Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

RFSU

Svenske RFSU blev stiftet tilbage i 1933 med formålet om at fremme seksuel inderlighed, ømhed og nydelse. I dag producerer de et stort udvalg af kondomer, glidecremer og andre intimprodukter til den kvalitetsbevidste forbruger, der ønsker at få et endnu bedre sexliv.

RFSU intimprodukter

Historien om RFSU

RFSU stammer helt tilbage fra 1933, da Elise Ottesen-Jensen startede Riksförbundet för sexuell upplysningm RFSU står for. Hun drømte om seksualvejledning i skolerne, retten til abort og prævention, samt at homoseksuelle ikke skulle kriminaliseres. For at skaffe penge til RFSU's mission begyndte de at sælge kondomer, hvilket de stadig gør så mange år senere. This block is deleted,Remove this placeholder

RFSU's drivkraft for at forbedre menneskers liv rundt omkring i verdenen er fortsat et stort mål for virksomheden. Med seksualundervisning og uddannelse formål de hver dag at nedbryde fordomme og tabuer omkring sex og samliv. Ikke alle steder i verdenen er det en selvfølge at tage preventionsmidler og få abort. Overskuddet for RFSUs salg af kondomer og glidecreme går ubeskåret til at forbedre livet for mennesker rundt omkring i verdenen.

RFSU kondomer og glidecreme

RFSU er primært kendt for deres kondomer, men de senere år er udvalget af RFSU glidecreme og sexlegetøj blevet mere udbredt. RFSU kondomer og glidecreme går rigtig godt sammen, da det er produceret med forbrugeren for øjet. Alle deres kondomer og glidecreme er gennemtestet og meget sikkert at bruge. Deres kondomer danner grundlag for international standard i alle lande i verden.  

RFSU har kondomer for enhvert behov. Både med latex, uden latex, tykke og tynde, lange og korte. Der findes endda kondomer med L-arginen som forstærker blodgennemstrømningen til penis og giver en stærkere erektion. Alle RFSU kondomer følger den internationale kvalitetskontrol kaldet ISO 4074:2002. Alle deres kondomer er blandt de sikreste på markedet, så du kan være sikker på at få kondomer du kan stole på.

Udvalget af RFSU glidecreme er også steget kraftigt de senere år. Der findes neutrale vand- og silikonebaserede glidecremer, samt andre mere eksperimenterede glidecremer med varme og stimulerende effekt. 

Et godt formål

Hos vores side om RFSU finder du desuden et bredt udvalg af intimprodukter. Disse er perfekt til brug ved intimbarbering, intimvask og kølende balsam mod røde knopper. Mange døjer med røde knopper eller kløe efter intim barbering, hvilket kan være utrolig irriterende. Hertil har RFSU udviklet en række intimprodukter som er meget effektive til dæmpe kløen og knopperne. Alle produkter er udviklet i samarbejde med RFSU klinikken i Stockholm. 

Når du vælger RFSU kondomer, glidecreme og intimprodukter får du ikke kun kvalitetsprodukter. Du støtter samtidigt et godt formål og forbedrer levestandarden og rettighederne for andre mennesker rundt om i verden. Specielt fattige og homoseksuelle som har dårligere rettigheder og diskrimineres rundt om i verden er et af de steder, hvor RFSU allerede har gjort en stor forskel. Selvom de ikke er i mål endnu er hver dag et skridt i den rigtige retning. 

Hvis du har spørgsmål til hvilken RFSU glidecreme eller kondomer du skal vælge er du velkommen til at kontakte os. Vi har en stor viden om hvilke produkter som passer til dine ønsker og behov.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS