Sådan vælger I en strap-on

Strap-on dildoer kan hjælpe dig og din partner til at opnå endnu større seksuel nydelse sammen. Hvilken strap-on der passer til jer, afhænger af, hvad I ønsker at opnå med dildoen. Ved nogle strap-ons er det også vigtigt at overveje, hvilket harness og hvilken O-ring I foretrækker. Læs mere om hvilke ting I bør overveje, for at finde frem til den helt rigtige strap-on, nedenfor:

Harness


Når I skal vælge en strap-on, er det først og fremmest vigtigt at overveje, om I ønsker en strap-on med harness eller en harness-fri strap-on. Vælger I en dildo med harness, vil det sige, at dildoen spændes rundt om livet med en eller flere remme. Dermed er dildoen nem at tage på og nem at bruge, og denne type strap-on anbefales derfor til begyndere inden for strap-on sex. Ofte vil konstruktionen på denne type strap-on dog gøre så giveren ikke bliver fysisk stimuleret under akten.

En harness-fri strap-on er en dildo, der bruges helt uden remme. Den føres op i giverens skede og holdes fast med bækkenbundsmusklerne. Dermed er dildoen stimulerende for både giveren og modtageren på samme tid. Harness-fri strap-ons anbefales specielt til de øvede brugere og mange vil skulle lære dildoen at kende, før de får optimal nydelse af den.

Vælger I en strap-on med harness, så findes der både færdige strap-on sæt, der er klar til brug og som indeholder både harness og dildo, og separate harness - og strap-on dildoer , som I kan sammensætte, som I har lyst. Ønsker I dobbelt penetrering, kan det ske med et harness sæt som f.eks. Sportsheets Dobbelt Penetration Harness.

Der findes forskellige harness alt efter, hvilket design I foretrækker og hvor bredt, I ønsker det. Nogle harness, som f.eks. Dos Santos Deluxe Harness, har smalle stropper, mens f.eks. Sportsheet harness med korsetlukning har bredere stropper og har et polstret rygstykke. 

Dildo


Størrelsen på dildoen er afgørende for, hvilken oplevelse I får med den. Er det første gang, I skal eksperimentere med en strap-on eller skal dildoen bruges til anal stimulation, kan det være en fordel, at dildoen er mindre i størrelsen. Her kan f.eks. Tantus’ Beginner Kit og Fun Factory Share XS anbefales. Derimod kan en stor dildo være at foretrække, hvis I er erfarne indenfor strap-on sex, eller hvis I foretrækker fyldig stimulation. Her kan vi f.eks. anbefale Fun Factory Share XL

Ønsker I en ekstra stimulerende oplevelse, findes der strap-ons med vibrator, ligesom der også findes hule strap-ons, der ofte er større og længere end andre strap-ons, og som kan bruges af mænd, der ønsker en hårdere rejsning.

Mange strap-on dildoer er produceret i silikone eller PVC og er dermed faste men fleksible, så de er effektive og dejlige i brug. Vi anbefaler, at I anvender en vandbaseret glidecreme sammen med strap-ons af PVC og silikone, da det gør dem mere behagelige at føre ind. 

O-ring


Strap-on harnesses, hvor I selv kan bestemme hvilken dildo I ønsker, vil oftest være forsynet med en O-ring. O-ringen sidder på forsiden af harnesset og det er den, der holder dildoen på plads og dermed den, som bestemmer, hvor store eller små dildoer, I kan bruge. Vær derfor opmærksom på O-ringens størrelse, når I vælger både harness og dildo, så I er sikre på, at jeres nye sexlegetøj passer sammen.

Strap-ons fra Doc Johnson bruger ikke O-ringe men et såkaldt Vac-U-Lock system, der er kompatibelt med alle Vac-U-Lock dildoer uanset størrelse.

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Mærke
Amaysin (3)
Dillio (1)
Doc Johnson (6)
Fetish Fantasy Elite (1)
Fetish Fantasy Series (4)
Fun Factory (1)
King Cock (2)
Obaie (2)
PDX Plus (1)
Sinful (6)
Spareparts (1)
Sportsheets (1)
Strap U (3)
Strap-on-Me (3)
Strap-On-Me (3)
Tantus (2)
Vixen Creations (1)
Vis alle 38 produkter
Du har set 38 af 38 produkter
Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk