TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 499 kr
  • TickVi er e-mærket

Oppustelige Butt Plugs

Er du klar til at tage skridtet videre med dine anallege, så er en oppustelig buttplug lige præcis det produkt, du går og leder efter. Her kan du få lige så meget fylde, som du ønsker, når du eller din partner pumper sexlegetøjet op til den helt rette størrelse.

Oppustelig buttplug - Til pirrende anal stimulation

Hvad er en oppustelig buttplug?

En oppustelig buttplug er et stykke sexlegetøj, der kan indsættes i anus. De er typisk fremstillet i et blødt, bøjeligt materiale, såsom silikone eller latex, der kan pustes op til en ønsket størrelse. Denne type sexlegetøj giver en helt unik fornemmelse, fordi du kan opnå følelsen af at blive fyldt fuldstændig ud. Flere af produkterne kommer desuden med en vibrator, som kan gøre oplevelsen ekstra god. En oppustelig buttplug kan desuden være en fantastisk måde at tilføje variation til dit sexliv. Du kan for eksempel bruge den under forspil eller samleje, hvis legen skal være ekstra fræk - eller som en del af en omgang solo onani.

Hvis du er ny inden for anal stimulation, så er denne produkttype nok ikke det bedste sted at starte. Prøv i stedet med en finger eller et mindre stykke anal sexlegetøj - for eksempel en lille model for begyndere. Når du efter noget tid er mere tryg ved denne form for stimulation, kan du gå videre til noget større anal legetøj, såsom en oppustelig buttplug. Vi skal også lige understrege, at selvom du har erfaring med anal sexlegetøj, så er det ikke sikkert, at disse produkter er noget for dig. Det kommer meget an på, hvad man er til - og der findes ikke noget rigtigt eller forkert.

En oppustelig butt plug til par og singler

Som vi allerede har været inde på, så kan du bruge en oppustelig butt plug alene eller sammen med en partner. Begge dele er lige skønt. Hvis du bruger den sammen med en partner, så kan det både være som en del af forspillet eller samlejet. Første gang du bruger en oppustelig butt plug kan det være en god idé at gøre det alene - eller i hvert fald uden, du bliver stimuleret andre steder imens. Det er selvfølgelig vigtigt med god opvarmning inden du går i gang (og her kan du sagtens få lidt hjælp af din partner), men når du skal til at bruge sexlegetøjet, er det bedst at du tager dig god tid, så du kan vænne dig til den helt nye form for stimulation.

Hvis du ikke har en partner, men gerne vil udforske denne type sexlegetøj, så slå dig endelig løs. Det er bare vigtigt, at du stadig tager dig god tid, så du kan vænne dig til den nye fornemmelse, når du langsomt bliver udvidet mere og mere i anus. Det er nemlig en anderledes følelse end at bruge en almindelig butt plug. Og så skal du selvfølgelig huske den gode opvarmning, så du ikke bare går lige på og hårdt - det er altid vigtigt.

Bliver også kaldt en anal pumpe

Det lyder som to vidt forskellige produkter, men nogle gange bliver en oppustelig buttplug faktisk også omtalt som en anal pumpe. Vi ved godt, det kan være lidt forvirrende - og det er bestemt ikke meningen - men hvis du støder på en analpumpe her på siden, så ved du nu, at der er tale om samme produkttype. Så fik vi da lige sat det på plads her til sidst.

Men uanset om du er på jagt efter en anal pumpe eller en oppustelig buttplug, så er der én bestemt ting, du altid skal huske: Når du har analsex eller leger med anal sexlegetøj, så er glidecreme et must - og meget gerne den type, der er beregnet til at bruge bagi. Den er nemlig meget tykkere i konsistensen, hvilket gør den utrolig nemmere at arbejde med - og så er glideevnen typisk højere.

Vi håber, at du har fået alt den information og viden, som du har behov for. Hvis ikke, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, som kan hjælpe dig med alle dine spørgsmål.

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS