Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

Bondage Håndjern

Fikser din partner eller bliv selv spændt fast med et par af vores mange forskellige håndjern. Et par bondage håndjern er perfekte til enten blide eller mere hårde fikserings- og dominans lege, og nogle af de frækkeste lege starter, når hænderne er spændt fast med håndjern.

Bondage håndjern til frække fantasier

Sådan kommer du i gang med Bondage

Hvis du går med nogle BDSM fantasier, er det bare om at komme i gang. Selvom det kan virke en smule overvældende, er det slet ikke så svært. En af de vigtigste ting, som du og din partner bør gøre, inden i går i gang, er at tale om det. Det er vigtigt at afgøre, hvilke forventninger I hver især har, og hvor jeres grænser går. Der kan for eksempel være forskel på, om du vil bindes på både hænder og fødder eller vil starte mere stille ud med bondage håndjern til håndleddene.

Hvis ikke I får lavet en klar og tydelig forventningsafstemning, kan det gå galt. Det kan for eksempel resultere i, at den ene part bliver skuffet, fordi der er nogle grænser, som bliver overtrådt. Det kan hurtigt ødelægge den frække stemning og vende, hvad der kunne have været en super god oplevelse, til noget negativt.

Hvis I har de mindste tvivl om brug af bondage håndjern og andet BDSM udstyr, er I altid velkomne til at kontakte vores kundeservice. De kan hjælpe jer med at svare på alle de spørgsmål, I måske sidder med.

BDSM håndjern som tilbehør

Bondage håndjern er den perfekte makker, når det kommer til en fræk aften. Det kan sagtens spille en hovedrolle i det kinky scenarie, men det er også perfekt at bruge som tilbehør til andet udstyr.

Du kan for eksempel bruge dem i forbindelse med bindesæt. Her er de en optimal tilføjelse, fordi de er med til at agere som en form for lås. Hvis du for eksempel lader dig binde eller binder en partner, er det oplagt at bruge dem sammen med reb eller andre bindematerialer. Det sætter prikken over i’et for en fræk bondage session, hvor du kan føle dig helt fastlåst.

Bondage håndjern spiller også godt sammen med spredestænger. Spredestænger har til formål at flytte dine arme eller ben fra hinanden ved hjælp af for eksempel en metalstang. Her er flere af modellerne designet på den måde, at der skal fastsættes håndjern eller manchetter i enderne for at bruge dem. På den måde kan du let spænde ankler eller håndled fast og holde dem spredt ved hjælp af stangen.

Der er endeløse muligheder, og det er kun din og din partners fantasi, som sætter grænser for, hvilke spændende og frække udfordringer I tør kaste jer ud i.

Mange forskellige typer

Når det kommer til Bondage håndjern, findes der mange forskellige typer. Det gælder både forskel i materiale, form og låsetype. Du kan på siden her finde et overblik over de mange forskellige produkter, så du let kan finde netop den variant, der passer til dig og dine fantasier.

Du kan blandt andet finde den klassiske metal udgave med lås, som typisk er det første, folk forbinder håndjern med. Disse ligner den version, som du kan se blive brugt af blandt andet politifolk i film eller virkeligheden. Det er muligvis også en af grundene til at netop den variant er særlig fræk og populær at bruge.

Der findes også en silikone udgave, som er udformet en smule anderledes end metal versionen. Denne består af to elastiske huller, som du let kan få hånden igennem, samtidig med at de sidder godt fast omkring håndleddene. Det er et blødt materiale, som for nogle kan være mere behageligt at bruge en hård metal.

Hvis du vil prøve noget lidt anderledes, findes der også varianter til fingrene. Her kan du nøjes med at spænde tommelfingrene fast, så de resterende fingre stadig kan bruges til leg og berøring.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS