Få fri fragt på dit sexlegetøjFordele ved at købe dit legetøj her

Sådan bruger du elektro sexlegetøj 

Som det allerførste, skal du vælge det elektro sexlegetøj, du ønsker. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, kan du evt. læse vores guide "Elektrosex for begyndere" her >>

Sådan tilslutter du Mystim Current Conrad


Start med at tilslutte sexlegetøjet dit elektro apparat. Se evt. hvordan produktet tilsluttes i manualen, der følger med, når du køber sexlegetøjet.  

Hvis du har et analogt elektro apparat, så skru det altid ned på 0, inden du tænder for det, så du ikke risikerer, at få kraftigere stød, end du havde forventet.

Start så langsom ud og øg evt. intensiteten gradvist, hvis du har lyst, så du kan nyde alle stimuleringsfaserne. 

For at den elektriske stimulation virker som den skal, er det vigtigt, at du har kontakt til både plus-polen og minus-polen på sexlegetøjet på samme tid.

Mystim Othello E-Stim DildoTit har de to polers områder enten lidt forskellige farver, eller også er de markeret med en skillestreg, som det f.eks. er tilfældet med Mystims Othello Elektro Dildo.

Det vil altså sige, at området, som skal stimuleres, både skal være i kontakt med den del af sexlegetøjet, som er over stregen, og den del, der er under under stregen.  

Den elektriske stimulation er ens, uanset hvor lidt eller meget hud elektro legetøjet er i kontakt med. Hvis du f.eks. kun rører de to poler med en fingerspids, vil stimulationen være meget koncentreret.

Hvis du i stedet rører legetøjet med hele din håndflade, vil  stimulationen blive fordelt over et større område og derfor føles mindre intens. Derfor er det altid en god idé at placere legetøjet, inden du skruer op for intensiteten.

Bruger du sexlegetøjet med en partner, så tal sammen undervejs, så den af jer, der styrer, altid ved, hvad modtageren synes om stimulationen. Hvis du f.eks. giver dit sexlegetøj videre til din partner undervejs i legen, så husk at slukke elektro apparatet, inden du gør det. 

Hvis du bruger elektroder og de har mistet deres evne til at klistre og dermed til at sidde fast på huden, kan du tilføre lidt Tensive Gel, der fås her i Sinful.dk shoppen. Det er altid en fordel, at huden er helt ren og tør, når du bruger elektroder, så der er bedst mulig kontakt til huden. 

Bruger du elektroderne et sted på kroppen, hvor der er hår, kan det være en fordel at trimme håret inden du sætter elektroderne på. Undgå at barbere området, der skal stimuleres, lige gør du sætter elektroderne på.

Hvis du i stedet bruger elektro sexlegetøj, der enten skal glide over huden eller bruges indvendigt, anbefaler vi, at du bruger det sammen med en vandbaseret glidecreme. Det er vigtigt, at glidecremen er vandbaseret, så du får fuld nydelse af dit elektro sexlegetøj; vælger du en silikonebaseret glidecreme, kan den virke lettere isolerende, så de elektriske impulser ikke bliver overført ordentligt.  

Hvem kan bruge elektro sexlegetøj?


Den elektricitet, som tillades i elektro sexlegetøj er minimal, og derfor er det fuldstændigt ufarligt at at bruge. Der er dog nogle få forholdsregler, som du bør notere dig:

- Du bør ikke eksperimentere med elektrosex, hvis du har hjerteproblemer eller pacemaker, samt hvis du er gravid. 

- Brug ikke elektro sexlegetøj, hvis du føler dig udmattet, underernæret, dehydreret eller skidt tilpas. 

- Brug ikke elektro sexlegetøj på irriteret hud- Læs altid instruktionerne, inden du starter, og start stille ud, så du lærer elektro apparatet at kende.  

Alle Produkter