Mr. B Analkugler Store Ø 53 mm
Mr. B Analkugler Store Ø 53 mm
399,00 kr
Mr. B Analkugler Store Ø 53 mm  1
Mr. B Analkugler Store Ø 53 mm  2

Mr. B Analkugler Store Ø 53 mm

4.7 (1)
399,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Ønsker du kraftig anal stimulation? Så prøv de store analkugler fra Mr. B. Med 5,3 cm i diameter er der tale om store analkugler for dig, der har meget erfaring med anal stimulation.

Anal kæden består af en gummi snor med 4 kugler og et håndtag forneden med plads til en finger.

Før de store analkugler op én efter én i dit helt eget tempo og oplev den stimulerende følelse, når du trækker kuglerne ud.

Anal kuglerne er lavet af slidstærk gummi. For at få den bedste oplevelse med disse store analkugler anbefaler vi, at du bruger en god anal vandbaseret glidecreme sammen med.

Detaljer

MATERIALE: Gummi.
LÆNGDE: 56 cm.
DIAMETER: 5,3 cm (kuglerne).

VARENUMMER: 12613.
Anmeldelser
4.7
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (1)
Store og sjove

Jeg har købt disse Analkugler og kan klart anbefale dem til folk der er erfarne inden for anal leg. De er noget større end den største af de 3 buttplugs man umiddelbart træner sig op med, men det passe lige med at det er springet til den næste størrelse af ting man kan proppe op. legetøjet er lavet af kraftig gummi som godt kan virke lidtråt i forhold til noget af det andet legetøj man kan få. Det er også det eneste produkt på siden af analkugler der er oppe i en hvis størrelse, ellers skal man et godtstykke ned i omkreds for at finde andet. Læs mere

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk