TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 499 kr
  • TickVi er e-mærket

Skoleuniform-Kostumer

Leder du efter et uskyldigt look, der præsenteres på frækkeste vis, så er et skoleuniform-kostume nok lige dig. Gør dig klar på en hed eftersidning med vores udvalg af forskellige styles, der både repræsenterer det søde og det uartige. Fuldend dit look med et par frække strømper eller overrask din partner med et par trusser og strings.

Skoleuniform kostume til at opfylde din frække fantasi

Udlev din indre fantasi med et skoleuniform-kostume

Går du og drømmer om at puste liv i dig og din partners lagengymnastik med indlevelse i frække roller, så er du landet det helt rette sted. Skoleuniformen har været en klassisk favorit for mange siden 90’erne, og det er ikke uden grund. Det frække kostume udtrykker en uskyldighed med et uartigt glimt i øjet, og hvem elsker ikke at se sin partner i en kort nederdel?

Her er mange muligheder for at sammensætte dit perfekte frække skoleuniform-kostume, hvor du kan vælge om du ser bedst ud i det klassiske røde eller blå tern, hvor stort (eller lille) at skørtet skal være, og om du vil rocke et slips eller ej. Din partner har nu kun et job. De skal nyde dit pirrende outfit, og leve sig ind i den skønne fantasi du vækker i dem, når de ser dig i fuld udklædning. Smid et par hæle fra skabet på, læg lidt lækker makeup og gør outfittet endnu frækkere.

Brug accessories sammen med din skoleuniform

Vil du gerne virke ekstra forførende i din skoleuniform kan vi kun anbefale, at du tager nogle forskellige accessories i brug, der kan fuldende det på en gang frække og uskyldige look. Prøv at tilføje en slikkepind til dit frække kostume og sut på den imens du kigger din partner dybt i øjnene. Vi tør godt love, at deres fantasi vil løbe løbsk, og at de vil have svært ved at holde fingrene fra dig.

Er det ikke lige søde, klistrede sager, du har lyst til at bruge sammen med din skoleuniform kan du også vælge at sætte det sammen med en anden accessory, der ofte forbindes med skolegang - nemlig en lineal. En lineal er ikke bare en god rekvisit. Den kan også bruges til at give et lille rap bagi, hvis man gerne vil bevæge sig ud i noget frækt rollespil. Læg dig over din partners knæ og lad dem give dig et kærligt klap bagi, enten med hånden eller med linealen. Kun jeres fantasi sætter grænsen for, hvordan jeres rollespil skal udfolde sig.

Opgrader sexlivet med et frækt kostume

Hvis det hele er blevet en smule kedeligt i soveværelset, kan et skolepige kostume være med til at give det hele lidt ekstra krydderi. Der er ingen der siger, at du nødvendigvis skal tage kostumet på hver eneste gang, der skal ske noget inde i soveværelset, men det kan være, at det kan være med til at gøre det hele mere spændende en gang imellem.

Er du ikke til skoleuniformen, kan du også tage et kig rundt på de andre kostumer i det store udvalg. Du kan få muligheden for at udleve din drøm som politikvinde, fræk stewardesse eller sexet sygeplejerske. Det er kun din fantasi, der sætter grænsen. Sæt dig sammen med din partner derhjemme, og lad dem vælge deres favorit blandt de mange kostumer. Du kan tro, at de vil blive glad af at se dig i lige netop deres favorit outfit.

Skal I bruge lidt ekstra ting til jeres frække rollespil, kan I finde det i de forskellige kategorier her på shoppen. Alt fra en skøn massageolie til en langtidsvarende glidecreme kan findes hos Sinful.

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS