Kinky hovedaccessories

Findes der noget mere pirrende end sensuelle lege, hvor du mister nogle sanser, så berøringer føles ekstra intense? Med de mange kinky hovedaccessories her på siden får du rig mulighed for at udleve nogle frække fantasier. Giv din partner en maske, et blindfold eller en gag se, hvor legen fører jer hen. Vi har masser af sexlegetøj, der berøver jer for jeres sanser og gør legen endnu mere nydelsesfuld.

Mest populære kategorier

Mest solgte produkter

Bedst anmeldte produkter

Alle produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Materiale
Cork (1)
Gummi (2)
Jern (1)
Lak (2)
Latex (4)
Læder (6)
Neopren (1)
Plastik (2)
Polyester (15)
Polyurethan (4)
PU (8)
PU Læder (8)
PU Materiale (1)
PVC (1)
Rustfrit Stål (4)
Silikone (13)
Spaltet Læder (1)
Spandex (4)
Stål (2)
TPE (1)
TPR (2)
Mærke
baseks (5)
Bijoux Indiscrets (4)
Black Level (1)
Bound (1)
CalExotics (2)
Cottelli Collection (1)
Fetish Fantasy Extreme (2)
Fetish Fantasy Series (2)
Fifty Shades of Grey (4)
Kink Industries (1)
Kiotos (4)
Late X (1)
Master Series (13)
Mister B (2)
Obaie (10)
Obsessive (2)
Ouch! (2)
Pumped (2)
Quickie (2)
Rimba (2)
Sex & Mischief (2)
Sinful (4)
Sportsheets (3)
Steamy Shades (1)
Strict (2)
Strict Leather (1)
Tantus (1)
Vegan Fetish (1)
XX-DreamsToys (2)
You2Toys (2)
Zado (2)
Vis alle 84 produkter
Du har set 48 af 84 produkter
Hent flere

Kinky hovedaccessories til pirrende sanselege

Afprøv alle dine kinky fantasier

Her på siden har vi samlet et bredt udvalg af frække og forførende BDSM-produkter, der tilsammen udgør vores kategori med kinky hovedaccessories. Du finder masser af blindfolds, masker og gags, der med sikkerhed vil gøre din aften hjemme i dobbeltsengen lidt frækkere end den plejer.

Uanset om du er erfaren eller uerfaren inden kinky hovedaccessories, så har vi med sikkerhed noget for dig. Sexlegetøjet her på siden spænder nemlig bredt og det betyder, at du finder alt fra almindelige øjenbind til intense fetish masker i lak og læder.

Hvis det skal være endnu frækkere og måske endda mere eksperimenterende, så finder du naturligvis også andre fetish-produkter i vores sortiment. Alene her på siden har vi et stort udvalg af gagballs og mouth gags, der kan fuldende jeres eksperimenterende lege. Du finder både varianter til nybegynderne, øvede og til dem, der befinder sig midt imellem.

Så nu er der ingen undskyldning for ikke at afprøve dine frækkeste fantasier. Du finder nemlig det hele lige her på Sinful.dk, og fordi vi har noget for enhver smag, så har vi med garanti også noget for dig.

Frække oplevelser med bind for øjnene

Mange vil nok mene, at det er dejligt, når man kan se sin partner dybt i øjnene imens man dyrker sex. Og det er det uden tvivl også. Men det er faktisk også rigtig frækt, når man overhovedet ikke kan se noget imens man bliver domineret af sin partner - og det er uanset om man er kvinde eller mand.

Det er måske derfor, at bind for øjnene og sexmasker er nogle af de mest populære former for kinky hovedaccessories, som vi forhandler her på Sinful.dk. Her får du nemlig dækket dine øjne til, så du ikke kan se, hvad din partner foretager sig. Det betyder, at alle dine andre sanser bliver skærpet og selv de mindste berøringer vil føles mere pirrende og intense end du er vant til.

Selvom blindfolds hører ind under denne kategori med andre kinky hovedaccessories, så er disse øjenbind også en del af det, som man vil kalde blid bondage. Kategorien med blide bondageprodukter indeholder en masse produkter, der uden tvivl kan tilføje frække og forførende oplevelser til jeres erotiske sexlege.

Kinky hovedaccessories til enhver smag

På Sinful.dk finder du alt til fetishisten, BDSM-entusiasten, bondage-elskeren og dem, der gerne vil eksperimentere med lidt kinky sexlegetøj. Her på siden finder du vores kinky hovedaccessories, som er sexlegetøj, hvor du på den ene eller anden måde vil få miste en eller flere af dine sanser, når du bruger dem. Når du mister en eller flere af dine sanser, kan det være med til at gøre hele jeres sexoplevelse endnu mere nydelsesfuld - det er helt klart en oplevelse værd.

Som navnet antyder, så finder du her på siden kun sexlegetøj, som kan bruges af/med hovedet. Det er for eksempel blindfolds, der skal dække øjnene, fetish masker, der skal dække hele ansigtet og gagballs, som skal sørge for at du ikke kan tale og dermed kun adlyde din dominante partner.

Der findes et stort udvalg af kinky hovedaccessories og andet fetish-udstyr, som kan være svære at adskille fra hinanden. Derfor er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål til nogle af de produkter eller kategorier, som du finder her på siden. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk