Sportsheets Begynder Strap-on Dildo Sæt

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Sportsheets Begynder Strap-on Dildo Sæt
 • Sportsheets Begynder Strap-on Dildo Sæt
 • Sportsheets Begynder Strap-on Dildo Sæt

Sportsheets Begynder Strap-on Dildo Sæt

  Produktet er udgået Scroll ned for at se lignende produkter.

  Oversigt

  Kort info

  Et perfekt begynder strap on sæt.

  Sættet består af et harness og en 13 cm lang silikone dildo.

  Sportsheets strap on sæt har et justerbart harness, der passer til hoftemål på op til 152 cm.

  Harness’et kan også bruges med andre dildoer med en diameter på op til 3,2 cm.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Dette strap on sæt er perfekt, hvis I ønsker at komme i gang med at eksperimentere med strap-on leg.

  Med i dette strap on sæt får I et justerbart harness og en silikone dildo, som er 13 cm lang og 2 cm i diameter. Den ene af jer tager harness’et på og monterer dildoen i O-ringen. Sættet kan bruges til både kvinde/kvinde og kvinde/mand leg.

  Harness’et i dette strap on sæt kan justeres, så det passer til hoftemål på helt op til 152 cm. I kan også bruge andre dildoer til harness’et, som passer dildoer med en diameter på op til 3,2 cm.

  Harness’et kan maskinvaskes efter brug.

  Detaljer

  MATERIALE: strap on sæt i medicinsk Silikone.
  FTALATFRI: Ja.
  DILDO: 2 x 13 cm.
  HARNESS STR: Hoftemål 152 cm.
  VANDTÆT: Ja.
  BRUGERMANUAL: Engelsk.

  Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Dejlig oplevelse/helt suveræn Dette begyndersæt er helt perfekt, nem at spænde på hende, blød dildo, fin tykkelse og længden er god. Hold op en udløsning/orgasme jeg fik, jeg glæder mig til næste gang, skide godt sæt.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Bum Har nu haft denne i et godt stykke tid. Som mand har man jo sine fordomme om indtrængen af sin numse. Men jeg må indrømme at jeg ikke blev skuffet. Den er let at stramme til på kvinden, så den sidder ordentligt. Selve dildoen er let at føre op. Lidt glidecreme og så bare i gang. Jeg er i hvert fald fan, den kan klart anbefales til nybegyndere inden for pegging. Hvis jeg skal komme med et enkelt minus, så er det størrelsen på dildoen. Den er lige lille nok. Jeg ville gerne føle mig mere fyldt.
  Men alt i alt et rigtig godt produkt, nemt ligetil og yderst lækkert. D
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Najs! Efter et forsøg med en "fun factory share" der ikke helt lykkedes - gik det en del bedre med denne :-P ;-)
  anbefales - så absolut
  5 5 1
  Orgasme garanti
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Gave Jeg overraskede min mand med denne. Gav ham bind for øjnene, og lagde ham ned på ryggen, med bøjede ben. Langsomt smurte jeg hans hul ind i glidecreme ø, for til sidst at trænge ind i ham. Aldrig har vi fået så stærke orgasmer. Først var jeg nervøs for hvad han ville sige. Det gibbede også i ham, da han opdagede det. Men han overgav sig hurtigt. Rigtig dejlig oplevelse for begge. Anbefaler klart denne.
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Begynder med stort B... Efter i årevis at have være den som trængte op i min kæreste, foreslog hun for nylig at hun kunne tænke sig at gøre det samme med mig. Vi har et dejligt sexliv, som jeg ikke vil bytte for noget i verden. Ind i mellem har hun haft en finger oppe i mig, hvilket jeg har fundet dejligt og pirrende. Min kæreste foreslog at hun trængte op i mig med en strap-on, hvilket jeg først var kategorisk afvisende over for, men tanken begyndte at vokse inde i mig og efter et par måneder, var jeg der, at jeg egentlig bare måtte prøve det. Jeg sad ude på arbejdet og bestilte en Sportsheets Begynder Strap-on Dildo Sæt. Det dukkede naturligvis op dagen efter som lovet og jeg var vildt liderlig da jeg kom hjem fra arbejdet, hvor pakken skulle ses an. Jeg kaldte på min kæreste da jeg pakkede op og ikke længe efter var ”udstyret” monteret og klar til brug – ufatteligt nemt og uden generende fumlen. Desuden sidder det perfekt…
  Jeg behøver vel ikke at tilføje at en ekstra dimension blev lagt til vores sexliv. Uventet blot 2 måneder tidligere, hvor jeg blankt afviste det, men ikke desto mindre en dejlig og intens oplevelse for os begge. Vi betragter det som et supplement, som kan benyttes både på mig og på hende, når hun skal fyldes ud. Hvem ved måske vi en dag skal opgraderes, men Sportsheets Begynder Strap-on Dildo Sæt er ideel hvor vi er i dag.
  Den vil ikke blive brugt hver dag, men det gør jo heller ikke noget at man har lidt at veksle mellem, når sexlivet skal krydres op…
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Nem og lige til i den 7'ende himmel! Den er nem og bruge og finde ud af med selen og hvordan det hele skal sidde.
  Virkelig behagelig sele. Har ikke oplevet noget gnaveri fra den. God form og længde på dildoen.
  Tilpas i omkreds. Og alt i alt er det et genialt sæt for nybegyndere der er nysgerrige og vil have lidt nyt og noget spænding! Og ja orgasme garanti både for mig og ham!
  5 5 1

  Du anmelder: Sportsheets Begynder Strap-on Dildo Sæt

  Hvordan vurderer du produktet? *