Sex & Mischief Silikone Anal Beads

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Sex & Mischief Black Silicone Anal Beads
 • Sex & Mischief Black Silicone Anal Beads

Sex & Mischief Silikone Anal Beads

På lager Bestil før kl. 21.00 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

129,00 kr

  Oversigt

  Kort info

  Lækker og fleksibel anal kæde i blød, sort silikone.

  Både kvinder og mænd vil kunne opnå mere intense orgasmer med Sex & Mischief Silikone Anal Beads. Træk kæden ud, når du er tæt på klimaks, og mærk hvordan kæden stimulerer dig.

  Anal kæden består af 9 kugler i forskellige størrelser som du kan føre ind én kugle ind af gangen i dit helt eget tempo.

  Sex & Mischief Silikone Anal Beads har en 'stopper' i bunden, der sikrer, at den bliver hvor den skal være og som gør det nemt at bevæge kæden.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Sex & Mischief Silikone Anal Beads er en lækker anal kæde i sort silikone, der er sammensat af 9 bløde silikone kugler som gradvist bliver større i størrelsen. Kæden er formet så den er nem at føre ind og du vælger selv hvor mange kugler, du har lyst til at bruge. Vi anbefaler, at du fører kæden ind én kugle af gangen så du vænner dig til følelsen og størrelsen, inden du fortsætter. Kroppen danner ikke naturlige glidemidler bagtil så du kan med fordel bruge en vandbaseret anal glidecreme sammen med kæden, så den bliver behagelig at føre op. 

  I bunden af Sex & Mischief Silikone Anal Beads er der en rund ring af silikone, der gør det nemt at bevæge anal kæden og tage den ud, når du er færdig. Ringen fungerer derudover som ’stopper’, der sikrer, at anal kæden bliver, hvor den skal være.

  Uanset om du er kvinde eller mand kan du med Sex & Mischief Silikone Anal Beads intensivere dine orgasmer. Træk kæden ud, når du er tæt på klimaks og mærk hvordan kuglernes bevægelse giver en ekstra pirrende oplevelse. 

  Når du er færdig med at bruge anal kæden anbefaler vi, at du rengør den med varmt vand og en Sexlegetøj Rengøring. 

  Detaljer

  MATERIALE: Blød og fleksibel silikone.
  VANDTÆT: Ja.
  LATEX-FRI: Ja.
  PHTHALAT-FRI: Ja.
  TOTAL LÆNGDE: 24,7 cm.
  INDSÆTTELIG LÆNGDE: ca. 20,2  cm
  DIAMETER: 1,8-2,2 cm.
  VÆGT: 55 g.

  Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Super til nybegyndere =) Det er noget tid siden at jeg købte disse, men min kæreste og jeg har, og er stadig meget glad for dem. Enormt pirrende og altid en behagelig oplevelse at for os begge. Yderligere er de super nemme at rengøre. Klart en anbefaling!
  5 4 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Åh ja!! Første gang min kæreste og jeg brugte den var helt klart en kæmpe succes. Den er dejlig blød og virkelig lækkert materiale. Jeg kan kun anbefale den til andre, som vil stille roligt i gang med anal sex. :-))
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Glatte, nemme og lækker! Disse anal beads har er virkelig lækkert design, og en silkeblød overflade der gør det nemt at indføre beadsne med hjælp af lidt glidecreme! Den lille ring for enden gør det super nemt at styre og sikre at man let og hurtigt kan trække legetøjet ud igen, hvis du vil have en rigtig fræk oplevelse med anal beads vil jeg helt klart anbefale disse! - den første er mindst og så vokser de i størrelse helt op til den sidste! Super lækkert! Produktet giver god anal stimulation!
  5 4 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Silikone Anal Beads Denne Silikone Anal Beads har været en super god investering i vores sex liv, min kæreste og jeg er ny på det her område med analsex, så vi starter stille og roligt ud. Så vi har lige købt denne silikone anal beads, den ser flot ud, den er lavet i et fantastisk dejligt materiale og den er nem og bruge vi brugte noget af vores ny indkøbte LELO glidecreme, og min kæreste nød at få den stille og roligt op bag i det så rigtig sexet ud med den lille hale på, og da vi begyndte at elske var det en super dejlig følelse for os begge to, der gik ikke længe før hun fik sin første orgasme, og dem fik hun mange af den aften:).
  Så vi kan kun anbefale det til alle jer der vil prøve grænser af med analsex:).

  Mvh.

  Mejerist
  5 5 1

  Du anmelder: Sex & Mischief Silikone Anal Beads

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Du synes måske også godt om: