Skolepige Kostume

Leder du efter et uskyldigt look, der præsenteres på frækkeste vis, så er et skolepige kostume lige dig. Gør dig klar på en hed eftersidning med vores brede udvalg af forskellige styles, der både repræsenterer det søde og det uartige. Fuldend dit look med et par frække strømper eller overrask din partner med et par trusser og strings. Vi kan også byde ind med flere frække kostumer til dine fantasier. Find blandt andet stuepige kostumer, politi kostumer og frække sygeplejerske kostumer

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Mærke
Baci (5)
Cottelli Collection (2)
Nortie (1)
Obsessive (2)
Materiale
Nylon (1)
Polyamid (2)
Polyester (7)
Størrelse
L (3)
L/XL (1)
M (2)
One Size (6)
S (3)
S/M (1)
XL (1)
Vis alle 10 produkter

Skolepige kostume til at opfylde din frække fantasi

Udlev din indre Britney Spears

Hvem husker ikke Britney Spears’ ikoniske hit “... Baby One More Time”, hvor popprinsessen hopper rundt i en gang på en amerikansk high school iført meget lidt tøj? Nærmere en lille bitte sort nederdel, en opbundet hvid skjorte med kig til BH’en og lange knæstrømper sat sammen med artige fletninger og store, fluffy lyserøde pomponer i enderne. 

Allerede dengang i slut 90’erne var det uskyldige men alligevel frække skolepige kostume noget, folk var helt vilde med. I medierne blev Britneys frække skolepige kostume omtalt som værende for frækt til TV, hvilket det måske også var. Det ændrer dog ikke på, at hendes outfit var noget, der satte fantasierne i gang hos rigtig mange mennesker verden over. Selv den dag i dag er Britneys outfit noget, der bliver nævnt som værende ikonisk, ligesom musikvideoen op til flere gange er blevet kåret til at være den mest ikoniske musikvideo nogensinde.

Brug accessories sammen med dit skolepige kostume

Vil du gerne virke ekstra forførende i dit skolepige kostume kan vi kun anbefale, at du tager nogle forskellige accessories i brug, der kan fuldende det på en gang frække og uskyldige look. Prøv at tilføje en slikkepind til dit frække kostume og sut på den imens du kigger din mand dybt i øjnene. Vi tør godt love, at hans fantasi vil løbe løbsk, og at han vil have svært ved at holde fingrene fra dig.

Er det ikke lige søde, klistrede sager, du har lyst til at bruge sammen med dit skolepige kostume kan du også vælge at sætte det sammen med en anden accessory, der ofte forbindes med skolegang - nemlig en lineal. En lineal er ikke bare en god rekvisit. Den kan også bruges til at give et lille rap bagi, hvis man gerne vil bevæge sig ud i noget frækt rollespil. Læg dig over hans knæ og lad ham give dig et kærligt klap bagi, enten med hånden eller med linealen. Kun jeres fantasi sætter grænsen for, hvordan jeres rollespil skal udfolde sig.

Opgrader sexlivet med et frækt kostume

Hvis det hele er blevet en smule kedeligt i soveværelset, kan et skolepige kostume være med til at give det hele lidt ekstra krydderi. Der er ingen der siger, at du nødvendigvis skal tage kostumet på hver eneste gang, der skal ske noget inde i soveværelset, men det kan være, at det kan være med til at gøre det hele mere spændende en gang imellem.

Er du ikke til skolepige kostumet, kan du også tage et kig rundt på de andre kostumer, vi har her hos Sinful. Du kan få muligheden for at udleve din drøm som politikvinde, fræk stewardesse eller sexet sygeplejerske. Det er kun din fantasi, der sætter grænsen. Sæt dig sammen med manden derhjemme, og lad ham vælge hans favorit blandt de mange kostumer. Du kan tro, at han vil blive glad af at se dig i lige netop hans favorit outfit.

Skal I bruge lidt ekstra ting til jeres frække rollespil, kan I finde det i de forskellige kategorier her på shoppen. Alt fra en skøn massageolie til en langtidsvarende glidecreme kan findes hos Sinful.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk