Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

Jewel Butt Plugs

Vil I gerne tilføre lidt ekstra bling til jeres anal leg? De smukke "Jewel Butt Plugs" er de sidste år blevet meget populære og bliver brugt i mange erotiske film. Vælg mellem mange smukke designs, og find jeres favorit.

Jewel butt plug - det smukkeste smykke

Hvad er en jewel buttplug?

En jewel buttplug er egentlig bare den engelske betegnelse for en bestemt type butt plug, der har en lille juvel siddende for enden, som fylder enten hele eller dele af bunden. Og fordi det er den del, der sidder udenfor analåbningen, så er det også den del din partner ser, når pluggen er ført helt ind i anus. Derfor er det en god idé at vælge den jewel buttplug, som du eller I mener, har den flotteste juvel - for det er jo den man kommer til at nyde synet af.

Den såkaldte juvel findes i flere forskellige udgaver - både i farver og materialer, som også påvirker prisen. I den dyre ende finder du blandt andet flere jewel butt plugs i rustfrit stål, med ægte guld legering og Swarovski krystal. Hvis du gerne vil have modellerne i den billigere prisklasse, så er de typisk fremstillet i silikone og indeholder en akryl sten, som bestemt og ser yderst indbydende ud, når først den er ført ind.

Uanset om det er dig eller din partner, der får glæden af stimuleringen, så kan I være helt sikre på, at den giver et ekstra pirrende element til jeres frække lege i soveværelset. Den kan nemlig bruges af både kvinder og mænd under forførende forspil eller en hed omgang sex.

Hvilken model skal du vælge?

Som vi allerede har nævnt, så findes der rigtig mange forskellige varianter, men hvilken model skal du vælge? Det er selvfølgelig det store spørgsmål, men heldigvis tør vi godt love, at vi har en jewel butt plug til enhver smag. Når du skal finde den helt rigtige variant, så er der to ting, som du bør overveje: størrelse og materiale.

Hvis vi starter med størrelsen, så findes de typisk i alt fra small til XXL. Hvis du ikke har erfaring med anallegetøj eller analstimulering i forvejen, så anbefaler vi, at du går efter en af de mindste størrelser (small). Derefter kan du gradvist gå op i størrelse til en ‘medium’, og så en ‘large’ inden du til sidst ender helt oppe i de store modeller, som kun er for de meget erfarne brugere.

Når du har fundet den rette størrelse, skal du tænke over, hvilken slags materiale din jewel butt plug skal være lavet af. Det har nemlig noget at sige i forhold til vægten på produktet og den stimulering du vil opleve, når materialet kommer i kontakt med dit indre. Metal vejer gerne mere end silikone - og det giver derfor en kraftigere stimulering. Hvis du ikke har erfaring med analstimulation bør du derfor vælge en model i for eksempel silikone, så du kan vænne dig til følelsen.

Frække oplevelser med anallegetøj

Når du køber en jewel butt plug, så er det en god idé at gå efter en juvel, som tiltaler både dig selv og din partner. Det er trods alt den, som han eller hun kommer til at kigge på. Men uanset, hvilken juvel du vælger, så er der ingen tvivl om, at den vil fange din partners øje lige med det samme - for det er nemlig lige præcis dét, som dette produkt kan: fange opmærksomheden.

En jewel butt plug gør meget for oplevelsen, både under onani og sex, men det er bare én type af alt det anallegetøj der findes. Hvis du er interesseret i at kigge nærmere på andre spændende produkter, så finder du masser i vores kategori med anal sexlegetøj.

Her finder du blandt andet masser af anal dildoer, kugler og analvibratorer - alle specielt fremstillet til at bruge analt. Der er altså masser af muligheder for at kaste sig over anallegetøj, som for mange bidrager til et mere legende sexliv.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsmail

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS