Få fri fragt på dit sexlegetøjFordele ved at købe dit legetøj her

Sådan vælger du det rigtige spanking redskab 

Når du skal vælge redskaber til pisk og spanking, bør du både overveje, hvilken følelse du gerne vil give modtageren, hvor på kroppen det skal bruges, hvilket materiale og greb du kan lide, samt evt. hvilken længde redskab, du foretrækker.

Øv dig altid grundigt, inden du anvender et redskab på din partner, så I er sikret en god oplevelse sammen. I får de bedste forudsætninger for god og fræk leg sammen, hvis du giver dig god tid til at lære både din partners grænser og dit værktøj at kende, og hvis I har aftalt et stop-ord, inden I går i gang.

Det perfekte begynder-værktøj til spanking

Det bedste værktøj at starte ud med er dine hænder, fordi du med hænderne kan mærke hvor dybt og hårdt, du slår, og fordi man som regel rammer, hvor man sigter. Start blidt og gør det gradvist hårdere og oftere, alt efter hvad din partner kan lide.  

Som hovedregel bør du kun smække fyldige områder af kroppen, der kan dæmpe slaget, som f.eks. lårene og bagdelen. Undgå slag på ubeskyttede steder som hofterne eller nyrerne, da I ellers kan risikere utilsigtet, høj smerte og i værste fald kroniske skader.

Paddle 

Når I har øvet jer og du er klar til at tage andre redskaber i brug, så kan en paddle være god til at gøre huden mere følsom. En paddle er et forholdsvist kort, fladt og bredt redskab, der bruges til at pirre med og som ofte laves i læder. En paddle giver bedre bevægelsesfrihed og med to forskellige sider og teksturer kan I nyde godt af flere forskellige følelser 

Flogger

En flogger er en pisk med mange haler, der kan bruges de fleste på kroppen men særligt på bagdelen og lårene. Vi anbefaler, at du altid holder floggeren væk fra din partners ansigt og øjne. Floggerens mange haler giver en dunkende smerte, på en mere intens måde.

Start evt. med en flogger i bløde materialer, og vælg så evt. en flogger i et hårdere materiale senere, hvis din partner ønsker en skarpere følelse. Forsøg jer frem med forskellige hårdheder og afstande, så I lærer floggeren at kende og finder ud af, hvad I bedst kan lide.  

Pisk 

Vil du ha’ en mere intens følelse end med en paddle eller flogger, så prøv en pisk, der har en smal spids. Hvis det er første gang, du eksperimenterer med piskelege, anbefaler vi, at du prøver en ridepisk, der er god til en endefuld over knæet og til at understrege fagter. Piskens greb kan være afgørende for, hvor ondt den gør mod huden og om den rammer der, hvor den skal, og grebet bør derfor indgå i dine overvejelser.   

Spanskrør

Det lange og tynde spanskrør, der kan give et rigtig godt og skarpt smæk, for ikke at nævne de røde striber, din partner kan regne med at få. Ønsker du en mere fleksibel pisk, der føles i stil med spanskrøret, så er de latexovertrunkne SpankSticks i kulfiber det bedste bud. Begge redskaber giver en skarp og intens følelse mod huden og det er ikke usandsynligt, at de efterlader mærker. 

For begge gælder det, at du bør bruge piskens side, ikke spidsen, til smække med, da der er stor forskel på, hvordan de to dele føles mod huden og spidsen vil give en noget højere smertepåvirkning, end piskens side vil. Det er vigtigt at vide, hvor du rammer så start evt. med små klask fra 10 centimeters afstand og øg så gradvist afstanden, efterhånden som modtageren har vænnet sig til følelsen. 

Har du brug for mere hjælp?

Du kan altid kontakte vores kundeservice, hvis du har brug for råd og vejledning. Vi kan hjælpe dig med at vælge det produkt, der passer dig bedst, så du får den bedst mulige oplevelse. Kontakt vores kundeservice på tlf. 70 77 70 70 eller på service@sinful.dk.

Alle Produkter

Filter

5 vare(r)

5 vare(r)