TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr

Fantasy Dildo

Gør din fantasi til virkelighed med en fantasy dildo og opnå en anderledes og uforglemmelig tilfredsstillelse. På denne side finder du dildoer udover det sædvanlige, som inviterer til magiske og eventyrlige orgasmer.

Slip fantasien løs og prøv en fantasy dildo

En tur i eventyrland med en fantasy dildo

Når det kommer til farver, kan du få en fantasy dildo i mange forskellige nuancer. Du kan overveje om den skal være blå, rød, grøn eller multifarvet. Nogle lyser sågar også i mørket. Det er egentlig kun fantasien der sætter grænser.

Hvis det gamle sexlegetøj derhjemme er blevet for kedelig, så er du landet det helt rigtige sted. Her er det muligt at finde alt fra drage dildoer, monster dildoer, unicorn dildoer og tentacle dildoer. Alt hvad man ser i eventyr er blevet romantiseret, så hvorfor ikke også romantisere det mystiske aspekt, i form af en fantasy dildo? Alle produkterne er sprudlende farverige, med tekstur efter temaet. Disse teksturer er ikke bare dekorative og smukke, men fungerer også for din nydelse, når du tager afsted på et erotisk eventyr. 

En fantasy dildo kan, som alle andre dildoer, være lavet af forskelligt materiale. Her er det helt op til dig selv, hvad du finder lækrest. Du finder vores fantasy dildoer i både silikone, glas og nogle lavet af polyurethan. Det er smag og behag, helt ligesom form og farve. Og det er der også meget af. 

Slip tøjlerne og brug fantasien

Er I to om en fantasy dildo, så får rollespillet et helt nyt udtryk. Her kan I lege med tanken om, hvem der er det mystiske væsen, der kontrollerer dildoen, og hvem der skal domineres i jeres erotiske fortælling. Prøv jer frem og lev jer ind i en helt anden verden, hvor I kan udforske utallige måder at stimulere hinanden på.

Lev dig ind i eventyrland, og forestil dig, at du er i kamp mod en modbydelig og ondsindet drage. Er det dig eller dragen, der vinder magtkampen i dit eventyr? Uanset, er der med en fantasy dildo utallige scenarier og eventyr, du kan tage på, så længe du har udstyret til det. 

Når du tager afsted på eventyr, kan de fleste af vores fantasy dildoer benyttes til både analt og vaginalt. Så længe de har en stopper ved roden, kan du også bruge monsteret analt. Så når det er sikret, så er det bare at tage afsted på rejsen, hvor din fantasi kan løbe frit. 

Velkommen til orgasmeeventyret

Hovedformålet er ofte en eventyrlig leg, som ender i klimaks. Der er dog mange måder at opnå klimaks, og er du klar til at prøve noget nyt, så spring ud i en fantasy orgasme. Her kan du lege med de forskellige teksturer, der findes på en fantasy dildo. Nogle har dekorative sugekopper, der ikke kun får det penisformede monster til at se realistisk ud, men giver også en fantastisk følelse, når man fører den ind. Det ujævne er med til at stimulere indvendigt, og gør nydelsen af dit nye mystiske legetøj endnu bedre. 

Da de eventyrlige fantasy dildoer kun er til indvendig stimulation, er der masser af fordele i at kombinere oplevelsen med eksempelvis en klitoris stimulator. Dette fordobler nydelsen, og kan tage dig med ud på et helt andet eventyr. 

Da vi jo er ude i det mystiske monsterunivers, er de fleste ikke begynderprodukter. Du skal derfor være opmærksom på om længde og vidde, er noget du vil blive glad for. Det er heldigvis nemt at finde frem til under vores produktdetaljer. Har du spørgsmål, kan du altid kontakte vores kundeservice. Når alt dette er på plads, er der ikke andet for, end at ønske god rejse på det mystiske eventyr. 

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS