ny verden af nydelse, som kun vil styrke parforholdet.

Et godt udgangspunkt for at udforske dominanslegene er med en spredestang. Den gør det muligt for den dominerende part at holde armene eller benene adskilt hos den underdanige. På den måde får den dominerende person fri adgang til alle de intime områder og kan på egen hånd kontrollere modpartens nydelse. Du kan typisk bruge en spredestang i både stående og liggende stilling, så det er helt op til dig, hvordan du eller din partner skal domineres. Hvis det skal være lidt frækkere, så kan et blindfold være med til at forstærke alle sanserne, så den mindste berøring føles endnu mere pirrende end du er vant til.

Hvorfor vælge en benspreder?

Du kan få en spredestang i mange forskellige udgaver og de kan bruges til mange kropsdele, på flere forskellige måder. Du kan for eksempel få modeller, hvor du kun kan skille armene ad, men hvor benene stadig har fri bevægelighed. Det kan være super pirrende for jer begge, men hvis du også gerne vil have benene spredt, så er det en helt anden model, du skal have fat i. Du kan nemlig få modeller, hvor både arme og ben bliver låst fast, så du med stor fornøjelighed kan gå på opdagelse overalt på din partners krop.

Du kan også vælge en model, som kan bruges til at adskille benene på din partner, så du har fuld kontrol over hans eller hendes allermest intime område. En benspreder kan bruges i mange forskellige stillinger, fordi armene stadige er fri, hvilket er med til at gøre den rigtig populær. Med en benspreder er det helt op til dig, hvordan og hvor længe du gerne vil fæstne den underdanige og udforske hendes eller hans krop. Du finder selvfølgelig vores store udvalg lige her på siden, hvor vi med sikkerhed har noget for både dig og din partner.

Prøv en BDSM spreader bar

Du vidste det måske ikke, men dette fantastiske stykke sexlegetøj har faktisk flere navne. For mange kvinder og mænd er produktet også kendt som en benspreder, mens andre i BDSM-miljøet måske vil kalde det en BDSM spreader bar i stedet for. BDSM spreader bar er ikke noget specielt, det er bare den engelske betegnelse for en spredestang.

Betegnelsen for en BDSM spreader bar bruges ofte om de typer, som både kan låse arme og ben fast på én gang. Deer fantastiske, hvis du gerne vil reducere din partners evne til at bevæge armene og benene, samtidig med at du får mere kontrol over hans eller hendes krop. Og ja, med den øgede kontrol kan du jo gøre som du har lyst. Du kan for eksempel pirre din partner til næsten at få orgasme eller maksimere din egen fornøjelse. Der er frit valg, så længe du husker at overholde og respektere din partners grænser.

Skal det være endnu frækkere, så kan I altid vælge at tilføre et lille ekstra krydderi til legen. Prøv eksempelvis at inddrage et blindfold, en halskæde eller en maske, når I leger med jeres BDSM spreader bar.

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS