Penisringe

Forøg nydelsen med en penisring, som også er idéel til dig, der ønsker en hårdere og mere længerevarende erektion. Her på siden finder du et stort udvalg af forskellige typer, der kan være med til at gøre din seksuelle oplevelse endnu bedre. Vi har både penisringe til begyndere, metal penisringevibrerende penisringe og mange flere.

Du har set 48 af 54 produkter
Hent flere

En penisring forøger din nydelse og forlænger din oplevelse

Hvordan virker en penisring?

For rigtig mange mænd og par er en penisring noget af det første sexlegetøj, de giver sig i kast med. Og det er egentligt meget forståeligt. For en penisring er nem at bruge, og den har mange gode fordele, både for ham og hende.

Hovedformålet med den er, at den giver en kraftigere og længerevarende erektion, så du og din partner får en endnu bedre sexoplevelse. Desuden får du også en kraftigere og mere fyldig erektion.

Men hvordan virker den egentligt? Helt overordnet er det en ring, du fører ned over din penis i slap eller erigeret tilstand. Mange er lavet i et fleksibelt materiale, så de passer de fleste størrelser. Den må godt sidde stramt, men den skal dog ikke sidde så stramt, at det bliver ubehageligt.

Når ringen sidder fast om din penis, bliver blodet længere tid i penissen, hvilket giver en både større og længerevarende erektion. Grunden til, at blodet bliver i penis i længere tid er, at ringen lukker for blodgennemstrømningen. Ikke helt, men lige akkurat nok til, at du mærker effekten.

Derfor er penisringe også ideelle at bruge, hvis du benytter dig af en penispumpe for at opnå en hårdere erektion. Her sørger ringen for, at alt det blod, der er strømmet til, bliver der. Vil vide mere, så kan du blive klogere ved at læse vores ultimative guide til penispumper.

Penisringe i alle former og størrelser

Der findes mange forskellige penisringe. De findes i alle former, farver og størrelser, så uanset om du foretrækker et neutralt look eller et mere ekstravagant design, så er der noget for din smag. De kan som udgangspunkt deles op i tre kategorier: - med vibrator, - uden vibrator og penisringe til både penis og testikler.

Den uden vibrator er den helt klassiske model, der f.eks. er god til begyndere, da den hverken er intimiderende at bruge eller besværlig at anvende.

Den mest populære type er den med vibrator. Den giver de samme fordele som en uden vibrator, men derudover har den også et par ekstra funktioner, der gør den uundværlig i soveværelset. Den største gevinst ved en med vibrator er, at den ikke alene stimulerer manden, der har den på. Vibrationerne stimulerer også kvinden, når manden er sammen med hende. Vibratoren er oftest placeret, så den pirrer hende på klitoris, så hun derved får en ekstra stimulerende oplevelse. Manden kan selvfølgelig også mærke de skønne vibrationer.

Den tredje og mest avancerede type er den, der sættes om både skaftet og testiklerne. Den giver dig en endnu hårdere erektion og gør det desuden lettere for dig at kontrollere din udløsning. Uanset hvilken af de tre penisringe du vælger, så bliver din sexoplevelse og din orgasme med sikkerhed taget op til nye højder.

Pikring: Stort Udvalg

Udvalget af penisringe er kæmpe stort, og det kan godt være svært at finde hoved og hale på det hele, men heldigvis har vi en bred viden om sexlegetøj, og vi vil hellere end gerne dele den med dig. Hos Sinful bestræber vi os på at have et stort udvalg, så vi er helt sikre på, at vi har noget for enhver smag og til ethvert behov. Men det er ikke hvilke som helst produkter, vi inviterer ind i sortimentet. Se bl.a. vores brede udvalg af mærker, hvor du finder anerkendte Teenga og Lelo

Vores sortiment er bredt og omfavner mange forskellige typer af sexlegetøj, sådan at alle kan få lige det, de går og drømmer om. Vores fornemmeste mission er nemlig at inspirere folk til at have et mere aktivt, legende og udforskende sexliv.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk