TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 499 kr
  • TickVi er e-mærket

Manix

Er du på udkig efter kondomer, men ved du ikke helt, hvilke du skal vælge? Tjek udvalget fra Manix her på siden. De populære kondomer findes i forskellige typer og størrelser, så der er med sikkerhed også nogle for dig.

Manix SKYN - Latexfri kondomer

Kondomer fra SKYN

Gør dig klar til en sikker sexoplevelse, som du aldrig har prøvet det før. Med de ultra tynde kondomer fra SKYN kommer du så tæt på en hud-mod-hud følelse, som overhovedet muligt. De giver dig altså ikke kun en sikker sexoplevelse - du får også en intim og intens følelse, som du ikke plejer med opleve med helt almindelige modeller.

Forskellen mellem SKYN og andre brands er ganske enkelt det helt specielle og revolutionerende materiale, som disse kvalitetskondomer er fremstillet af. Modellerne er først og fremmest latexfri, hvilket gør dem meget velegnet til latex allergikere eller personer, der mistænkes for at have denne form for allergi. Det specielle materiale er desuden med til at gøre dem meget blødere og langt mere fleksible, men de har naturligvis stadig den samme styrke som de almindelige udgaver med latex. Du skal altså ikke være bange for, at du ikke er ordentlig beskyttet, når du bruger kondomerne fra SKYN. De er lige så sikre som alle andre brands - forskellen er bare, at du næsten ikke kan mærke, du har beskyttelse på. Og det er en stor fordel, når du har en fræk date med din partner.

Det helt specielle materiale

SKYN er især kendt for sit store udvalg af kondomer, der er fremstillet i et helt specielt materiale, som ikke indeholder latex. Det specielle materiale hedder Sensoprene og det er netop dét, der giver både dig og din partner den helt optimale hud-mod-hud følelse, når I har samleje. Derudover er Sensoprene faktisk også helt duftneutralt, hvilket er helt perfekt til dem, der ønsker en sikker sexoplevelse, hvor de ikke bliver forstyrret af forskellige sanseindtryk.

Selvom SKYN umiddelbart er mest kendt for sine kondomer, så har de faktisk også andre produkter i sortimentet. Du kan blandt andet få et udvalg af glidecreme og så har de lidt forskelligt sexlegetøj til både kvinder og mænd. Men det er nu stadig de små beskyttelsesprodukter til mænd, som SKYN er mest kendt for rundt omkring i verden.

De populære kondomer findes i flere forskellige udgaver og størrelser, så du finder med garanti også en model, der passer til dig og dit behov. Her på siden kan du nemt se, hvilke modeller vi har i vores sortiment netop nu. Hvis du ønsker mere information om en bestemt model, så kan du læse mere på produktsiden eller kontakte vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig.

Husk glidecreme

Hvis du gerne vil have en endnu bedre sexoplevelse, når du er sammen med din partner, så kan I med fordel bruge glidecreme. Det gælder naturligvis også, når I har sex med kondom. Selvom der altid er lidt smøremiddel med i pakken, så er det ikke sikkert, at den lille mængde er nok for hverken dig eller din partner. Derfor kan I med fordel supplere op med en vandbaseret glidecreme, der typisk er bedst at bruge sammen med kondomer. Husk altid at læse produktbeskrivelsen inden brug - her vil det fremgå om du kan bruge det pågældende smøremiddel sammen med sexlegetøj og de små beskyttelsesprodukter af gummi.

Har du svært ved at finde rundt i det store udvalg fra SKYN, eller vil du gerne vide mere om, hvilken slags glidecreme du skal vælge, så er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. Her sidder vores kompetente medarbejdere klar til at svare på alle dine spørgsmål om både SKYN, glidecremer og alt det andet spændende sexlegetøj du finder her på vores hjemmeside.

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS