Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

Leg Avenue

Leg Avenue laver en række lækkert lingeri og strømper, der passer til alle typer af kvinder. Her finder du alt fra sofistikerede strømpebukser til mere sexet lingeri, der kan hjælpe med at gøre din aften lidt ekstra fræk. Tag et kig på det varierede udvalg og find noget, der falder i enten din eller din partners smag.

Leg avenue - forførende og glamourøst lingeri og strømper

Hvem er Leg Avenue?

Hvis du ikke allerede kender det populære brand Leg Avenue, så er det på høje tid, du stifter forførende bekendtskab med deres tidløse og sexede produktlinje. Leg Avenue var oprindeligt et mindre familieforetagende i Los Angeles, som havde specialiseret sig i at producere og sælge strømper til kvinder, som de solgte på markeder og i kiosker. Deres designs blev imidlertid så populære, at virksomheden i løbet af det seneste årti har slået sig fast som en af markedets førende producenter af strømper og lingeri. I dag sælger Leg Avenue sine unikke produkter til kunder rundt om i hele verden under mantraet: “Vi gør kvinder smukke”. Leg Avenues lingeri og strømper er skabt med særligt fokus på kvalitet, snit og materialevalg, og henvender sig til den moderne kvinde, som ikke er bange for at skille sig ud fra mængden. Leg Avenue er med andre ord et innovativt og originalt brand med en fantastisk historie og æggende produktlinje, som du ikke kan komme udenom, hvis du vil have det bedste af det bedste undertøj i din sexede garderobe. 

Strømper og hofteholdere

På Sinful finder du Danmarks største og bedste udvalg af frækt erotisk beklædning. Alle varer i vores undertøjs sortiment skal leve op til vores strikse krav til kvalitet og design, og der skal desuden være styles, som passer til enhver smag og lejlighed. Derfor har vi også valgt at have Leg Avenue produkter. Som brand navnet og historien også antyder, så udgør strømper en stor del af Leg Avenues forretning. På vores site finder du et væld af strømper og hofteholdere i både kinky og kærlige udgaver. Du finder både klassiske netstrømper, som passer perfekt til kostumer og kjoler, feminine strømpebukser med sexet vertikal syning på bagsiden, selvsiddende 50'er inspirerede strømper i vintage look og romantiske sokletter med feminin ruffle kant. Vil du sætte prikken over i’et på dine stænger, så par strømperne med en uimodståelig hofteholder, der komplimenterer og fremhæver dine former på bedste vis. Din (sex)partner vil ikke kunne holde fingrene fra dig!

Bodys, chemiser og catsuits

Med Leg Avenue kan du faktisk ikke undgå, at dine stænger bliver centrum for al opmærksomhed, når du går i byen. Men hvis du drømmer om andet (og mere) - eksempelvis at give din partner en fræk overraskelse, når han kommer hjem fra arbejde, så kan du med fordel gå på opdagelse i vores fantastiske Leg Avenue lingeri sortiment. Her finder du både bundløse helkrops bodystockings, sensuelle chemiser i røde blonder med matchende g-streng, babydolls i blonder og mesh med “see-through”-effekt og kinky undertøjssæt bestående af af halterneck-bh og cut out trusse. På samtlige produktsider finder du brugbare størrelsesguides, der hjælper dig med at vælge strømper og lingeri, som passer lige præcis til din kropstype. Er du på udkig efter erotisk lingeri til gave, eller vil du gerne vide mere om vores sortiment, er du naturligvis hjertelig velkommen til at kontakte vores kundeservice, som sidder klar hver mandag til fredag fra 8.00 - 19.00. Det betyder nemlig alverden for os, at vi kan guide dig kyndigt igennem din købsproces, så du får så hurtig, nem og bekvem en oplevelse som muligt.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS