Pikant Lingeri

På Sinful.dk finder du et stort udvalg af pikant lingeri og erotisk tøj, der kan give en frækt aften et ekstra pift. Med pikant lingeri i alle størrelser fra nogle af de mest populære brands, som blandt andet Cottelli, Nortie Lingerie, Mandy Mystery, Le Frivole og mange flere.

Var det noget med et sæt pikant lingeri, der kan fremhæve dine former? Vi har en lang række kjoler, babydolls, corsager, korsetter, catsuits og bodystockings til kvinder. Derudover finder du også frække sygeplejerske kostumer, politi kostumer og stuepige kostumer.

Det kan også være, du er mere ude efter forførende eller vibrerende trusser. Det finder du selvføgelig også på Sinful.dk. Vil du gøre oplevelsen endnu mere speciel kan du prøve en af vores frække parykker, der er gode til rollespil og andre frække lege.

Mest populære
0
Filter
Kapasitet
Opladetid
Omkreds
Kondom længde
Kondom tykkelse
Kondom bredde
Indre dybde
Indre diameter
Indførbar længde
Lingeri Attributter
Adjustable (44)
Bundløs (47)
Half cup (6)
Open cup (6)
Stretchable (52)
Pris
På tilbud
Materiale
Nylon (58)
Polyamid (37)
Polyester (21)
Silikone (2)
Product Sub Type (ny)
Ankle Socks (1)
Babydoll Set (6)
Basque with Suspenders (1)
Bodystocking (3)
Bodystocking with Suspenders (5)
Catsuit (7)
Chemise (2)
Chemise Set (4)
Crotchless Stockings (2)
Crotchless Tights (3)
Halter Dress (1)
Kimono (3)
Leggings (1)
Lingerie Set (6)
Lingerie Set with Suspenders (5)
Long Gloves (1)
Mask (3)
Net Tights (2)
Open Cup Teddy (2)
Panties (6)
Silicone Breasts (2)
Stockings (22)
Suspenders (3)
Suspenders with Stockings (1)
Teddy (11)
Teddy with Suspenders (1)
Thong (7)
Product Type (ny)
Bondage Mask (3)
Breasts (2)
Dress (1)
Gloves (1)
Legwear (34)
Lingerie Wear (47)
Nightwear (9)
Socks (1)
Underwear (13)
Størrelse
2XL (7)
3XL (9)
3XL/4XL (2)
4XL (5)
L (37)
L/XL (6)
M (25)
One Size (11)
Queen Size (9)
S (37)
S/M (5)
XL (30)
XL/2XL (2)
XS (4)
Brugstid
Volume
Bredde
Mærke
Abierta Fina (2)
Allure (3)
Amorable (7)
Baci (18)
Bracli (1)
Cottelli Collection (34)
Daring Intimates (1)
Dreamgirl (1)
Fever (3)
Le Désir (3)
Leg Avenue (13)
Music Legs (5)
NO:XQSE (3)
Noir Handmade (1)
Nortie (1)
Obsessive (5)
Passion (1)
René Rofé (2)
Seven til Midnight (12)
Længde
Diameter
Vis alle 119 produkter
Du har set 48 af 119 produkter
Hent flere

Pikant lingeri til forførende øjeblikke

Sexet fra inderst til yderst

Kender du de dage, hvor du uden at forklare det bare føler dig fuldkommen sexet fra inderst til yderst? De dage, hvor du bare mærker, at du har den dér glow omkring dig? Sådan nogle dage skulle man altså bare have flere af! Og ved du hvad? Det kan du faktisk få, hvis du begynder at eksperimentere med pikant lingeri.

Lækkerhed og sensuel udstråling starter nemlig allerede dér, hvor du kigger dig selv i spejlet. Og hvis du kan lide det, du ser, så kan du praktisk talt forføre paven, hvis det var det, du havde sat dig for. Jo mere tiltrækkende DU føler dig, jo lettere har du ved at tiltrække andre. Erotisk og pikant lingeri er med andre ord lidt af et must have til din garderobe, hvis du ikke allerede har et sæt eller to hængende hjemme i skabet.

På vores site finder du ganske enkelt Danmarks største og bedste udvalg af sexet og forførende lingeri, og vi garanterer, at vi både har en størrelse, der passer dig og dine kurver helt perfekt og et design, som falder pladask i din (og din partners!) smag. Og det er uanset, om du er en størrelse XS eller XXXL, til blonder og mesh, strings eller strømper. Vi har det hele her på siden, hvor du også finder lingeri til alle anledninger. Hvem vil for eksempel ikke gerne overraskes med et sæt pikant lingeri til årsdagen eller bryllupsdagen? Eller måske noget frækt undertøj til valentins dag? Vi har altid masser af gode tilbud. Det gælder også Valentinsdag tilbud, når vi nærmer os årets mest romantiske dag.

Pir og tir din partner

Pikant lingeri er også et stensikkert, hamrende effektivt (og frækt, ikke at forglemme) mirakelmiddel mod trist og uinspirende rutinesex og generel stilstand og kedsomhed i parforholdet. Hvis du trænger til at ruske godt og grundigt op i din partner, så overrask ham eller hende ved at iføre dig noget virkelig lækkert og pirrende undertøj.

Hvor meget du skal overlade til fantasien er selvfølgelig helt op til dig selv, men vi tillader os at give dig et par gode bud på et virkelig forførende outfit. Fremhæv dine former med vores ultra forførende og feminine bodystocking med hofteholder og g-streng fra Seven til Midnight, og sæt prikken over i’et med et par stilfulde strømper til hofteholder med synlige søm og et par skyhøje stiletter, der får dine hofter til at vugge, når du går.

Sæt trumf på overraskelsesmomentet, og top dit outfit med en sexet kimono i satin, og lad din partner “pakke” dig ud. Eller endnu bedre; tir, dans og strip, og lad ham eller hende nyde synet af dig og din krop i pikante klæder. Er du til det mere enkle, rå look, er Pink Lipsticks produkter med bondage inspirerede snit helt sikkert lige noget for dig.

Kendt fra Sex and the City

Vidste du, at du kan finde en lang række produkter i kategorien pikant lingeri, som har indbygget pirring? Hvis du nogensinde har set Sex and the City, så husker du måske det afsnit, hvor Samantha har et par perletrusser på i byen. Ikke sådan nogle trusser, hvor der er syet et par søde perler på i kanten, næææh, vi taler om orgasmeperle trusserne! Dem, hun fik af Richard (der i øvrigt er den eneste mand, Samantha kom tæt på at blive ægte kærester med).

Husker du scenen, hvor hun stormer i vrede fra natklubben - stadig iført de frække trusser - for at gøre det endeligt forbi med Richard? Da hun når til trappeopgangen kan hun knapt gå, for for hvert eneste skridt hun tager, får hun en ny orgasme. Så er det altså svært at være vred. Hvis du drømmer om en lige så nydelsesfuld tur i byen, så skynd dig at tjekke vores fine sortiment ud. Især de to førende brands indenfor sexet lingeri, Bracli og Cottelli, har designet yderst forførende og populære modeller. Fik du også øje på rabbit vibratoren og den famøse magic wand i Sex and the City, så forhandler vi naturligvis også de to favoritprodukter her på shoppen. Find dem under kategorien vibratorer til kvinder.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk